reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam
zle sie czuje wiec tylko na slowka wpadlam. Wczoraj jak wrocilam z pracy to zwymiotowalam wszystko co zjadlam w dzien
, troche mi sie polepzylo i pojechalismy do Wawy ale jak wracalam to znowu zle sie czulam i od razu poszlam spac
Grzechotka kurcze wspolczuje
, zdrowka dla Kubulka 
Ataata a jakie to sa teledyski teletubisiow??, ja mam ale bajke a nie wiedzialam ze sa teledyski
Ewedja boski fotki, ale fajny ten Twoj Zakus

I tyle przesylam buziaczki i biore sie za robote
a i jeszcze mam petycję :
ZABIERZCIE TE CHOLERNA ZIME ZE WSCHODU

, U MNIE LEZY 15 CM ŚNIEGU !!!!!!!!!!! ,. JEST BIALO, TYLE NA SAMOCHODZIE RANO DO ODSNIEZEANIA TO NAWET W ZIME NIE MIALAM 

zle sie czuje wiec tylko na slowka wpadlam. Wczoraj jak wrocilam z pracy to zwymiotowalam wszystko co zjadlam w dzien

Grzechotka kurcze wspolczuje

Ataata a jakie to sa teledyski teletubisiow??, ja mam ale bajke a nie wiedzialam ze sa teledyski

Ewedja boski fotki, ale fajny ten Twoj Zakus

I tyle przesylam buziaczki i biore sie za robote

a i jeszcze mam petycję :
ZABIERZCIE TE CHOLERNA ZIME ZE WSCHODU

Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej.
Ja dziś doznałam szoku rano. Chciałam popatrzeć za okno czy wieje wiatr i czy słoneczko się przebija przez chmury żeby wiedzieć jak poubierać dzieciaczki do przedszkola. I co zobaczyłam? Wszystko przykryte śniegiem

No i nie poszliśmy do przedszkola bo na termometrze -5 stopni a Tadziu i Małgosia zaziębieni

Dziś idę z Małgosią do laryngologa bo co jakiś czas leci jej z uszka taka gęsta zielona wydzielina i nie wiem co to może być

Ale jak na złość dzisiaj uszko jest czyste i sama nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić.
Ja dziś doznałam szoku rano. Chciałam popatrzeć za okno czy wieje wiatr i czy słoneczko się przebija przez chmury żeby wiedzieć jak poubierać dzieciaczki do przedszkola. I co zobaczyłam? Wszystko przykryte śniegiem

Dziś idę z Małgosią do laryngologa bo co jakiś czas leci jej z uszka taka gęsta zielona wydzielina i nie wiem co to może być

kasiamaj
mama 2007/2010
u nas na pocieszenie zaczęło świecić słonko-Kuba właśnie zasnął-i ja chyba też sie położę?-choć na trochę zanim wstanie?
Edit- Kuba już wstał..... ;( -ja nie wiem co on ma z tym spaniem a właściwie nie spaniem??????spał tylko jakieś 15min..............??????????
Grzechotko-zdrówka zdrówka dla Kubusia a dla Ciebie dużo siły żeby wytrwać.
Aga-dasz radę-uczynna z Ciebie bestyjka
;-)
Elcia-i co ?robiłaś tą zapiekankę na wczorajszy obiad-czy coś innego wpadło Ci do głowy?
Jutrzenko-zdrowiej kochana!!!! -słyszałam że znów wirusy panują!!!a jak Twoja babcia się czuje?
Kata-proszę-my mamy taką wodę-Kuba nie bardzo ją chce pićbo on nie bardzo wodę lubi miner-tak samą w sobie-więc ja wypiłam a on soczki swoje z niej ciągnie-ale głównie przez niekapek Aventa-z tej butli to jak mu się przypomni.:-)-choć bardzo lubi pierdzieć z tej butelki-ten korek tak ma....
EDIT-
Weroniczko-to ja wczoraj doznałam takiego szoku-u nas też wszystko było śniegiem przykryte!!!-ale już dziś słonko wyszło-więc może i do was jutro dojdzie-i będzie już lepiej.daj znać co z Małgośką-jak już wrócisz do domu-idz idz- upewnisz sie co do uszka czy wszystko jest ok-poświecą jej tam i wypatrzą co jest lub było przyczyną.to że już dziś nic nie leci to bardzo dobrze!!! obuy tak pozostało!!!nam kiedyś zapisała CERUMEX-to taki płyn do higieny uszek-niby rozpuszcza woskowinę uszną,no i nie kazała żadnych patyczków wtykać do uszu.
Edit- Kuba już wstał..... ;( -ja nie wiem co on ma z tym spaniem a właściwie nie spaniem??????spał tylko jakieś 15min..............??????????
Grzechotko-zdrówka zdrówka dla Kubusia a dla Ciebie dużo siły żeby wytrwać.
Aga-dasz radę-uczynna z Ciebie bestyjka

Elcia-i co ?robiłaś tą zapiekankę na wczorajszy obiad-czy coś innego wpadło Ci do głowy?
Jutrzenko-zdrowiej kochana!!!! -słyszałam że znów wirusy panują!!!a jak Twoja babcia się czuje?
Kata-proszę-my mamy taką wodę-Kuba nie bardzo ją chce pićbo on nie bardzo wodę lubi miner-tak samą w sobie-więc ja wypiłam a on soczki swoje z niej ciągnie-ale głównie przez niekapek Aventa-z tej butli to jak mu się przypomni.:-)-choć bardzo lubi pierdzieć z tej butelki-ten korek tak ma....

