reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Iza :evil: a do mnie nic?????? No ładnie... :sad: Taką listę walnęłaś a ani słowa do Pauli... zapamiętam to sobie... :evil:

Elcia kurczaki...:-( Nie wyobrażam sobie straty dziecka... Łzy na samą myśl mi lecą... Szkoda każdej śmierci ale czemu tacy odważni kierowcy nie myślą o innych? :-(

Moja mama kiedyś wracała z nocnej zmiany autobusem zakładowym i jak wysiadali ludzie na przystanku to w autobus wbił się samochód osobowy. 7 młodych osób wracało z imprezy... Tak zapitalali że jak się zatrzymali na autobusie to opony się stopiły... Cztery zginęły... Ludzie w wieku 23-26lat... z mojej okolicy. Kurcze to był szok... :-(

Alex wszystko na pewno wróci do normy i apetyt się poprawi. Pewnie będzie nadrabiał... ;-):-)

Kasiamaj bawcie się dobrze :-)

Idę myć i prostować włosy bo we wtorek mam wizytę i fryzjereczki mojej kochanej a z takiego kołtuna nie da się pasemek wyciągać... :-D

reklama
Ja też się witam i razem z Paulą gniewam się;-);-) na Izę bo do mnie też ani słowa:-:)-(

Miałyśmy się dziś spotkać z Viki ale chyba nici z ich wycieczki do Krakowa bo deszcz pada a Viki nie dzwoni:-(

Hajka!

A u nas fajna pogoda. Słoneczko wyszło. Czekamy na teścia. Ma nam przywieźć wałówkę, bo świnkę kupowali:-) No i zaczynamy się martwić, bo powinien już być, a go nie ma, hehehe

Paula, jaki ty masz kołtun na głowie?hmmm... A co będziesz robiła? Pasemka?
Weroniczka, może jeszcze nic straconego i spotkanie dojdzie do skutku.
Iza, no mam nadzieję, że przypadną do gustu. Obejrzałam wczoraj w sklepie i mi się spodobały.No, ale cena trochę nie teges. jednak są na sznurówki i mają dziury wywietrzniki.

Miłego dzionka laski!

Dzień dobry niedzielnie!!

Paula Weroniczka no wiecie co?!!!!! na mnie nie można się gniewać :-( tak jakoś wieczór, zmęczenie i z notatek pisałam, widocznie wy do mnie też nic a nic:tak::zawstydzona/y:
Asiacur a ile płaciłaś za butki Daniela, bo ja kupiłam w tutejszym wielkim sklepie za 45, jeśli chcesz mogłabym Ci wziąć są granatowe, oliwkowe i bordowe. Tylko numeracja jest trochę zawyżona, tak mi się wydaje. A podobno dobrze, że są na sznurówki, bo rzepy się rozluźniają jak jakieś farflocle się w rzepy wczepią:dry: tylko sznurówki łatwo rozwiązać:blink:

Edit: idziemy teraz do Kościoła przy okazji spacerek
Buźka i miłej niedzieli wszystkim !!
Paula i Weroniczka edytowałam posta hehehe

Załączniki

• pseplasam.jpg
    pseplasam.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
hehe Iza nie tłumacz się :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p to taki żarcik był... :-p
I poza tym do Ciebie też nie wszyscy wymienieni coś pisali:-p:-D:-D:-D

Weroniczka może się uda ;-) tego wam życzę... ;-):tak:

Asia kołtun tzn. loki... ciężko by było pasemka na takich wyciągać... no jadę w końcu odrost uzupełnić bo od chrzcin ( w sierpniu) nic nie robiłam i mam 10cm odrostu :szok::-D wstyd... :-D:-D:-D no i opitolę na krótko. Tak do brody... :tak:;-):-)

witam, ja pije kawke, Kuba spi a R na swoim kompie siedzi :happy2:

Iza brawo za odwage dla Marcelka, a z ta firanka to by mnie chyba szlag trafil ;-).
Co do paznokci to ja narzie wytrale biegam do kosmetyczki i jest ok. MAm nakladany zel i malowane wiec w domu przez 2 tyg. nic z nimi nie robie, chyba ze cos mi sie rypnie ;-). Nie pomoge odnosnie zelu i odzywek bo obecnie nie kupuje, a mam malowane u kosmetyczki roznymi firmami ale ona mowi ze na zelu kazdy sie trzyma dluzej (tylko ciemne szybko sie wymywja dlatego mam zawsze jakis jasny kolor zeby miec spokoj 2 tyg.) i ten tanszy i drozszy :tak:

Alex, Asia zdroweczka dla maluszkow:tak:

Paula na krotko??? to pochwal sie koniecznie nowa fryzurka :tak:

U nas pochmurno wiec raczej nici ze spaceru bo nie wiem czy nie bedzie padac, no ale zobaczymy, po obiadku moze sie wypogodzi :tak:

hello!!!
my już po obiadku,szogun śpi i chyba ze spacerku nici bo poda deszcz...
iza gratki dla marcelka :tak::-D
jutzrenka smacznej kawki:tak::-D
weroniczka może jeszcze wypali spotkanie:tak:
alex zdrówka dla oliwierka i może jeszcze jest osłabiony dlatego nie chce jeść...
asia dużo zdróweczka dla filipka:tak:
paula
to potem pochwal się fryzurką:tak:
miłego dnia wam życzę!!!!

hej
no goscie pojechali

wczoraj na zakupach byłam kupiłam sobie płaszczyk i dwie kiecki wreszcie jakies nowe ciuchy tylko teraz butów do tych kiecek nie mam:-D:-D

babcia obkupiła kubunia nawiozła mu ciuszków nowych butów tak więc kubek ubrany na całą wiosne i lato i jesień:-D:-D

reklama
hello
witamy sie i my dzis, mielismy straszna noc, malo ze jak D wrocil z pracy okolo 23 to Zaki sie obudzil i chcial sie z nim bawic, to jeszcze na dodatek dopadla go jakas temperatura i od polnocy caly czas plakal, mysle ze to na zabki bo mu sie dwie 5 na gorze przebijaja, teraz biedaczek spi ale nie wiem jak dlugo bo jest strasznie marudny dzis, wiec ja uciekam skonczyc obiad zeby bylo co zjesc jak wstanie

co do dyskusji na temat ksiazek to ja jestem niesamowity mol ksiazkowy, raczej nie przeszkadza mi tez co czytam zaczynajac od Harrego Pottera konczac na Daniel Steel, a teraz tu jak nie mam dostepu do polskich ksiazek to czytam w komputerze bo ja bez ksiazek zyc nie umiem, teraz wlasnie pochlaniam Cyfrowa Twierdze Dana Browna,

milej niedzieli zycze, u nas sie straszny wiatr zerwal nie wiem czy nie bedzie padalo

mam cos dla was na poprawe humorkow

Załączniki

• humor.jpg
    humor.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
Do góry