reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
no ja to chyba nie posiedzę bo koło północy muszę pojechać po M. do Chełma (20 km) i chyba pójde spać, bo jak mały mi jutro znów pobudkę zrobi z rańca to nie wiem co będzie:szok::baffled:
monia- witaj, a jak tam ten wieczór panieński na którym byłaś , udał się?
kata- jeszcze nie znalazł, pojechał na testy i rozmowę kwalifikacyjną, podejrzewa że wyszło ok, ale odpowiedź dopiero we wtorek:sorry:
alex- miło że jesteś cała i zdrowa:happy: a nie widziałaś przypadkiem stefanki, bo się gdzieś zawieruszyła?:sorry:
grzechotka- ja bym podlicytowała, ale nie umiem :no:
pryzybela- a to pospałaś sobie, no i pewnie teraz spacerujecie sobie, chyba, now łaśnie która jest tam u was godzina hmmm....

ciekawe jak tam się bawią nasze koleżanki:sorry: ale im fajnie:sorry:

a ja mam jakiś paskudny kaszel, a w poniedziałek już do pracy ech....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem!!

Stary niedawno poszedł na kawalerski, a ja się relaksuję:happy: ... choć nie do końca, bo się trochę tym wyjściem stresuję ... ale ciiii:baffled:
Alex witaj spowrotem:-)
Kal.aga a gdzie ten Twój małżonek się zapodział?
A co do zeszłotygodniowego panieńskiego to powiem Wam szczerze, że już niewiele brakło a bym wcale nie poszła, bo Wiktor tak strasznie się rozpłakał jak zobaczył, że wychodzę, że odechciało mi się wszystkiego:-(. A poza tym to byłoby fajnie i tancerz był super, ale ja jakaś chyba już za stara na takie wyjścia jestem:baffled:
Grzechotka a do jakiej kwoty chciałabyś podbić, bo jak chcesz to nie ma problemu ... tylko powiedz ile?

A tak w ogóle to JEST TU KTO???

hej
no i gdzie wy?
my wróciliśmy od dziadków-mój tata miał imieninki.
przechodzi mi to chorubsko-wzięłam IBUPROM ZATOKI i jest o wiele lepiej!!!
Kuba śpi jak suseł-zasnął nam w samochodzie-i po powrocie przeniosłam go na górę rozebrałam śpiącego-zmieniłam mu pampka, ubrałam w piżamki a on śpi :tak:-fajnie bo wczoraj całą noc nam przespał.
tylko że wstaje ok.6-ej rano.

no co tam dziewczyny u Was?
nasze "zlotowiczki" pewnie już w niezłych humorkach :-p:-p:-p

Monia-ja jestem!!!
Grzechotko-powiedz jak to mam zrobić (bo nigdy nie licytowałam na allegro) to coś też od siebie dorzucę.

Ostatnia edycja:
hejka :-)
musiałam oporządzić młodą i męża :-p:-D
baterii starczy mi na niecałą godzinkę bo mi t. w południe wyczerpał :wściekła/y: zawsze co sobie podładuję to mi rozładuje :wściekła/y:
kasia dobrze, że wracasz do zdrówka! widzisz coś w tym jest, że jak się odstawia od cyca to dziecię przesypia całą noc :tak: ostatnio nie mogę narzekać: młoda je bardzo rzadko pierś, wieczorem ściąga po czym sama zasypia i pięknie przesypia nocki :tak: także u nas też w dobrym kierunku to idzie ;-)
alex witaj! nie nadrabiaj tylko pisz jak po urlopie :-)
aga to trzymam kciuki za męża!
monia ja też za stara na takie imprezy :sorry: człowiek to z wiekiem poważnieje :sorry:

ciekawe jak tam nasze gwiazdy? :-D

i tak dziad poszedł do pracy a ja małego uśpiłam i poszłam na kiełbaski,włośnie wróciłam:tak:
grzechotka ja licytowałam może ci się uda...
alex hello z powrotem a nadrobienia że hoho:tak:;-):-D
i co jeszcze muszę poczytać wcześniej:tak::-D:-p

hej hej

dzieki asia :-D:-D:-D

dziewczyny jak macie konto na allegro tylko z pełna aktywacją to po prostu klikacie na licytuj wpisujecie swoja cenę i już

Monia hehhe no oczywiscie jak najwięcej bym chciała ale zobaczymy jak bedzie \
\
generalnie to sie wkurzyłam i nie wiem czy nie wycofac tej aukcji
wcale nie moge jej odnaleźć w przegladarce jeżeli wpisuje num aukcji lub nawet słowo kluczowe to owszem pojawai sie ale jak przegladam strony po prostu to za nic nigdzie nie ma mojej aukcji nie wiem co sie dzieje a uważam że jest to nie fair bo trudno ja znaleźć i przez to mniej osób ja ogląda napisałam juz do allegro ale zanim mi odpisza to juz sie licytacja skończy wściekła jestem strasznie

a poza tym to głowa mnie boli wczoraj z meżulkiem podrinkowaliśmy i takie tam:-D:-D więc dzis mi łeb pęka taki ze mnie pijaczek:-D:-D na szczescie Kubek spał całą noc i nie przeszkadzał rodzicom:-)

ciekawe jak tam babki na zlecie czarownic z bb heheheh pewnie główki bolą :-):-):-)

witajcie niedzielnie
u nas noc dziś dla Kuby skończyła się po 3-ej..........:-( i od tej pory przeszła mu ochota na sen! ja do rana miałam noc z głowy-do tego pies sąsiadów szczekał ze strachu-bo oni wyjechali na weekend a ich sunia została sama na dworze.szczekała całą noc.
ja dziś mam się nawet nawet.......
tylko trochę niewyspana jestem :crazy:
mamy w planach dziś ruszyć na wycieczkę do lasu..
miłego dnia dla Was!

Kata-no widzisz może i Kinga pożegna cycusia?-będę trzymać kciuki.
Grzechotko-nie mam konta na Allegro.:-(widzę że mieliście bardzo miły wieczór :-p;-):-)
Joanna-na kiełbaski???po 23-ej???? hmmm????

Czesc dziewczynki w niedzielke :-)

Aga, kata- rzeczywiscie nie nadrabiam za bardzo, bo tego troszke duzo, ale przejrzalam troche po lebkach wstecz i faktycznie postow stefanki nie zauwazylam.... zawieruszyla sie na dobre. Ale widzialam ja 2 tyg temu, to byla cala i zdrowa....:tak::tak::-D
A Swieta w Polsce bardzo udane, pogoda tez fantastyczna byla, wiec maly duzo czasu spedzal na spacerkach...
Ja tez wrocilam w nowej szacie graficznej, he he, bo scielam wlosy i to tak sporo, zrobilam baleyage i jeszcze grzywke do komletu....:tak::-)

Ok, pozniej zajrze, teraz spadam... milego dnia! :-)

reklama
Do góry