reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam

Grzechotko jeśli chodzi o tak wysoką gorączkę to lepiej daj mu ibufen na przemian z paracetamolem tak mi kiedyś lekarz doradziła bo też nie mogłam zbić Madzi gorączki. Pójdź z nim do lekarza bo to coś się dzieje nie wesołego :-(
Jutrzenko współczuje z powodu Babci ile to człowiek musi sie na cierpieć :-(

Weroniczko ja mam wygodniej niż ty bo mąż zawozi samochodem dzieci do przedszkola a ty jesteś uzależniona od pogody. I napisz nam jak tam po wizycie u lekarza z Małgosią

U mnie spadło przez noc jakieś 15-20 cm chyba na fotach widać jak to wygląda :-( przypomina się mi moja 18-stka połowa gość nie przyjechała bo tyle śniegu nawaliło wtedy dodam że było to nie dawno :tak:

Załączniki

• zima1.jpg
    zima1.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 19
  • zima2.jpg
    zima2.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 19
  • zima3.jpg
    zima3.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 23
  • zima5.jpg
    zima5.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 15
Ostatnia edycja:
Grzechotko ja ci osobiscie powiem ze nr mi sie bardziej podoba i jest lepsza dla ciebie
jesli moge ci powiedziec to nr1 ma elegancki fason dopasowana talie i marszczenia i ładnie bedzie sie układac na sylwetce nr 2 zas hmmm zebys sie nie obraziła ze mówie ze jestes taka czy taka ale on cie bedzie poszerzał masz duzy biust a ta sukienka go powiekszy ze 2 razy poniewaz po 1 na karczku sa marszczenia a po2 całosc jest bez ramiaczek a odciecie pod piersiami i te marszczeniatez cie poszeza wiem ze mówi sie ze taki krój np maskuje brzuszek ale ja osobiscie tak nie mysle:)
Kasiamaj tak tak zrobiłam ten makaron i T był zachwycony i na dzis zostało hihi thx:)

anetka lekarz był mu nas wczoraj i kuba dostał juz antybiotyk

elcia ja w sukienkach bez ramiac\zek wygladam najlepiej bo mam w sumie szczupłe ramiona i dużo mam takich kiecek gorzej własnie jak sa takie ramiączka jak w nr 1 ale tu mi sie krój podoba ee i tak nie wiem czy bym zamowiła sukienke z netu bo jak nie bedzie pasowac to co z nia zrobie
ale zamówie płaszczyk z zary bo mam kilka płaszczyków z zary i wiem że wymiary sie zgadzaja
o taki
ZARA Najmodniejszy TRENCZ JESIENNY PŁASZCZYK r.XL (593205710) - Aukcje internetowe Allegro

grzechotka z luminalem bardzo ostroznie bo uzależnia . i pamietaj ze dziala nasennie i bardzo uspokojająco wiec nie zdziw sie jak kuba bedzie nieco "odjechany"

jak bylismy w szpitalu to na zbicie gorączki podkłądali pawłowi pod nogi takie zamrozone worki z wodą.

spróbuj jak np kuba bedzie spał wsadzic mu pod nózki woreczki zamrozone z wodą np takie jak do robienia lodu. owin w pieluche badź nałóz poszewke z poduszki,chodzi generalnie by mial to pod udami, a jak spi na boku to wsdadź mu miedzy uda i scisnij.
pawłowi temp. spadał szybciutko po takich okłądach w polączeniu z panadolem:tak:

no i dzien dobry. ja bylam rano u lekarza z wynikami damiana a pozniej na pobraniu krwi...kurcze jakas mało kumata pielegniarka mi sie trafiła bo tak mnie wymeczyla ze szok. musiala pobierac z jednej i drugiej reki bo nie umiała żyły znaleźć i teraz nie moge wyprostowac lewej ręki, nie dosc ze mam mega siniaka to jeszcze wielką bulwe...

no a jesli chodzi o damiana to musimy za 3 tygodnie powtórzyc badania. lekarz mnie troche uspokoił bo niby te normy nie są bardzo poprzekraczane, ale dał nam skierowanie do laryngologa zeby zobaczyl mu naczynka w tym nosie, no a jak badania krwi bedą znow poza granicami norm wtedy konsultacja u hematologa:-(

no zobaczymy.

a my jutro jedziemy na śląsk i bardzo mozliwe ze w weekend zrobimy sobie wycieczke do krakowa!!!!!no jesli pogoda bedzie w miare...:-)

Czesc
Kurcze dziewczyny, co sie z tymi maluszkami dzieje....:no::no: Oliwier w nocy co pol godziny wymiotowal....:szok::szok::szok: Mam za godzine wizyte w sprawie moich pigulek, wiec przy okazji o malego zapytam. Temperatury nie ma, tylko wszystko zwraca. Moze to zatrucie jakies pokarmowe... co sie z tymi dzieciaczkami porobilo.....:no::no::no: Ostatnio ciagle cos, a kiedys w ogole mi nie chorowal.....

viki ten luminal to kazala podawac tylko jak ma powyżej 39 bo to nie jest przeciwgoraczkowy tylko żyby drgawek nie miał a on juz mi wczoraj drgawek dostal i wiem mowiła że działa nassenie ale mam go podawac tylko w krytycznej sytuacji a na razie jest spokój na szczescie

Grzeochotka mi sie bardzije 1 podoba :tak:

Anetka widoki jak u mnie za oknem

Dotka a Ty z czego sie tak cieszysz ze tyle sniegu :wściekła/y::wściekła/y:, jak chcesz to przyjedz i sobie zabierz caly ode mnie :angry::angry:

reklama
Hej
kurde posta mi wcięło

no nic to tak szybciutko
Sylwia ja po prostu inaczej nie potrafię, wkurza mnie bratowa, że paliła w ciąży i w ogóle pewnie teraz podpala, ale szkoda mi jej teraz, ja też leżałam w szpitalu i tylko D. przyjeżdżał po pracy, byłam bez obiadów bo d. nie bierze się za gotowanie a bufet zamykali przed jego przyjazdem:baffled: ale trzeba zjeść obiadek to chociaż lepiej się poczuje
Grzechotka szkoda kubunia.. ja kiedyś kupiłam zapobiegliwie na drgawki luminalum, ale nie dawałam, bo Marcel nie miał takiej wysokiej gorączki... a sukienkę to nr 2 bym brała
kasiamaj ciepło Ci już??
kal.aga Ty dobra duszyczko, może i za mnie napiszesz bo mam zaległą??
jutrzenka biedna babcia, moja ma teraz 82 lata i jedna mi została... najgorsza jest ta bezradność... trzymaj się jakoś
kacha Ty informatyczko:-D
ewedja kurcze ale masz piękne widoki aż dech zapiera, a w domu ucztę macie :tak:

Byłam wczoraj u brataneczka w szpitalu i zostałam z nim na godzinkę. Kochany maluszek.a bratowa mówiła, że dawno takiego obiadu nie jadła:-D ale brat narzeka, że nigdy nic mu jeszcze nie ugotowała więc nic dziwnego:-D:-D
byłam też z Marcelinem u lekarza na kontroli i już wszystko ok, więc w piątek szczepimy...:unsure:

Do góry