oj dziewczyny mówię wam... tracę siły :-(
ten mój paszczak coraz później chodzi na popołudniową drzemkę aż w końcu będzie tak, że nie będzie spała w dzień w ogóle
wieczorem kładzie się na tyle późno, że mimo iż sobie obiecuję, że do was zajrzę to najzwyczajniej w świecie z nią zasypiam :-(
a nadrobić mogę tylko jak śpi...
dzisiaj byliśmy z nią w kościele po dłuższej przerwie. lgnęła do dzieci strasznie. z jednym chłopczykiem najpierw się ściskała i całowała, potem on się popłakał i jak zobaczył ją drugi raz to od razu w ryk! nawet nie zdążyła do niego podejść
mam chodziaczka- żywczyka i nic na to nie poradzę
jak wasze szkraby zachowują się w kościele?
ja mało byłam na mszy bo na zmianę z t. zwiedzaliśmy teren wokół
jutrzenka bardzo mi przykro... :-(
kasia fajnie, że wypadzik udany
jak kupicie tą blokadę to daj znać jak się sprawuje bo ja muszę na dalszych palnikach gotować bo u nas to samo 
aga robi się cieplej i mam nadzieję, że mąż szybko znajdzie pracę!
ta zima, ten zastój i kryzys dobijają wszystkich 
iza brawo dla marcelka za dzielność!
asia ten eurespal powinien mu pomóc bo jest na kaszelek właśnie i na drogi oddechowe żeby lepiej odkrztuszać
daj znać jak mu smakuje?
alex witaj w klubie przemęczonych :-) i tych co oglądali egzorcyzmy ;-) do tej pory pamiętam obrazy z tego filmu a na samym zamykałam w pewnych momentach oczy rękoma
najstraszniejszy film jaki widziałam! ale oparty na faktach dlatego warto obejrzeć!
to nie jest horror choć tak może yć odebrany ;-)
paula nie stresuj się bo do mnie iza też nic
przyszlym tygodniu umawiam się do fryzjera i podjęłam decyzję co do baków: ścinam!
paula to będziesz mieć taką długość jak w avku? ;-) na wiosnę trza się odświeżyć a zaczynam od fryzury, potem golę nogi 

i kupuję parę łaszków
ooo grzechotka taka babcia to skarb! :-) widzę, że odświeżasz garderobę ;-) też by mi się przydało bo zdziadziałam strasznie
diankus ja ciebie nie znam ale witam
ewe ja nie lubię e-booków - strasznie męczy mi się wzrok :-( a jeszcze noszę okulary bo ze mnie krótkowidz to już w ogóle
u nas dzisiaj tez szaro na dworze ale kropi tyle o ile...
ten mój paszczak coraz później chodzi na popołudniową drzemkę aż w końcu będzie tak, że nie będzie spała w dzień w ogóle

a nadrobić mogę tylko jak śpi...
dzisiaj byliśmy z nią w kościele po dłuższej przerwie. lgnęła do dzieci strasznie. z jednym chłopczykiem najpierw się ściskała i całowała, potem on się popłakał i jak zobaczył ją drugi raz to od razu w ryk! nawet nie zdążyła do niego podejść

mam chodziaczka- żywczyka i nic na to nie poradzę

jak wasze szkraby zachowują się w kościele?
ja mało byłam na mszy bo na zmianę z t. zwiedzaliśmy teren wokół

jutrzenka bardzo mi przykro... :-(
kasia fajnie, że wypadzik udany

aga robi się cieplej i mam nadzieję, że mąż szybko znajdzie pracę!

iza brawo dla marcelka za dzielność!
asia ten eurespal powinien mu pomóc bo jest na kaszelek właśnie i na drogi oddechowe żeby lepiej odkrztuszać

alex witaj w klubie przemęczonych :-) i tych co oglądali egzorcyzmy ;-) do tej pory pamiętam obrazy z tego filmu a na samym zamykałam w pewnych momentach oczy rękoma

paula nie stresuj się bo do mnie iza też nic

ooo grzechotka taka babcia to skarb! :-) widzę, że odświeżasz garderobę ;-) też by mi się przydało bo zdziadziałam strasznie

diankus ja ciebie nie znam ale witam

ewe ja nie lubię e-booków - strasznie męczy mi się wzrok :-( a jeszcze noszę okulary bo ze mnie krótkowidz to już w ogóle

u nas dzisiaj tez szaro na dworze ale kropi tyle o ile...