reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja nie chcę nic mówić ale młoda się kąpie i...:-D tata w stresie :-D
sylwia u nas z jedzeniem rożnie: jeden dzień je wszystko na drugi prawie nic i żyje :-) już się przestałam tym martwić i tobie polecam to samo! dzieci podobno mają wyczucie i same sobie regulują posiłki :tak:
kasia, asia, stefcia
Bisous15.gif

stefcia ja też już myślę o zmianie ale muszę kupić takie rozkładane na podłogę. lżejsze bum będzie w razie czego ;-)

byliśmy z wizytą u teściów. teść był w pracy - i dobrze bo ostatnio mi na nerwy działa - i młoda się z babcią wybawiła :tak: a ja siedziałam i ziewałam bo mąż wziął sobie książkę i czytał :baffled: o matko jak ja się wynudziłam:shocked2:

Cholera przez tą pogodę to i ja doły łapię:-( Jeszcze T. się o wszystko przychrzania, jak jest ładna pogoda to przynajmniej mogę wyjść z domu i go nie słucham:-p Teraz pogoda jest do bani i muszę tego ględzenia wysłuchiwać, no cóż on jest wspaniały, a ja jestem zła :dry:

no kacha czas sie pogodzic z prawda heheh kopciuszku hehhe u mnie dzis rano padalo ale pozniej slonko chociaz podobno ma sie ochlodzic.
moze twoj T poprostu musi sie wygadac ?? biedny...
heheh

uf mała juz spi:) T sie kapie i ja zaraz polece i na wspólnej obejrze potem tylko miłosc i lulu a wy co tam porabiacie??

moj tez juz lulu robi
jestem padnieta jeszcze mi krew z nosa poleciała chyba naprawde jestem osłabiona ale jakos sie nie zapowiada na odpoczynek:baffled:

asiacur co kupisz chyba dla nastepnego brzdaca bo tam same 3-9 miesięcy to chyba za małe co ale mozesz podlicytowac jak beda jakies chetne heheheh:-D:-D

kasiamaj przykro mi z powodu twojej babci moja juz jedna umarła 4 lata temu pogrzeb strasznie przezyłam nie mogłam sie uspokoic to smutne bardzo jak ktoś tak bliski odchodzi trzymaj sie
o mąż wrócił uciekam

sylwia u mnie na odwrót, mam w domu żarłoka który w ciągu połowy dnia je więcej niż mamusia zacały dzień:sorry2:

grzechotka podaj mi maila i kolor ulubiony to Ci zrobbie szablon z takim właśnie tłem i wyśle Ci cały kod Html z instrukcjami jak zrobić podobnie do mojej aukcji i jak te zdjęcia wrzucać z fotosika, W nocy nad tym popracuje jak mała bedzie spała i Ci prześle:tak:

edit:
grzechotka podbijemy jak bedzie trzeba tylko daj cynk ;)

Kata wiesz, ja się staram nie przejmowac ale strasznie denerwuję się tym, że ja się staram, gotuję specjalnie dla niego a potem wyrzucam do śmieci:baffled:
Ale dzisiaj może poprostu boli go brzuch bo robi rzadkie kupy i do tego mega śmierdzące:sorry2:

no poczytałam:tak:
sylwia mój też niejadek dziubnie coś troszkę ale nadal nie chce nabiału...
kasia przykro mi z powodu babci...
kacha to w takim razie życzę ci pogody:tak:
asia,stefanka uśmiech..
i co jeszcze zapomniałam buuu:sorry2:

reklama
Sylwia- moj tez duzo mniej je niz kiedys... ja nawet gdzies czytalam, ze dzieci w drugim roku maja mniejszy apetyt i potrafia tylko 2 kg w ciagu calego roku przybrac na wadze i ze to jest normalne....
A Oliwier dzis tez wali luzne i smierdzace kupy... ja to chyba dzis ze 20 pieluszek zmienilam, smaruje kremikami....a i tak juz widze, ze dupcia mu sie odparza....:-(

Do góry