reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej wieczorkiem

nie poczytam dzisiaj chociaż mnie korci, ale muszę się wykąpać i palulu a taka jestem ciekawa, że pewnie bb mi się przyśni:-D:-D

mam jak zwykle parę spraw odnośnie morza wiem, że już niektóre pisały ale ja tak po prośbie jeszcze bym prosiła bo nie mam jak się odnaleźć w tym gąszczu... poproszę o jakieś kontakty kwater bo jeszcze nic nie mam przyklepane, a chcemy wyjechać koniec maja-czerwiec, chociaż to nie sezon i nie powinno być problemu ale przezorny zawsze ubezpieczony:tak::tak: więc, które mogą to poproszę o namiary.. zawsze byliśmy w Krynicy, bo tam znajoma ma restaurację, ale w sumie mi to bez różnicy oby było morze:laugh2:

a druga sprawa to komunikat, że odkryłam świetną maseczkę sorai i nie droga:tak: tak mi się spodobała, że wzięłam dziś krem z tej serii zamiast vichy, bo jednak drogawo wychodziło a krem sorai 28 zeta i może służyć jako baza, wypróbuje i powiem a maseczka świetna jak ciepły okład:-):tak:

ach i jeszcze coś w piątek jedziemy do zoo do wawki więc może jakieś warszawskie grudniaczki dołączą?????? dzisiaj namówił mnie sąsiad też mają synka Piotrusia-lipcowiak:-D:-D ale też 2007:tak:
buziole i do jutra

hej

joanna to teraz wzywaja na szczepienie czy to jakies losowanie?:-D kurcze ciekawe musze sie dowiedzieć w przychodni

kasiamaj ja to juz normalnie daje Kubie herbate zwykłą ale owocową kupuje w rossmanie takie owocowe z herbapolu albo inne robię rano dzbanek troszke slodze nie dużo i dolewam mu potem ale pije tez soczki bobowita tez rozcieńczane mocno tylko sam kolork jest
wode jak chce mu dac to sposobem np kupuje wode dla dzieci w butelkkach z tym sportowym korkiem i wtedy wytrabi całą butle hehhe bo ważne że z takiej butli:-D

magda a co znaczy majówka w stylu prlu idziecie na pochód?:-D:-D:-D:-D
my jutro idziemy na balety z r w sobote bedziemy kaca leczyć więc tylko jakiś spacerek z kuba a w niedzielę...????

iza nie moge ci nic doradzić ale fajne miejsce jest w Jantarze tam jest bardzo spokojnie czyste morze i plaża

my jednak jedziemy do chyorwacji:-D:-D:-D:-D strasznie sie ciesze :-D:-D

ja wczoraj dopiero kupiłam dla kuby sandały ale wczoraj byl na krótki rekaw pierwszy raz :-D

aaaa miałam powiedziec przyszedł nasz frak ale jaja mówie wam Kuba w nim wyglada jak dytygent :-D:-D:-Dhehhee jak bęe miala aparat to cykne fotke i wam wstawię
w wczoraj babcia kupiła kubie ten namiocik ze stonki i wiecie jaki kolor kupila no no oczywiście różowy wrrrr ale ja rozerwalam opakowanie więc nie można zwrócic juz no trudno ale kuba ma frajde

milego słonecznego dnia:-D

dzień dobry
u nas dziś noc była marudząca-Kuba coś popłakiwał
dziś jedziemy do dziadków-może uda mi sie kupić jakieś sandałki dla Kubusia-tylko szukam takich gdzie będą paluszki zakryte paseczkiem żeby sobie nie zrobił ała..............

no wrzucam nasze trampule-my mamy takie-Jutrzenko,Dotka-proszę bardzo :tak::-)-są leciutkie i mięciutkie.i łatwo sie piorą-bo po tym Kuby buszowaniu to w pralkę musiałam wrzucuć :laugh2::-p i co ważne mają nadlaną gumę na przodach-Jak Kuba jeżdzi swoim bumkiem to nie ściera obuwia.
dostępne w kolorach-czerwonym-czarnym-khaki.
-polecam.
butki.jpg

