reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ja to wcale nie jestem gotowa na poniedzialek....cale szczescie jeszcze tylko 5 dni w pracy i ponad 2 tygodnie ferii...na dodatek zapomnialam ze jest zmiana czasuu...ehhh

reklama
Kata, i test, i wypracowanie, sprawdzian z lektury. Nazbierało mi się tego tyle, że szok. Przez pisanie tego sprawozdania zaniedbałam bieżące sprawy. Muszę się z tym wszystkim uporać do świąt, bo po zaplanowałam znów pisanie sprawozdania. Przegwizdane.
Kata, ja to ci powiem szczerze, że pragnę drugiego bejbika, ale jest tyle przeciw, że sama już nie wiem :-(
Kurcze zmiana czasu mnie wybiła z rytmu. Już po 23, jutro muszę wstać o 6. pewnie i tak Filip się obudzi o tej godzinie, zresztą jak zwykle. Dziś poszedł spać po 21, ale zdziwiłabym się bardzo jakby wstał później.
A tak kaszle mi teraz przez sen, że szok :-:)-:)-:)-:)-(
Myślę, że bez antybiotyku się nie obejdzie.

ojej stefa to musiałaś mieć b. zapracowany łikend, że nie miałaś czasu pomyśleć o poniedziałku :-( jak pracowałam to praktycznie od niedzielnego popołudnia już myślałam o robocie :baffled:
asia właśnie patrzę, że już prawie północ :szok: a dziecko zostawiam w rękach najwyższego - jak da to będzie ale zbytnio się starać nie będę :no:

Dzień dobry!!!:-):-):-):-)

Moje dziecko jeszcze śpi:szok::szok::szok::szok:Chyba zmiana czasu zrobiła swoje.
Piję sobie kafkę i zaraz do roboty.
Jak zanm życie to mąż nie pójdzie do lekarza z Filipem tłumacząc, że mały za późno wstał:angry:No, zobaczymy.

Miłego dnia kobitki. Oby nam czas w pracy szybko minął.

hello!!
a ja druga i też piję już kawkę bo szogun już wstał:szok::szok:i taka brzydka pogoda,pochmurno i pada deszcz:angry::angry:
asia może mąż pójdzie i fajnie że fifi śpi jeszcze:tak:
stefanka ale masz super ferie:tak:;-)
miłego dnia!!

i ja sie witam z pracy, tez mam kawke :-)

Asia w Mińsku jest producent ale Bartka :tak:

Stefanka zmien baterie i do zycia, tylko 5 dni, dasz rade :tak::tak:

Aga glowa do gory :tak:

Joanna u mnie tez paskudnie jak narazie ale nie pada :crazy:

do roboty ...

witojcie!!!!

aaaa m ne tez sie spac chce strasznie jak zwykle zresztą:-D:-D

asiacur biedne te nauczycuelki ja tez mam troche sprawdzania a jeszcze musze po każdej lekcji zestawy cwiczeń robić na platformie elearningowej a ten tydzien to jeszcze mam zastepstwo za koleżanke caaaalusli tydzień :baffled::baffled:

ewedja zdrówka dla zakiego jakis wirus chyba wszędzie panuje że dzieci takie goraczki mają

stefka nie martw się juz niedługo wakacje:-D:-D:-D

u nas nocko spokojna jedna pobudka na chwilkę ale zobaczymy jak dziś z jedzeniem będzie

reklama
Do góry