reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
He he czytam czytam co tam naskrobalyscie....;-):-D

Jutrzenka- a ja zawsze myslalam, ze Ty taka spokojna jestes, a tu widze cicha woda brzego rwie....o matko- 5 razy? :szok::-D:-D;-)

Dotka- wydziergalam na razie pol swtra, wiec cierpliwosci kochana, jak skoncze, to na pewno dostaniesz przesylke....:-)

A z Krzysiem wszystko w porzadku, dzieci tak maja, jak juz chodza.... po prostu szybciej sie mecza....

jestem i ja -muszę dokończyć czytać co napisałyście...........ojjjj a mam co czytać:tak::laugh2:

no się naczytałam....tylko jak to teraz tu wszystko powrzucać?
kupiłam dziś tą herbatkę -herbapolu-jabłko z gruszką-zrobiłam...nawet wypił 100-kę.może mu zasmakuje???byłam oglądać sandałki i wypatrzyłam nawet fajne -ale rozmiaru nie było umówiłam się z babką że dowiezie po weekendzie-no to zakupię.
piszecie o jedzeniu-ja czytając Was-opyliłam dwa batony!!!:szok:-a co tam...raz sie zyje-może w cycki mi pójdzie-bo jakoś po Kubie mi zmalały :-D:-D:-D
znalazłam stronkę z butkami BOTI ale nie ma tam tych trampuli co my mamy,ale one są z tej firmy WALKY-jak sobie zlukacie.

BOTI - www.butyboti.pl : Buty dziecięce i młodzieżowe

znalazłam też fajne sandałki-te co odlądałam są bardzo podobne do tych WISHOT WL.026AMM
product.jpg

mają właśnie ten pasek z przodu-żeby nie zachaczały sie paluszki.
co do ZPT-o którym pisałyście-to ja też pamiętam...:-D:-D:tak::tak:-najbardziej utkwiła mi w głowie skrobaczka do ryb-którą robiliśmy :laugh2::laugh2::laugh2:-kawałek drewienka i na to wbijało sie kapsle od butelek :tak::tak::tak::rofl2:

Dota-i jak kupiłaś trampki dla Krzysia?-co do cen...masz racje ubranka dla dzieci mają kosmiczne ceny!!!:-(
co do "odpadania"Krzysia-to nie wiem czy czytałaś-pisałam prędzej jak nam Kuba odpadł przy kolacji....myślałam że coś mu sie stało-a on po prostu zasnął!!!-dziewczyny mają rację że jak maluchy wiecej biegają po dworze to szybciej sie męczą.
Grzechotka-świetne te adiadaski :tak:
Kata-dzieki za wieści wodopojowe :happy: udanego zoowania Wam życzę :laugh2::-p dawaj fotki fryzurki!!!!-koniecznie!!!:tak::tak::tak:
Aga-współczuję-i przykro mi.
Sylwia-trzymam za ciebie kciuki i za malutką-żeby wszystko dobrze sieskończyło-oszczędzaj sie w miarę możliwości (choć wiem że z takimi małymi szogunami jak nasze grudniaki ) to trochę trudne :tak:-ale jestem dobrej mysli że wszystko będzie ok!!! i za to trzymam.
powiem Ci że ja też miałam skruconą szyjkę i założyli mi pessar.żeby Kuba nie wypadł.
Iza-co do tego sokownika-to wdrapałam sie do szafy na górę-ale nie znalazłam nazwy!!!-bo ten sokownik ma prawie tyle lat co ja!!!-mama mówi że wchodzi do niego wiaderko 5l.owoców-np porzeczki.
jak Marcelek sieczuje?
Ewedja-daj znać koniecznie jak już wszystko będzie naprawione-kursze niech sieto już skończy.tak w ciągłym strachu jesteście.
Jutrzenko-podałam wcześniej stronkę boti.a gdzie mnie zaprosiłaś?????:-D

Ostatnia edycja:
Ho ho
Jutrzenka, Ty jak mówiłaś kiedyś, że twoje libido jest równe zeru to tak mydliłaś nam oczy, a tak naprawdę to oszczędzałaś siły na zlot:-p:-p:-p
Dota, wypij za moje zdrowie, bo coś mi zaczyna szwankować.

Mój monsz usnął o 20 z Filipem i chrapie jak skunks, o nie...przepraszam, śmierdzi jak skunks, a chrapie jak... no co?

Mój monsz usnął o 20 z Filipem i chrapie jak skunks, o nie...przepraszam, śmierdzi jak skunks, a chrapie jak... no co?

hihihih dobre Asia :-D:-D:-D to co on robil ze nie dosc ze smierdzi to jeszcze chrapie :-D:-D:-D

Alex bo ja jestem spokojna naprawde zreszta dziewczyny pewnie potwierdza ;-) ale ten Krzysio hmmmm ;-):-D:-D:-D

Kasia czytaj czytaj

Jutrzenka, nie zdążył się umyć, bo usnął wcześniej niż dziecko..
Tylko się zastanawiam czy zdrowo tak spać z nim w jednym pomieszczeniu. Ale brud chyba nie jest toksyczny;-);-)

Aaa, pytałaś gdzie mieszka mój brat. No jak to gdzie w Mińsku, hehehe.
Na Warszawskiej 250. To już prawie koniec Mińska w kierunku Siedlec. W takich nowych - starych blokach. Po drugiej stronie jest las, hehehe

reklama
Do góry