alex3meyer
Matka gagatka
Nieeee Paula, zostan, please!!! 

A co tyle klientek?

A co tyle klientek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

ale to w sumie dobrze bo kasy troszkę... 

Generalnie rzecz biorąc ubieram go tak jak siebie.

Miała być o 18 przyjechała przed chwilką a ja normalnie o tej godzinie kładę dzieci spać. A ona mi teraz je rozbawi i będzie problem z zaśnięciem. Zostawiłam misia na dole w wózeczku bo to jest miś spacerowy to kurde wygrzebała mi go i przyniosła na górę.

obrze że zdązyłam przełączyć się na inną stronę bo by mi przeczytała co o niej piszę

Normalnie czuję się jak wieloryb i odechciewa mi się odchudzania

Dopiero o 6 wzięłam go do nas to pospał do 8 ale ja i tak się nie wyspałam bo jak on z nami jest to ja nie mogę zmienic nawet pozycji spania bo muszę cały czas byc swoją twarzą blisko jego buzi
Taki z niego pieszczoch:-)

:-)

jak u weroniczki