reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hoho kaski atakują same kaśki na stronie widze prawie heheh

ja w domu juz ufff poprasowałam wreszcie padam na pysk

stefka dobre te zdjęcia ludzier to maja wyobraźnię ho ho:-D:-D

no i w sumie to juz dobranoc

Nie ma mnie godzine, a tu tyle naskrobane...:szok::szok:
Stefa- dobre...:-D:-D:-D
Dota- ale zgrabniusio wygladasz... I kolorek taki wiosenny....;-):-p:-D:-D

Moj tez sam jeszcze nie zasypia....:no::no: Musze byc w pokoju... do niedawna jeszcze musialm go poprzytulac, pospiewac itp, a teraz juz kladzie sie sam, ale ja musze byc w pokoju....Tylko, ze ja zawsze sobie po cichutku tv ogladam lezac, a on zasypia kolo mnie

viki ja nie kupuje na allegro !! hehe albo wiesz co ?? mogla bys mi kupic jedna ksiazke na allegro ?? hhee

Helol z wieczora!
Mialam dzisiaj leb jak sklep (tylko na polkach pusto:-p) hehe... Banka mnie bolala pol dnia i jeszcze mlodej czworki wylaza (a to dlugo wychodzi cos, bo duze...) to taki memlok troche byla i sobie wolne od kompa zrobilam... Ale juz przeczytalam zaleglosci od deski do deski!:tak:
Tylko R do kapieli juz goni i do spania wiec tak pokrotce tylko:-p...

Jutrzenka....no to juz masz z glowy "kolezanke" Ja cos nie lubie takich ludzi co maja pretensje do calego swiata, ze sie starzeja...no coz taka kolej rzeczy... "Mile" wspomnienia babka po sobie zostawila na koncowke co?
Ale sobie z R humory podrasowalismy tymi fotami z allegro, ale ksiazka o kupie byla the best!!!!!

Przy okazji.... Dotka fajne lycry sobie sprawilas hehe:tak:
(Aha chyba pytalas kiedy Kaye do przedszkola chcemy dac, no to w planach jest wrzesien, mam nadzieje ze wypali:tak:)
Ale Ty potrafisz fotkami zazdrosc zwbudzic:-)

Oj.... u nas z tym usypianiem to bajke mamy, bo o 8 tylko niunie siup do loeczka i sama zasypia, a nawet na siedzaco moge ja tam zostaawic:tak: (warto bylo sie chwile pomeczyc jak maluska byla:tak:)

Viki ja nie moge z allegro nic kupic, ale zagladnelam na stronke i musze przyznac, ze zaintrygowala mnie okladka:tak: - ciekawy pomysl:-)

Alex nie dobijaj mnie z tym lotem samolotem z dzieckiem.....my chyba z 8 godzin bedziemy leciec i jeszcze przesiadka w Niemczech:baffled: Teraz to z R lecimy i na noc to sie tak nie martwie, ale bedziemy wracac same w dzien:szok: Juz mam stresa...

Iza, przeczytalam o Twoich firankach...Jejciu moj to by nieziemski ochrzan za takie cos zgarnal.... Ale co sie dziwic - faceci sa jak dzieci...malo przewidywalni;-)

Kasiulki ktorych dzisiaj "gesto" bylo i inne babeczki niewymienione buziam Was bo juz nie dam rady wiecej pisac...juz 11, a ok 7 rano pobudka:baffled:
640.gif

Hej!
Witam się z rana. Nie śpimy od 6.20. Już wstawiłam rosołek, żeby później mieć z głowy gotowanie. Piję sobie kafkę, a mały rozrabia.

Kasiamaj - jak Kuba? Gorączkuje jeszcze?
Pryzybela - ale śmieszna ta różnica czasu między naszymi kontynentami. Wy się kładziecie spać, a my już wstajemy, hihihi
Grzechotka, przychodzisz późno z pracy i jeszcze za prasowanie się w domu bierzesz?:szok::szok::szok:Podziwiam Cię.

Filipowi nic nie przechodzi:-(Mało je. Ma odruch wymiotny:-(

reklama
asia a byłaś u lekarza?? jakiś wirus znowu grasuje bo wszędzie dzieci chore

a co do prasowania to niestety juz miałam taka sterte że nie było w czym chodzić i nigdzie mi sie nie mieściła ta sterta prasowania ale zmusiałam sie

a kubek na koniku buja się:-D

Do góry