reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex fajnie ze wyjazd sie udal, a powiedz kochana co zrobilas naszej Stefance ze o spotkania z Toba sie nie pokazuje :eek::eek::eek:

Weroniczka nie pomoge nie wybieram sie

kurde ale pustki tu na forum, no wezcie kobiety sie za pisanie :angry::angry:

a u mnie dzis tak cieplo ze szok, suuuper, wrocilismy ze spaceru o 20 :tak::tak:

reklama
no strasznie tu pusto-i w dodatku nikt nie pytał o Kasięmaj???? :no::-:)baffled:
tylko Kata-coś wspomniała o cyckach :-D:tak:
moje chłopy się pluskają-to ja mam wolne.

Weroniczko-my jedziemy do alergologa z Kubą 18-ego maja-jak chcesz mogę zapytać.pisałam do Ciebie na GG-ale nie wiem kto był po Twojej stronie-chyba mężuś??? nie wiem czy przekazał Ci wszystko?????
Jutrzenko-u nas spacerowo podobnie-też tak ostatnio wracamy do domku.
Alex-no to można powiedzieć że wypoczęłaś -i dobrze!!!:tak:-zazdroszczę Ci tej pogody-u nas ostatnio jakieś wiatry nas nawiedzają.
Joanna-to też można powiedzieć że wypoczywałaś????:-p:happy:-skoro Twoi na rowerku byli.
Kata-dobre z tą kąpielą :tak::laugh2:-żeby mojego Kubę zobaczyli -to by z wanny nie wychodził:laugh2: bo on jak diabeł wygląda-tylko białka mu widać:baffled::-p
Elcia-nie -no Ty to masz luksusy:szok::laugh2:;-)
Viki-nie smuć się -masz nas:tak:
Kacha-jak sie macie?co u Olisia?
Aga-wyzdrowiałaś???

Ostatnia edycja:
Hejka
weroniczka ja nie chodzę do alergologa ale może kasiamaj co to nie napisała do mnie ani słowa:-D:-DCi pomoże:-D
Viki jak tam??
Dota na pewno dam znać, tylko wcześniej namiary musisz mi dać, chyba że w Gdańsku wszyscy Cię znają to popytam ze zdjęcia:-D

wiecie co, Marcel nie daje mi wcale już odkurzyć, wyrywa krzyczy i w ogóle.. zawsze lubił odkurzacz ale teraz mi go nie oddaje nawet na chwilę...ehh zalicytowałam mu dyzia odkurzacza, idę za waszą radą i wzięłam pod uwagę używane, bo rzeczywiście bez sensu przepłacać, tylko mam nadzieję, że uda mi się kupić w rozsądnej cenie

a i jeszcze jedno rozglądam się za sokownikiem i już sobie upatrzyłam tylko kurcze nie wiem czy taki 5-cio litrowy wystarczy czy lepiej na 8 litrów jak myślicie drogie koleżanki?

oglądam 39 i pół a Wy?? co tam sobie porabiacie??

A ja tu węszę jakąś zbrodnię ;-):-p Zbrodnia to niesłychana, Alex killnęła Stefana ;-):-p:-)
Kasiu u Olisia wsio w porządku, właśnie toczy w łóżeczku walkę ze snem :-) Znowu zaczyna mi przez zębole świrować po nocach, ale tak to jest git, łobuz jak zawsze :-D

hej hej
dzien dobry

dziewczyny stefanka zyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poza tym to ide sobie kawe zrobic, pablo siedzi na nocniku i ide zaraz budzic damiana i jedziemy do szkoły:tak:

a po poludniu ide na zebranie rodziców ..hehe ale poki co sie nie martwie..ciekawe czy za kilka lat tez bede tak luzacko chodziła na wywiadówki:-p;-)

narazie to tylko nie nadążam bo damian chce uczestniczyc we wszystkich konkursach....wczoraj uczył sie wiersza..na dziś....:tak:
a w zeszłym tygodniu z dwiema kolezankami reprezentował szkołe w konkursie gminnym pt. BEZPIECZNA DROGA DO SZKOŁY i zajęli 2 miejsce:-)

no to się pochwaliłam:-D
kurcze bo mam zdolnego syna..jeszcze gdyby z tą ortografią było idealnie....

hehehe wymagająca matka ze mnie:-p

miłego

hyej hej\

no viki viki nie może być idealnie bo by wtefy Damiana nie było bo wiesz że ideałów nie ma:-D:-D:-D ale gratki za takiego wspaniałego (nieidealnego) synka

a poza tym to mam dzis ciężki dzień dzis w pracy od 14 do 21 nie chce mi się strasznie :happy:

miłego dnia

reklama
no grzechotka nie zazdroszcze godzin pracy:baffled:

tym bardziej ze teraz taka ładna pogoda:tak:

a reszte gdzie wcięło??
wstawać!!!!!

Do góry