witam
no wreszcie jakis ruch na forum, brawo to sie rozumie, poczytalam posmialam sie i od razu mi lepiej :-):-):-)
Weroniczka fajowe fotki

co do zakupow w biedronie to czasem tam zajezdzam ale kupuje tylko produkty ktore ie sa ich wytworem bo jakos nie mam przekonania, ale np owoce i warzywa jak sa ladne (w poniedzielake kupilam przepyszne jablka

) laysy, kamis, danio, alkohol, pudliszki, lipton bobovite i inne firmowe rzeczy maja w napradwe dobrych cenach. Glownym powodem dla ktorego tam rzadko jezdze jest wlasnie brak terminali

, nie znosze jechac do sklepu i nie wiedziec czy mam tyle kasy co potrzeba, ja juz od dawna w portfelu ma jakias kase jak rano przed praca do sklepu zajedzam i zeby cos miec a tak to place wszedzie karta, dziwne ze jeszcze tam tego nie ma

jakies sredniowiecze

co tam jeszcze pisalyscie hmmmmm
brawo dla malych bohaterow
Elcia slepa przy -1 powiadasz

, a jak ja mam -3,5 i -3,75

to co mam powiedziec

Kuba mama mowi od dawna i czasem tak slodko w formie pytajacej

, i juz tak typowo do mnie, nie ze tak mamama gada

ostatnio ciagle jest ko ko ko i tak setki razy, ko czyli kolo, wszczedzie pokazuje kola, uwielbia ogladac samochody chodzi wkolo nich i ko ko
a dzis w nocy sie obudzil o 12 nie wiem co mu bylo, plakal, wzielam go i zapalilam swiatlo w przedpokoju bo myslaam ze sie mu cos snilo, to on siadal i wstawal i zadowolony gadal sobie ke ke ke i pokazywal na telewizor, chyba o bajke mu chodzilo ale udawalam ze nie wiem

, tak do pierwszej wariowal potem zasnal z nami, chcialam go przelozyc to placz, wiec go znow wzielam. Ale o 1:30 jak go przelozylam to juz spal do rana

co robicie, ja mam zachciewajke, pije malego redsa malinowego i jem prazynki cebulowe

, bylam dzis prawie 2h na spacerze to mi wolno a co

a cos sie
Viki dzis nie pokazywala i znowu
Paula???
Paula gon chlopa od kompa, jak chory to nie w lozku lezy

i nie wiem co pisac cmok cmok dla wszystkich
Dotka i dla Krzysia