reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka!
Ale fajnie nie iść do pracy, juhu.....
Paula, no to może do mnie wpadniesz i pomyjesz okna?Zapraszam. :-D:-D:-D
Viki, ucałuj Pablusia. Pewnie do od szczepionki no i zęby. Ponoć jak czwórki idą do dziecko właśnie czuje się koszmarnie.
Diankus, Ty też możesz wpaść do mnie posprzątać.
Aga, miłej pracki. Oby czas ci szybko zleciał.

U nas piękne słońce. Dobrze, że Filip nie ma temperatury to będę mogła z nim wyjść na dwór. Muszę iść na pocztę i po zakupki drobne.
A kaszel to on ma jak stary gruźlik. Dziś obudził się o 3 w nocy i już byłam w strachu, że się wyspał. A on był głodny, bo wieczorem zjadł mało mleka. Wypił butlę i spaliśmy do 7. Mogłoby być tak codziennie tylko bez nocnego karmienia.
Miłego dzionka kobiałki.

reklama
Hej hej
zapowiada się piękny dzień:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mały budził mi się 5 razy jestem zrypana i mam worki pod oczami, ale co tam słoneczko mi wszystko wynagrodzi
czy Wy też tak macie, że jak jest taka pogoda to Wam serce rośnie, wczoraj szłam i uśmiechałam się do siebie, że jest ciepło, co prawda było buro ale ciepło...i chyba ludzie się dziwnie przygllądali:sorry::confused2: ale co tam trzeba zarażać optymizmem

dla wszystkich chorowitków cmoczki i uściski...bidulki tym bardziej mi Was szkoda z racji pogody:baffled:
ale uśmiech dla Was i może postoicie chociaż w oknie:eek:
Miłego wiosennego dnia :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
p.s. co do porządków to mi się nie chce, a w sumie przy małym nie bardzo mam jak... tyle co z nim czyli odkurzanie:baffled: nie wiem jak się wyrobię, bo d. chce jechać w czwartek do rodziców...:baffled:

Czesc :-)
Paula- wiem, wiem, Ty tez cos pisalas o mleczku zeby odstawic, i pamietam diankus tez....No, w kazdym razie nawet go jeszcze nie podalam, bo wczoraj nigdzie nie moglam go znalezc i dopiero mam do odebrania na dzisiaj to mleko, ale sluchajcie- dzis Oliwier jest wesoly, lobuzuje mi tu od rana i wyglada na zdrowego jak ryba....:szok: Ja juz nie wiem co jest grane.....:szok::szok: Tzn ciesze sie ze mu przeszlo i ze zdrow jak ryba, ale z kolei ta teoria nietolerancji laltozy nie ma teraz sensu....:no::no::no: Bo ja jeszcze nie dalam tego mleka, a on juz jest zdrowy.....:tak:

ja tylko dzien dobry i milego dnia

nie mam czasu bo koniec m-ca a jutro mam urlop bo jest pogrzeb i moja mama z sostra przygotowuje spotkanie po pogrzebie wiec ja siedze z Kuba.
kochana kolezanka przyjdzie ok 12, juz sie doczekac nie moge :laugh2::laugh2::laugh2:

Asia nie ma sprawy... powijam kiecę i lecę......
Bonhomme_fou.gif

Diana mnie też w krzyżu boli jak mam @. Okropność... :baffled:

Viki jeju wy to się macie... ciągle coś... :zawstydzona/y: dużo zdrówka dla Pablunia... biedni się wszyscy umęczycie... :-( Tulę Cię mocno...
Bisous16.gif

Iza mi też słońce ładuje baterie :tak: to super uczucie jak się ma takiego powera....

Alex ja bym podała to mleko mimo wszystko... Nie zaszkodzi a pomoże zregenerować się brzuszkowi po biegunce... :tak:

Jutrzenka hehe no pożegnaj ładnie kumpelkę... :-D:-D:-D
Violence39.gif

Paula- podam podam, wlasnie zaraz idziemy po to mleczko...:tak::tak:
Ale juz mi jakos lzej na sercu, ze mu przeszlo.....:-):-):-)

Jutrzenko- nie szczedz lez dobrej kolezance....:-p;-):-D:-D

Witam

Nie było mnie parę dni bo Madzia mi się bardzo rozchorowała wczoraj byłam u lekarza no i zapalenie oskrzeli dostała antybiotyk. Lekarz ale dziś się czuję o niebo lepiej bo była leczona i wyklepywana juz od soboty :tak: katarek jest zielony wiec boje się o uszka i oczka aby nie zapalenia jakiegoś dodatkowego :-(

Grzechotko pytałaś gdzie dać zdjęcie przy Tytule na Allegro

Paulo jak ja ci zazdroszczę tez by mi się przydał fryzjer

Iza ja też się ciesze jak jest ciepło i hum,orek od razu mam lepszy

Vik
i współczuje ci bo ciężki okres z Pablem jak on choruję to i on się umęczy i wy przy okazji :-( Zdrówka

Asia
a jak długo trwa ten kaszelek bo to niepokojące może ma jaką alergie na pyłki (od pukać )

do zobaczenia Kobitki

diankus, paula- ale wam fajnie że tak wam dobrze idzie z tym sprzątaniem, ja jutro się zabiorę chyba że Łukasz mi nie da:sorry:
diana- współczuję @
asia- to dobrze że Filipek lepiej, a ty odpoczniesz troszkę:tak::tak: udanego spacerku
viki- biedny Pawełek jeszcze nie zapomniał pewnie pobytu w szpitalu i do tego jeszcze te ząbki
iza- widać humor ci dopisuje:-D:-D:-):-) jak swieci słoneczko to aż się zyć chce:-)

reklama
Do góry