reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

eee alex takie tam ciuszki uzywana bo juz kasy nie mam na nowe za bardzo buty nowe takie reeboka w sklepie 150 zł a ja kupiłam za 37 z przesyłką
REEBOK super migające 5-21,5 (611851284) - Aukcje internetowe Allegro

sanadałki NIKE 22 (618290613) - Aukcje internetowe Allegro

czapeczka H&M __ CZACHA __ czaszki __ 1-3 latka czapka (611483714) - Aukcje internetowe Allegro

a teraz licytuje spodnie bojówki
___H&M BOJÓWKI ODPINANE NOGAWKI 86 CM________ (618624320) - Aukcje internetowe Allegro

mój teżx juz śpi i tez musze kupić jeszcze jakieś koszulki na krótki rękaw bo mamty tylko ze 3 ale to juz nowe kupię jakieś fajne ciuszki sa w H&M ale kurcze strasznie drogie no ale warte swojej ceny kupiłam kila rampersów i body i powiem wam że mimo prania to sa nadal jak nowe

reklama
Noo Gzrechotka niezle te zakupy:tak:czapka fajna, musialbym takiej poszukac...zerkne dzis w h&m moze znajde;-)
Tak,tak warto kupic tez nowe np. w h&m, ja kupilam w zeszlym miesiacu 4 takie ladne koszulki i bardzo dobre są jakosciowo,taka mila bawełna:tak:dokupie jeszcze z 5 koszulek,pewnie tez cos dostanie od ciotek,babci....i wystarczy malemu na cale lato....

Alex to pozostalo Ci się modlić zeby przestalo padac i zrobiło się cieplutko:-D;-)

moze zacznij robic na drutach, to i przy okazji zrobisz jakis sweterek dla synka (nie bedzie mu zimno):-Dhihi....a moze dla calej rodzinki.....:tak:;-)

no oczywiscie!!!warto!!! zobacz ile z tego korzysci: zrobisz przepiekne swetry, bedzie wam cieplo...yyyyy.....znajdziesz dla siebie absorbujace zajecie, Twoj mózg znowu bedzie pracował na wysokich obrotach (hihihi)....moze nawet pojdziesz dalej i zaczniesz robic innym-prezenty....echhh mozna tak pisac i pisac:tak::-D

A ZPT kiedys tak się mowiło i u nas, teraz jest technika...a zpt-y to była porazka jak musielismy wiercić,piłowac...boze...takie male dzieci bylismy....chociaz fajne bylo gotowanie czy szycie na maszynie...hehe:tak::-D

ja poprosze w takim stylu, jak mial Marc w Brigdet Jones hihi:-Dtaki świateczny, to do Bozego Narodzenia moze uda Ci sie zrobic:-p

o taki:

Ostatnia edycja:
reklama
pamietam pamietam.....:-D:-D Kochana, nie ma sprawy, dla Ciebie wszystko... tylko masz nosic, pamietaj!!! Bo jak bedzie lezal w szafie to Ci dam! Tyle mojej pracy poszloby na marne..... :-D;-):-D

Do góry