reklama
alex3meyer
Matka gagatka
He he kata- widze ze lubisz innowacyjne rozwiazania....

Kup, kup i powiedz jak to w realu wyglada....
Stefanka- a czego Ty szukasz? Cos na okno, czy w ogole do domu....?

Stefanka- a czego Ty szukasz? Cos na okno, czy w ogole do domu....?
joanna30055
mama Ksawka 07
no tak szogun już śpi....
kasia będzie dobrze
kata fajne..
jutrzenka to się dzisiaj nabiegałaś i na nosiłaś
kacha dobrze że u was już ok ....
diankus trzymaj się cieplutko....
i co jeszcze he zanik pamięci

kasia będzie dobrze

kata fajne..

jutrzenka to się dzisiaj nabiegałaś i na nosiłaś

kacha dobrze że u was już ok ....

diankus trzymaj się cieplutko....
i co jeszcze he zanik pamięci

No, ale Stefanka, jeśli masz taki problem to znalazłam coś specjalnie dla Ciebie
POKONAJ NIEŚMIAŁOŚĆ! - PORADNIK (SUPER GRATIS) (562887481) - Aukcje internetowe Allegro
POKONAJ NIEŚMIAŁOŚĆ! - PORADNIK (SUPER GRATIS) (562887481) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hejka:-)
ale się dziś dotleniłam, przez ten jeden dzień byłam na powietrzu dłużej niż przez całą zimę

a maluch mój padł jak mucha. No i wyszedł nam kolejny ząb- ostatnia 4, ale suwaczek zmienię innym razem.
diankus- powiem ci że mój mąż zaczął mądrzeć jak skończył 30 lat i jeszcze mu trochę brakuje, przykro mi że tak cię traktuje a zwłaszcza Nelkę. dziecko potrzebuje ojca, ale najwidoczniej nie wszyscy ojcowie potrzebują dzieci.:-
-
-(może się jeszcze ułoży między wami
asia- a co kupiłaś na prezent?
kata- mam bambino drewniane i Łukasz próbuje je gryźć od czasu do czasu ale tylko jak się zapatrzy w tv. Są świetne, miękkie i łatwo się nimi rysuje.
kasiamaj- ale mieliście przeżycia
miejmy nadzieję ze Kubusiowi nic nie będzie
zamieszczam zdjęcia: 1. malowanki
i 2.popsułem brumka
ale się dziś dotleniłam, przez ten jeden dzień byłam na powietrzu dłużej niż przez całą zimę

diankus- powiem ci że mój mąż zaczął mądrzeć jak skończył 30 lat i jeszcze mu trochę brakuje, przykro mi że tak cię traktuje a zwłaszcza Nelkę. dziecko potrzebuje ojca, ale najwidoczniej nie wszyscy ojcowie potrzebują dzieci.:-

asia- a co kupiłaś na prezent?
kata- mam bambino drewniane i Łukasz próbuje je gryźć od czasu do czasu ale tylko jak się zapatrzy w tv. Są świetne, miękkie i łatwo się nimi rysuje.
kasiamaj- ale mieliście przeżycia

zamieszczam zdjęcia: 1. malowanki

Załączniki