reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kobietki nie posiedze sobie dzis z wami, bo musze isc sie polozyc spac, bo jak moj maly diabolek sie w nocy znowu obudzi i nie bedzie mogl spac to ja sie potne bo juz ledwo na nogach stoje, najwazniejsze ze sobie w dzien posprzatalam teraz mam tylko naczynia z kolacji do zmycia ale zmyje je jutro

milego wieczorku zycze, nie dyskutujcie za duzo zebym mogla rano nadrobic

reklama
i ja uciekam DOBRANOC!!!!
3-Kolorowych-snwDobrej-ka-2490.jpg

ahoj ahoj załogo:)
T własnie pojechał do pracy ja pije kawusie a niuska spi cos popłakuje chyba uszko boli bo sie tarmosi za nie ach
miłego lalunie

Dzień dobry!!!

Alex
ale to ja Ci powiedziałam że mleko bez laktozy musisz kupić... U nas bez recepty ono jest i jak tylko mała ma wodniste kupy od razu atakuję tym mlekiem ;-):-p

Iza na Sally Hansen to się nie znam... :no:;-)

Co tam komu jeszcze napisać???

Idę myć okna chyba... :sorry:

Na 15 jadę na fryz :-D ale foty dam jutro bo dziś to wrócę wieczorkiem... ;-):-p

Miłego dnia... :-)

hej:-)
uuuu nie popisałyście wczoraj (to do nocnej zmiany):eek:

a ja juz 3 noc pod rząd przespałam w całości:happy::happy::happy::happy::happy: ale fajnie:happy::happy::laugh2:
ale mam sporo robótki, bo jutro idę na urlop na 3 dni. Czas zacząć porządki świąteczne:baffled: ale mi sie nie chce:no: może ktoś mi podeśle jakieś krasnoludki:sorry:

miłego dzionka:-)

dzień doberek :-)
szogun spał do 8.30 :rofl2:
a ja @ dostałam i konam a brat wyjadł cały Ibuprom :crazy: ju

aga pędzę na pomoc bo ja już mam wszystko zrobione w sensie porządki :-p tylko będę musiała w piatek odkurzyć hehe :sorry:
paula ja czekam na fotki z new hairstyle :rofl2:

dzien dobry

u nas nocka w sumie dobrze tylko jedna pobodka na antybiotyk wiec wyspalam sie, ale niunius ma jeszcze temperaturke i dzis zrobil mi juz 2 takie zadkie kupki, no ale moze to po wczorajszym bo on za wiele nie zjadl a pil litrami

niedlugo przyjezdza do nas kolezanka, odezwiemy sìe pozniej

hehee 9.30 a ja już pomyłam wszystkie okna, firanki się piorą, niedługo powieszę, przelecę kurz na pułkach, odkurzę i będzie pięknie... :-)

Aga może Cię zarażę porządkami :-D

witam:)

weronika - wybacz ze nie zadzwonilam. po pierwsze deszcz spowodował ze nie pojechalismy do krakowa, a po drugie jak w czwartek wieczorem dojechalismy na sląsk pablo dostał temperatury prawie 40 stopni, i tak bylo cala noc i prawie cały piatek. wieczorem pojechalismy do lekarza bo poza tym nic mu nie bylo a temp nie chciala spadac.

no i byla to 10 doba po szczepieniu odra swinka rózyczka i najprawdopodobniej to objaw uboczny....do tego pojawila sie wysypka jak przy rozyczce, brak apetytu, po kilku kesach czy lykach pojawia sie odruch wymiotny:szok:no i mega okropny humor...
tak daje czadu do dzis ze nie spimy po nocach, mlody budzi sie co 15/20 minut z okrutnyum placzem, poza tym domaga sie by stac przy lozeczku...jak tylko wychodzimy z pokoju to ryczy a jak stoimy to spi i tylko co chwila sprawdza czy ktos jest..

mowie wam koszmar.....
do tego wszystkiego przebijają mu sie gorne zeby "4" i to chyba tez ma zwiazek z tym wszytskim.

dzis u nas pogoda słoneczna, chyba pojedziemy gdzies na dlugi spacerek

przepraszam ze nie odpisze kazdej z was, ale nie mam teraz czasu nadrobic wszystkich napisanych przez was stron:sorry:

ale sciskam was cieplo i zycze milego dnia:tak:

reklama
ewedja a może to po antybiotyku? a zjadł czy wypił osłonki? kurcze moj szogun pluł tymi osłonkami i tydz miała biegunkę :eek:
paula ja cały tydz miałam takiego powera teraz wszystko zrobione i nudy :-D miałam robić pierogi ale nie wiem czy się zmotywuje bo kręgosłup i brzuch boli :sorry:
viki oby szybko przeszło :)

Do góry