reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mecz był tylko pretekstem, teraz pierd..., że Polacy są wszystkiemu winni, że to polscy pseudokibice zadymy robili i w ogóle, a jakoś BBC zapomniało chyba o tym, że puścili u siebie zadymę w sobotę jak się napierdzielali flagami protestanckimi i gadali po angielsku, tak, tak z pewnością to polscy pseudokibice bili, oni na pewno język mają perfekt opanowany:wściekła/y:Poza tym ponad godzinę po meczu nie wypuszczali polskich kibiców ze względów bezpieczeństwa, a chwilę po meczu znowu zadymy były, tylko, że polscy kibice cały czas byli zamknięci na stadionie, napierdzielali się między sobą katolicy i protestanci, a teraz winnych szukają, chociaż tych polskich baranów co tu przyjechali tylko dym nakręcać to ja bym sama chętnie oklepała. Teraz przez takich idiotów strach się ruszyć. Dzisiaj znowu od rana śmigłowce latają, PSNI (policja) dostała info, że przez kilka najbliższych dni takie ataki będą częste. Te barany, które tu były wywoływać zadymy grzeją już tyłki w domach, a my się bać musimy:wściekła/y: Mam nadzieję, że policja ich złapie i porządnie osądzi.
Niby sąsiedzi są ok, ale mało to jest powalonych małolatów, którzy też tylko dymu szukają:confused:
Aż się gotuję w środku, już jedni znajomi całkowicie musieli się z domu wynieść, bo cały dół im zdemolowali. Wynieśli się na drugi koniec Belfastu i nawet tu się boją do nas przyjechać w odwiedziny:wściekła/y:Poza tym oni są Słowakami i oberwali za to, że proty myśleli, że są Polakami:wściekła/y:

reklama
kacha :nerd::confused: współczuje :angry:
iza podwijam kiecę i lecę :-D:-D:-D
aga teraz to ja chce "nabrać" ciałka :-p
kasiamaj ja mam w środę dostać, a zawsze 2-3 dni przed boli mnie kręgosłup :dry: i jakaś energia mnie rozpiera że szafy mogę przesuwać :-D

szogun dostał od ciotki ciuchy bo wróciła z Włoch, skurczybyk ma mini na odpinanych szelkach, ja poluje na takie coś od 3 m-cy i nie mogę dostać w normalnej cenie:-D:cool2:

Izuniu byłam na spacerku i po Stasia w przedszkolu:tak::tak::tak: Deszcz za oknem leje cały czas ale jest super cieplutko. Ubrałam chłopców w sztormiaki i kalosze i skakali po kałużach że aż miło. Tadek to cały czas się chichrał:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kacha nie planujesz zmiany miejsca zamieszkania?? Bo ja to chyba już dawno bym uciekła z takiego miejsca.

HUMOR
a macie białą bambuskę z bananami.:-D:-D:-D:-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=NS8wu9buA8w&feature=related"]YouTube - Pani Barbara - pani chce banana[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_9Bj4HkcjmQ&feature=related"]YouTube - Pani Barbara - english[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Uao95sYTtTE&feature=related"]YouTube - Pani Barbara - telefon[/ame]

He he Kasia dobre...:-D:-D:-D ale ja mam wrazenie, ze ja ja skads znam..... hm juz wiem, to Dota....:-p;-):-D:-D

Kacha- no to lipa... uwazajcie tam na siebie teraz....

Acha Kasia- ja mialam pare razy zapytac i zawsze zapomne... daleko od Ciebie sa Wydminy? Bo moja mama chrzestna tam mieszka...:tak::tak:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Alex nadchodze
Violence10.gif
Invision-Board-France-302.gif
bój sie!!!!

p.s. ja mam dluzsze wlosy...heheheheh:-D;-)

Bylam z Krzysiem na spcerku rowerkiem i jest tak cieplo.....tak nagle sie ociepliło,ze niewiadomo jak maluchy ubierac...jeszcze kilka dni temu snieg a tu teraz tak gorąco....zalozylam mu kamizelke,bluze....ale było mu za ciepło....

Kasia moze ja Ci kupie tą oslone w ikea??? i przesle?? my jestesmy tam raz w tygodniu....tylko pomysl czy Ci sie bedzie oplacalo, nie wiem ile moze kosztowac przesylka?

i prosze foteczka...robiłam na blog,to i Wam pokaze przy okazji:
:-):-):-):-):-)

Kasiamaj ja panią Barbarę wrzucałam ale jeszcze nie za Twojej dekady... :tak:;-) zarąbista jest... :-D:-D:-D

Kacha... :szok::szok: nie wiem co powiedzieć... wyprowadzka...:dry: tak łatwo się mówi ale weź i się zabierz z tyloma gratami, nie???

Alex :-D Dota powiadasz??? hmmm...
Spróbuj małemu mleko odstawić. Chodzi konkretnie o laktozę, a mleczko bez laktozy też można kupić. Ono jest na biegunki. Enfamil- może u was też jest... :sorry2:

Dota Krzysio jaki pod kolor rowerka... :-D:-D:-D

Dziecko usypia... :tak:

reklama
alex a propos posta Pauli, to moje dziecię nie toleruje laktozy, po każdej dawce mleka krowiego (np naleśniki czy budyń) mamy biegunkę przez 3 dni, po jogurtach kefirach i maślance żyjemy normalnie :sorry2: albo przy ząbkowaniu gdy szły jej wszystkie piatki na raz też miała biegunkę :dry:
aga podziel się, nie bądź taka :-D
dota chciałam szogunowi kupić taki rowerek... zadowoleni jesteście z niego? mnie na innym wątku nastraszyły panny codo kręgosłupa i już sama nie wiem :dry: a jeszcze jest opcja ze ja kupię a szogun pogardzi, tak jak gardzi wózkiem czy autem, jakoś moje dziecko żadnych środków transportu nie toleruje :sorry2:

Do góry