reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dla siebie !! powiem ci ze dla malutkich to nic fajnego nie widzialam ale w sumie tak bardzo nie wnikalam bo bylam na przerwie w pracy. zreszta wiesz pewnie ze z primarka ubranka to sa na raz :) za to moje ukochane bodziaki w myszki miki z tesco sa super fason i super jakos za niska cene !! tylko ciezko je kupic...
a wlasnie mialam zapytac. w czym spiac wasze potomki ( paula heheh )

Stefaneczko kochana :-D moja potomka śpi w piżamce dwuczęściowej na długi rękawek (dla przykładu nowa PIŻAMKA pizamki PIŻAMA piżamy BAWELNA - 92 (590239398) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy) pod to ma bodziaki na krótki rękawek (najbardziej lubię te wasze angielskie Early Days) i pieluszkę oczywiście... a stopki zakryte skarpetką ;-):-)

Kiedyś spała w takich jakby pajacach ale przeszkadzały jej w chodzeniu i się z nich sama rozbierała bo przy kucnięciu się rozpinały koło kroku... potem szarpnięcie i prawie zdjęte... :-D

To dawaj mi kawkę... :-p;-):-)

No musimy listy gończe chyba napisać... A Madzia to na pewno ma się dobrze. ;-) Nawet postępy robi :sorry:;-):-):-p

Właśnie pies pogryzł mi buta :wściekła/y:normalnie chyba kaganiec po domu będzie nosił!!!
Julka wszystkie książeczki ma pogryzione przez gamonia... :wściekła/y:

no paula zachcialo ci sie pieska !!
no bo moja spi wlasnie w bodziaku z rekami i nogami i stopami no i w spiworku.
a te early days to wlasnie w primarku sa ehheh a dzis bylam hehe bylo dac znac to bym ci kupila...

wiesz co chętnie bym kupiła jeszcze bodziaki na allegro ale wiesz co? Chyba już nie ma większych... :sorry::eek: bo ja mam te do 18 miesięcy i są jeszcze dobre ale na lato jakieś ładniejsze by się przydały... :confused2: chociaż może już nie będzie w lato nosiła body pod ubranko... :sorry:

teraz patrzyłam na allegro to nawet 40zł za sztukę body kosztuje :szok: boshe...

A jak tam Gaya pomyka na kolankach? :-)

jak zapragniesz to udam sie do primak sklepu i zobacze jakie sa najwieksze rozmiary i jak cos to kupie :)
paula nawet juz 2 -3 kroczki robi hehhe ale takie chwiejne jeszcze jakby sie bala..

reklama
stefcia moja śpi w pajacach ale takich bez stópek :tak: kurcze ja nic pod spód nie zakładam :sorry: zimno jej nie jest bo jeszcze się odkrywa :baffled: jakieś zahartowane to moje dziecię :-)
a czym ci jutrzenka nagrabiła? :-)
martwię się o kachę :-(

Do góry