reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanko-dlaczego cicha?
Aga-papapappapa
Ewedja-rowerek fajny-my mamy też taki mały pojazd-inny co prawda-ale Kuba fajnie sobie na nim śmiga z kuchni do pokoju. ;)

Ostatnia edycja:
Kacha, a ja myślałam, że Oliś już o ludzkich porach chodzi spać...

Asia bo dla mnie 22 czy 23 to ludzka pora, wolę to niż ma zasypiać o 1 czy tam o 2, a tak było do niedawna ;-) Jakbym Go położyła o 20 czy 21 to pospałby godzinkę i byłby zwarty i gotowy do zabawy, po mamusi ma takie problemy z zasypianiem;-) Za to rano potrafi spać nawet do 11 :-):-):-) Przeważnie jednak pobudka o 9-10 jest, ale bawi się sam w łóżeczku (tzn. napierdziela z całej siły w pozytywkę) i mogę sobie jeszcze troszkę poleżeć:-) I po takim długim spaniu zdarza mu się bardzo często, że nie ma ochoty na śniadanie i potrafi zjeść pierwszy posiłek dopiero o 13:szok: A ostatni zjada o 22 dnia poprzedniego :sorry: Taki zakręcony jak słoik z dżemem ten mój synuś jest ;-):-p:-D
A ja mam właśnie problemy z zaśnięciem, piję sobie colę i w gierki na necie gram :-p

Hehe, Kasia cole na wieczor? To sie nie ma co dziwic ze spac nie mozesz:-D (chociaz na mnie kofeina nie dziala na tyle mocno zeby w nocy nie zasnac;-))

Nie witam sie nawet bo wszyscy porzadni ludzie spia o tej porze, wiec nie ma z kim sie witac;-)

D-pa wolowa ze mnie bo sobie poranna kawke na klawiature wylalam i mi padla mimo szybkiego rozlaczenia, rozkrecenia i osuszenia:baffled: Ale dzieki temu troche od neta odpoczelam;) Dopiero R wieczorkiem nowa kupil i przy okazji kabel do monitora bo cos sie schrzanil i obraz beznadziejny byl (a ja myslalam ze wzrok trace:-D)

My tez z tych bodziakowych, bo ja uwielbiam mlodej body ubierac (latem idealne do spania:tak:), ale tylko z krotkim rekawem kupujemy.

Mam nadzieje ze sie jutro wdroze od rana bo dzisiaj tylko poczytalam sobie i zaraz spadam do lozeczka (R wlasnie grzeje - hehe)

Dzień dobry!

Wstaliśmy, hehehe. Młody właśnie ogląda "Rock your baby" - nawet nie wiedziałam, że to mam, hehehe
Poza tym S. poszedł go zapisać do lekarza na kontrol. Jest już lepiej, więc pewnie od poniedziałku pójdzie do żłobka, a ja do pracy :-(Ale tylko 3 dni, bo święta:-)
Miłego dnia kobiałki:-)

hej laski
stęskniłyscie się ???? no mam nadzieję

ale wiecie praca praca praca kuba znowu jest przeziębiony kaszla strasznire=e ale od pół godziny dzwonię non stop do przychodni i oczywiście dodzwonić sie nie mogę albo zajete albo nikt nie odbiera już mnie ucho boli i rami od podtrzymywania słuchawki a paluszek od wciskania guziczka:-):-)

kurde znowu zajęte a jeszcze kuba sie naq mnie wspina

potem troszke poczytam ale pewnie nie będe w stanie nadrobić wszystkiego w jeden dzięn jakieś powieści piszecie

o muzyczka mi leci może wreszcie odbiorą

reklama
dzień dobry ;-)
Nela spała pięknie, gorączki ani śladu, szpiki siedzą w nosku:-):-D

grzechotka jejku bardzo współczuje tyle co to z Nelką przerobiłam dwa dni i noce bez spania :baffled:żeby się tylko na przeziębieniu skończyło, zdrówka ;-)
kacha jacież 22 czy 23 ja już dawno śpię :-p bo ja szybko chodzę spać i od rana mam powera :-D zawsze na egzaminy na studia czy jeszcze w LO budzik na 5 i się uczyłam a nie potrafiła siedzieć np do 2 :laugh2:;-)słoik z dżemem hehe :-D
asiacur uważaj, moja się od tego rock your baby na vh1 uzależniła, masakra darła się jak się skończyło, to samo jak jej włączałam halo dziadek na kompie :baffled: tydz mi skakała obok laptopa i musiałam go pod łóżko chować :zawstydzona/y::sorry:
kalaga kurcze przy 30?:szok:to mój ma dopiero 22 :sorry:no to na komunie Nelki może zmądrzeje :angry: fajna perspektywa

dziękuję za wsparcie kacha joanna aga :*
kurczę jakby deja vu miała bo jak do was w czerwcu dołączyłam to z P. było to samo i wam smęciłam przez kilka dobrych tyg :zawstydzona/y:

Do góry