reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata eee zdjecia nie bedzie :)) bo juz zaszlo hehe a co zakupow to ja tez tak mam hehe ze szukam czegos ale jeszcze nie wiem czego !!

reklama
Umiesz latać? Fiufiufiu...
Widzisz, ja daję Ci nadzieję na wszystko. I motywuję do niechodzenia do pracy i do latania po sklepach. Tylko ze mną się kumpluj ;-)

asiu bardzo bym chciala...ale wiesz troche jestem niesmiala...jak bys mogla mnie troche osmielic to bedziemy kumpele na zaboj hehehe

no tak szogun już śpi....
kasia będzie dobrze:tak:
kata fajne..:tak:
jutrzenka to się dzisiaj nabiegałaś i na nosiłaś:tak:
kacha dobrze że u was już ok ....:tak:
diankus trzymaj się cieplutko....
i co jeszcze he zanik pamięci:tak::-p:-D

reklama
hejka:-)
ale się dziś dotleniłam, przez ten jeden dzień byłam na powietrzu dłużej niż przez całą zimę:szok::szok::szok: a maluch mój padł jak mucha. No i wyszedł nam kolejny ząb- ostatnia 4, ale suwaczek zmienię innym razem.

diankus- powiem ci że mój mąż zaczął mądrzeć jak skończył 30 lat i jeszcze mu trochę brakuje, przykro mi że tak cię traktuje a zwłaszcza Nelkę. dziecko potrzebuje ojca, ale najwidoczniej nie wszyscy ojcowie potrzebują dzieci.:-:)-:)-(może się jeszcze ułoży między wami:sorry:
asia- a co kupiłaś na prezent?
kata- mam bambino drewniane i Łukasz próbuje je gryźć od czasu do czasu ale tylko jak się zapatrzy w tv. Są świetne, miękkie i łatwo się nimi rysuje.
kasiamaj- ale mieliście przeżycia:szok: miejmy nadzieję ze Kubusiowi nic nie będzie:sorry:
zamieszczam zdjęcia: 1. malowanki :laugh2:i 2.popsułem brumka:-D

Załączniki

• Obraz 032.jpg
    Obraz 032.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 34
Do góry