Paula-ja też mu robię z wodą.:tak:-cieszę sę że wyniki Julci ok!!!!
Aga-dzięki.Kuba pił tylko z tych herbat-koperkową i jabłko z melisą-nie wiem która jest fajna z nich ,chodzi mi o te owocowe-może mi coś polecisz?
Joanna-no to sami z sokami nie jesteśmy:-D
Iza-ty to masz-BB Ci się śni :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:-mnie ostatnio jakiś nasz zlot sie śnił-i jak się obudziłam to aż sama się uśmiałam-a J pytał co mnie sie sniło???:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Grzechotka-dzięki-ciekawe czy Kuba polubiłby te herbaty-muszę zobaczyć???-z herbapolu.?a Twój Kuba jaką najbardziel lubi?
co do Chorwacji-to Ci zazdroszczę-mój J był tam dwa razy ze swoją paczką-(teraz już naszą) ale ja go jeszcze wtedy nie znałam.-może kiedyś???-pojedziemy.-piekne fotki ma z tych miejsc.

miłego dnia

hej:-)
kasiamaj- ja próbowałam prawie wszystkie herbatki, ale najbardziej Łukaszowi smakuje jabłko i melisa i malina z dziką różą, próbowaliśmy winogronową ale tak średnio. Teraz kupiłam wieloowocową, ale jeszcze nie dawałam. Fajne buciki:tak::tak:
iza- a to cię wzięło, bb- nałóg nieuleczalny:-D:-D:-D
jutrzenka- a dlaczego uważasz że na Kubusie i pysie za wcześnie?
grzechotka- ciekawe czym się babcia kierowała przy wyborze koloru:-D:-D

a mi się nic nie chce, jakoś się nie wyspałam dziś:baffled:
ale jutro wolne hura:-):-):-)
a dziadek z tatusiem zrobili huśtawkę i piaskownicę dla Łukaszka. Huśtawkę na której mieści się 4 osoby:szok: Będziemy mieli swój prywatny plac zabaw:-) Jak skończą to wam zdjęcie wstawię:tak:

Hej:-):-)

My już w domku od wczoraj:tak: ale oczywiścia jak Marcel już poszedł spac to internet mi się zawiesił i nawet nie mogłam nic poczytac:wściekła/y: Ale byłam wściekła:wściekła/y:

Wybaczcie więc ale nie wiem co u Was:-(

Ja byłam u gina w Polsce i dowiedziałam się, że mam miękką i krótką szyjkę i grozi mi przedwczesny poród:-:)-( Dostałam leki i mam się oszczędzac ale wiecie jak to jest z dzieckiem:sorry::baffled:
No ale będziemy się starac z całych sił:tak:
Do tego malutka (kolejny raz potwierdzona;-):tak:) jest bardzo malutka i żeby urodzic się całkiem zdrowa to musi przybrac jeszcze z kilogram:sorry::sorry:

Najgorsze jest to, że ja nie wiem czy uda mi się doprosic o wizytę u ginekologa tutaj żeby tą szyjkę kontrolował:wściekła/y:

dzień dobry

ach miałam iść na rynek ale Marcel padł jak mucha... i pewnie jak wstanie to już po rynku bęzie... a miałam kupić kwiaty na balkon:baffled:

przeczytałam dzisiejsze posty i zaraz biorę się za resztę
Grzechotka różowy...hmmmmm kiedyś podobno różowy był kolorem zarezerwowanym dla chłopców... chociaż zależy od regionu, swoją drogą dziwne to były czasy:-D:-D Marcel też wczoraj debiutował w krótkim rękawku
kasiamaj ja też rozglądam się za takimi sandałkami z krytym czubkiem a trampole mam podobne
Sylwia trzymaj się jakoś i oszczędzaj, najważniejsze żebyś nie dźwigała nawet tego słodkiego skarbu, chociaż nie wiem czy jest to możliwe... ale szyjkę powinni Ci kontrolować, łaski nie robią, może jak zobaczą że się za szybko skraca to potem sami będą zlecać wizyty, hmm??? nie wiem jak tam u Was jest.. trzymam kciuki

reklama
Hejka!!! :-):-):-)

Kasiamaj mamy podobne trampeczki tylko róż oczywiście ;-):-)

Iza pytałaś czy 149 to dobra cena za rowerek w podobie do tego Julkowego? No moi rodzice dali 150 na giełdzie w Słomczynie :tak::-)

Dota my się na majówkę nie wybieramy nigdzie... Niestety brak funduszy... ciężki miesiąc się zapowiada... :zawstydzona/y:

Grzechotka widzę że u was ok... same uśmiechnięte buźki... :-D;-)
No i czekamy na foty Kubula we fraku...

Sylwunia... oszczędzaj się... :tak::-) wszystko będzie ok :-)

Aga czekam na fotki prywatnego placu zabaw Łukania... :-)

Idę z lofrem na spacer bo wisi na klamce... :eek::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry