• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czołem:-):-) Półjaszczurka się melduje na posterunku:-D

Niech ktoś mnie kopnie w tyłek bo sterta prasowania czeka:baffled::baffled:

Kasiamaj mój dopiero niedawno zaczął mówic mama i to też jest miód dla moich uszu:tak:
Wogóle on dopiero niedawno się taki kumaty zrobił:tak: Robi to o co ja go proszę i swoje kupki sam wynosi do śmietnika:tak:

Ech, a my coś kombinujemy żeby znów się przeprowadzic:-p Ciasno nam już teraz a co dopiero jak Oliwia się urodzi:baffled:

reklama
witam

no wreszcie jakis ruch na forum, brawo to sie rozumie, poczytalam posmialam sie i od razu mi lepiej :-):-):-)

Weroniczka fajowe fotki :tak::tak:

co do zakupow w biedronie to czasem tam zajezdzam ale kupuje tylko produkty ktore ie sa ich wytworem bo jakos nie mam przekonania, ale np owoce i warzywa jak sa ladne (w poniedzielake kupilam przepyszne jablka :tak::tak::tak::tak:) laysy, kamis, danio, alkohol, pudliszki, lipton bobovite i inne firmowe rzeczy maja w napradwe dobrych cenach. Glownym powodem dla ktorego tam rzadko jezdze jest wlasnie brak terminali :angry::angry::angry::angry::angry:, nie znosze jechac do sklepu i nie wiedziec czy mam tyle kasy co potrzeba, ja juz od dawna w portfelu ma jakias kase jak rano przed praca do sklepu zajedzam i zeby cos miec a tak to place wszedzie karta, dziwne ze jeszcze tam tego nie ma :confused::confused::confused: jakies sredniowiecze :confused::confused::confused:

co tam jeszcze pisalyscie hmmmmm

brawo dla malych bohaterow

Elcia slepa przy -1 powiadasz :angry::angry::angry::angry:, a jak ja mam -3,5 i -3,75 :angry::angry::angry: to co mam powiedziec :angry::angry::angry:

Kuba mama mowi od dawna i czasem tak slodko w formie pytajacej :tak::tak:, i juz tak typowo do mnie, nie ze tak mamama gada :tak::tak:
ostatnio ciagle jest ko ko ko i tak setki razy, ko czyli kolo, wszczedzie pokazuje kola, uwielbia ogladac samochody chodzi wkolo nich i ko ko

a dzis w nocy sie obudzil o 12 nie wiem co mu bylo, plakal, wzielam go i zapalilam swiatlo w przedpokoju bo myslaam ze sie mu cos snilo, to on siadal i wstawal i zadowolony gadal sobie ke ke ke i pokazywal na telewizor, chyba o bajke mu chodzilo ale udawalam ze nie wiem :-D:-D:-D, tak do pierwszej wariowal potem zasnal z nami, chcialam go przelozyc to placz, wiec go znow wzielam. Ale o 1:30 jak go przelozylam to juz spal do rana :tak::tak::tak:

co robicie, ja mam zachciewajke, pije malego redsa malinowego i jem prazynki cebulowe :tak::tak:, bylam dzis prawie 2h na spacerze to mi wolno a co :-D:-D

a cos sie Viki dzis nie pokazywala i znowu Paula???

Paula gon chlopa od kompa, jak chory to nie w lozku lezy :-D:-D

i nie wiem co pisac cmok cmok dla wszystkich

Dotka i dla Krzysia :-p:-p:-p

Łomatko!!!!-wiecie co w strachu żyję :szok::szok::szok::szok:
na naszych drzewach przed domem wylądowały 3 bociany!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
czyżby stary trojaczki strzelił????:baffled::szok::shocked2:
krążą nad naszym domem i nalot robią........:dry:
mam cichą nadzieję że one z wizytą do sąsiadów :tak::tak::tak::tak::tak::tak:-ooo takkk!!!!
i tak dziwnie klekoczą-Kuba stał w oknie 20 minut i robił-- lelelelelellel--bo kle kle mu nie wychodziło :-D:-D:-D
my już w domku.
bociany.jpg

bociany1.jpg

Sylwia-ja Cię nie kopnę -ciężarnych nie biję-mają u mnie fory!!! a Ty kochana daruj sobie prasowanie i odpocznij.
Stefanko-Asiu-no jak rozjaśniło Was?:-D:tak::-p

Kasiamaj ja byłam cały dzień u rodziców więc nie mam po czym odpoczywac, no chyba że po leżeniu na kanapie:-p:-p:-p
A pranie już od kilku dni mnie woła:baffled:

Weroniczka ja dzisiaj właśnie siostrze mówiłam, że jakbym mieszkała w Polsce to z chęcią skorzystałabym z Twojej propozycji:tak: Przepiękne to miejsce:tak:

Elcia dostałam dzisiaj zwrot kasy z ebaya;-)

Ja nadal prania nie ruszyłam:-p:-D

Kasiamaj, no niestety nic mi się nie rozjaśniło. Generalnie to nie mam nic ciekawego do powiedzenia, także daruję sobie gadanie głupot i wpierw się oddalę spać :-)
Sylwia, ja też Cię nie kopnę. Ciężarnych nie biję. A prasowanie nie zając, nie ucieknie. U mnie już z szafy wychodzi, ale dzielnie udaję, że go nie widzę, co i Tobie polecam :-)

reklama
cześć i czołem kluseczki z rosołem :-)

młoda śpi więc klikam ;-)
wczoraj popołudnie było do bani: po szczepieniu dostała gorączki, była płaczliwa, marudna i senna. dostała na noc ibufen ale i tak się zbudziła ze 2 razy. dzisiaj główka już chłodniejsza...

pewnie będzie zastój na forum bo ciepełko zapowiadają! lecimy więc na plac zabaw! :-)

tak pisałyście wczoraj o tych snach, że i mnie się dzisiaj coś przyśniło :-D a sen był śmierdzący :-D młoda zasrała mi cały duży pokój :-D a ja marzyłam o jakimś księciuniu :-D

ja też od jakiegoś czasu słyszę mama coraz pewniej i częściej :tak: w końcu się doczekałyśmy ;-) nawet tata coś usłyszy ;-) a jak jest dzwonek do drzwi to zawsze baba :-D

sylwia to owocnych poszukiwań!
jutrzenka biedronka tłumaczy się brakiem terminali w ten sposób, że musieliby podnieść ceny produktów :sorry2: no comment...
mojej ostatnio coś się co noc śni. gada przy tym, kręci się i wierci. to gadanie przez sen to po tacie ma :-)
grzechotka ja też mam dużą wadę wzroku -4,5 i - 5. właśnie muszę sobie zrobić badanie i nowe okularki zapodać. jak będzie mi się pogarszało to niedługo w denkach będę chodzić ;-) jakie masz szkła? plastikowe czy szklane? nosi któraś z was soczewki albo jest po laserowej korekcji wzroku?
kasia fajne widoki: duży bocian na małej gałęzi :-D nie mów, że nie chciałabyś trojaczków ;-):-)

wczoraj gadałam a dzisiaj przyszedł mi zwrot z US! jupi! i wypłata była także niezły zastrzyk gotówki :-) czas rozglądnąć się za farbami na ściany ;-)

miłego dzionka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry