reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
paula- współczuję ci takich rachunków:szok: u nas jest około 300 zł co dwa miesiące za prąd, :baffled: a o innych to nie wspomnę:no:
kasiamaj- ja chyba bym tak nie mogła mieszkać z myślą że w każdej chwili musiałabym się gdzieś indziej przenosić, ale jak by M. miał taka pracę to pewnie musiałbym sie przyzwyczaić:sorry2:
weroniczka- a mnie szycie męczy nawet przyszycie guzika, a kiedyś jak byłam mała nałogowo szyłam ubranka dla lalek i maskotki i to wszystko ręcznie i haftowałam serwetki, ale jak poszłam do pracy to mi sie odechciało szycia:baffled:

dobre chociaż to, ale mimo wszystko nie można się za bardzo przyzwyczajać do miejsca :-( a ja bardzo się przywiązuję:tak:
kasiamaj- ale ty masz produkcję postów- właśnie spojrzałam-= a jak tam obiad woda nie wyparowała?

kasiamaj już kiedyś chyba pisałam i napiszę tak po cichu, że jest żołnierzem, a Twój? też:confused: tutaj pracuje dużo ludzi z lidzbarka:-) może i wy się przeniesiecie? tylko nasze służbowe mieszkanie nie jest takie duże, z racji,że mamy tylko 1 dziecię..przy drugim dorzucają jeden pokój:baffled:, ale kuchnię urządziliśmy, bo jest raczej standardowa:-D najwyżej będziemy upychać.. a dziś odbieramy żyrandole po 2 latach mieszkania:-D:-D jakoś tak w służbowym to nie aż taka frajda urządzać, a mi się marzy własny dom, ale zanim nie wrócę do pracy to nawet nie mam co marzyć:zawstydzona/y: my śmieci mamy w czynszu i chyba tylko śmieci:dry:

Hej Dziewczynki:-)
Z tymi rachunkami to rzeczywiście katastrofa:szok: Miałam tak samo jak mieszkałam jeszcze w Warszawie, najpierw przysyłali mi list, że niby jest nadpłata, żeby potem przy następnym rachunku pisać, że jest niedopłata, robili wyrównanie i też jakieś kosmiczne kwoty wychodziły:szok: Teraz mam i prąd i gaz na kartę, ładuję sobie kiedy chcę i za ile chcę, nie naładuje to będę w ciemni siedziała:-p Na szczęście przy liczniku mam alarm i jak jest już mało prądu to mi alarm wyje, więc lecę od razu doładować:tak:

U nas znowu przepiękna pogoda, dopiję kawkę i będę się zbierała na miasto.
Miłego dnia Kobiałki:-)

reklama
chłopak mojej siostry chce sprzedać-może któraś z Was wiedziałaby czy ktoś czegoś takiego nie szuka????

587182565

Honda CBR 929 FireBlade + XSENON perelka ;)
cena: 13500,00

Aga-nie gotuje się!!!-a co to źle że do Was piszę?

Do góry