EDIT-
Weroniczko-to ja wczoraj doznałam takiego szoku-u nas też wszystko było śniegiem przykryte!!!-ale już dziś słonko wyszło-więc może i do was jutro dojdzie-i będzie już lepiej.daj znać co z Małgośką-jak już wrócisz do domu-idz idz- upewnisz sie co do uszka czy wszystko jest ok-poświecą jej tam i wypatrzą co jest lub było przyczyną.to że już dziś nic nie leci to bardzo dobrze!!! obuy tak pozostało!!!nam kiedyś zapisała CERUMEX-to taki płyn do higieny uszek-niby rozpuszcza woskowinę uszną,no i nie kazała żadnych patyczków wtykać do uszu.
Ostatnia edycja:
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Weroniczka moze lepiej idz do lekarza, lepiej niech zobacza
Kasia dzieki ze pytasz, ale z moja babcia bardzo bardzo zle, martwica idzie dalje,, z tej rany po odcieciu cos sie saczy, moja mama mowi ze to jakies smierdzace jest

, i ogolnie baabcia strasznie cierpi pomimo mocnych lekow przeciwbolowych, mama moja mowi ze obawia sie ze babcia nie dozyje do swiat :-
-
-
-
-(. Kurde szkoda mi jej, czemu ten koniec zycia ma taki ciezki, wiem ze tak sie nie powinno pisac ale nie wiem juz czy przy takim cierpieniu nie bylo by dla niej lepsze zeby to juz sie skonczylo :-
-
-
-
-(, bo jakie ona ma teraz to zycie, lezy w ogromnym bolu skazana na innych 
:-
-(
Ach az mi sie lzy w oczach kręcą :-
-(
Kasia dzieki ze pytasz, ale z moja babcia bardzo bardzo zle, martwica idzie dalje,, z tej rany po odcieciu cos sie saczy, moja mama mowi ze to jakies smierdzace jest

Ach az mi sie lzy w oczach kręcą :-
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
mały spi
temeratura spadła bo teraz miał 37,3 czyli juz może byc jak narazie:-)
weronika a moze to wody płodowe jeszcze wypływaja moze tak być ale idz lepiej do lekarza
temeratura spadła bo teraz miał 37,3 czyli juz może byc jak narazie:-)
weronika a moze to wody płodowe jeszcze wypływaja moze tak być ale idz lepiej do lekarza
kasiamaj
mama 2007/2010
Jutrzenko-rozumiem Twój ból-masz racje co to za życie......wczoraj mama moja dzwoniła-że nasza babcia już nie chce jeść -nic prawie nie mówi......jest z dnia na dzień coraz gorzej !!!ostatnio jak byłam u rodziców-to jeszcze do mnie mówiła....chciała żeby ją za rękę potrzymać......:-( i zapytała na Kubę gdzie jest ten drugi????-hmmm-tu się uśmiechnęłam akurat-bo ona zawsze tak mówiła-"gdzie jest ten drugi"???-zawsze myślała że Kubusiów jest dwóch
szkoda mi jej -tak samo jak wszystkich starszych ludzi którzy są w takim stanie....

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
która mam wybrać na wesele???
*OL* WALLIS ołówkowa kopertowa pasek NOWA 44 (584235433) - Aukcje internetowe Allegro
wieczorowa w stylu EMPIRE 42/44 XL wallis (592047690) - Aukcje internetowe Allegro
chociaz może ta nr 1 to na poprawiny
*OL* WALLIS ołówkowa kopertowa pasek NOWA 44 (584235433) - Aukcje internetowe Allegro
wieczorowa w stylu EMPIRE 42/44 XL wallis (592047690) - Aukcje internetowe Allegro
chociaz może ta nr 1 to na poprawiny
kasiamaj
mama 2007/2010
Grzechotko-ja myślę że nr.2 jest bardziej weselna 
a ta nr.1 -tak jak piszesz lepiej na poprawiny.
jeśli z tych dwóch wybierać

a ta nr.1 -tak jak piszesz lepiej na poprawiny.
jeśli z tych dwóch wybierać
reklama
dotaZ
Fanka BB :)
hejka:-)
wow!!! ale śniegu....ślicznie jest, tak bajkowo
tylko słoneczko mocno swieci i wszystko szybko sie topi....tak wiec uciekam na spacerek z malym,troche nacieszyc sie bialym puchem
Kata ale awatar...heheh...czyli tak mamy sobie Ciebie wyobrazac????
zdrowka zyczymy wszystkim chorym i milego, pelnego usmiechu dnia!!!!
p.s. coś mnie dzis energia rozpiera i buzia mi sie usmiecha od samego rana...;-)
wow!!! ale śniegu....ślicznie jest, tak bajkowo

Kata ale awatar...heheh...czyli tak mamy sobie Ciebie wyobrazac????

zdrowka zyczymy wszystkim chorym i milego, pelnego usmiechu dnia!!!!

p.s. coś mnie dzis energia rozpiera i buzia mi sie usmiecha od samego rana...;-)