reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
i się porozlatywały

ja też zaraz do domciu jade i łikend:-)

ja też zaraz do domciu jade i łikend:-)
Iza_bella.b
Fanka BB :)
Jutrzenka no wiesz
ja tu napisałam tylko o łososiu a Ty zaraz o takich rzeczach ale cóż... mogłam się spodziewać takiego obrotu sprawy
a o tym łososiu doty powiedział mi Darosław, bo był dla niej bardzo sympatyczny na zlocie i mu się zwierzyła, prawda dota??
dota a tak, teraz sobie przypominam Ciebie w stroju ludowym wielkoposzczanki jak te 5 lat w Gdańsku wiele zmieniło, a tak na poważnie to można powiedzieć, że spełniło się Twoje marzenie szczęściaro
kal.aga miłego powrotu
i ja mykam młody wstał, wylączył mi komputer, potłumaczyłam że nieładnie, dał mi buzi to mu wybaczyłam i napisałam Wam posta jeszcze raz
paaaa miłego opalania

a o tym łososiu doty powiedział mi Darosław, bo był dla niej bardzo sympatyczny na zlocie i mu się zwierzyła, prawda dota??
dota a tak, teraz sobie przypominam Ciebie w stroju ludowym wielkoposzczanki jak te 5 lat w Gdańsku wiele zmieniło, a tak na poważnie to można powiedzieć, że spełniło się Twoje marzenie szczęściaro
kal.aga miłego powrotu

i ja mykam młody wstał, wylączył mi komputer, potłumaczyłam że nieładnie, dał mi buzi to mu wybaczyłam i napisałam Wam posta jeszcze raz
paaaa miłego opalania
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc... i jeszcze raz Wam powiem, bo pewnie zapomnialyscie- jestescie GADULY!!!! ;-)
Normalnie nie nadazam....
My juz po spacerku, bo o dziwo ladnie dzis i nawet wiatr tylko 9 w skali Beauforta....

A ja tez myslalam, ze Dotka to rodowita gdanszczanka......

Aga- glowa do gory, zobaczysz przyjda pomyslne dni.....
:-)

My juz po spacerku, bo o dziwo ladnie dzis i nawet wiatr tylko 9 w skali Beauforta....

A ja tez myslalam, ze Dotka to rodowita gdanszczanka......

Aga- glowa do gory, zobaczysz przyjda pomyslne dni.....

joanna30055
mama Ksawka 07
hello!!!
ło ale mam do czytania dziewczynki ja też nie nadążam za wami

dobra biorę się za lekturkę ;-)
ale ciepło.....
ło ale mam do czytania dziewczynki ja też nie nadążam za wami

dobra biorę się za lekturkę ;-)

dotka czemu zamyślona?
może mniej błyskotliwa 

nie pisałam nic przez moment bo młoda się przebudziła i cyca dawałam ale już nie zasnęła dlatego musiałam się ulotnić ;-)
chodziła dzisiaj i wołała do-ta do-ta
wołała cię ciotka 
to gdzie żeś się z krzysiem skumała że cię nad morze wywiózł? ;-)
alex no co ty?
od świąt nie możesz nadążyć 
kurde u nas coraz bardziej daje się we znaki bunt 2-latka
młoda ma takie fochy, że szok! prawdziwa kobietka ;-):-) najgorsze jest to, że coś chce a ja jej nie rozumiem
i awantura i płacz gotowe
idę robić ciasto stefankę
;-) takie na kaszy mannej od teściowej przepisik dostałam
trochę ogarnę mieszkanko, książeczki wypiszę bo 10 wkrótce
paszczaki wybyły ;-)

chodziła dzisiaj i wołała do-ta do-ta

to gdzie żeś się z krzysiem skumała że cię nad morze wywiózł? ;-)
alex no co ty?

kurde u nas coraz bardziej daje się we znaki bunt 2-latka

idę robić ciasto stefankę

trochę ogarnę mieszkanko, książeczki wypiszę bo 10 wkrótce
paszczaki wybyły ;-)
kasiamaj
mama 2007/2010
hej kożelanki
ja tylko na chwilkę bo dopiero mi siły przyszły..na tyle żeby przed kompa usiąść....nie wiem czy ktoś o mnie pytał bo nawet nie zaglądałam...może jak usiedze jeszcze trochę to poczytam.
u nas chorobowo!!!!
Kuba ma biegunki-byliśmy dziś u lekarza.
ja wczoraj myślałam że ze świata zejdę -taki miałam brzuch jak w 9 miesiącu ciąży i myślałam że eksploduję jak bomba!!!-nie pomagało mi nic!!!!
nie spałam całą noc,potem stwierdziłam że muszę zwrócić bo umrę!!!
no to jak sobie wymusiłam -to tak gadałam z kibelkiem prawie półtorej godz.i też mi doszły biegunki!!!
dziś rano dzwonię do mamy czy lekarz przyjmuje-bo mam rodzinnego u nich w mieście.-mama mi na to że moja sis straciła przytomność

musiało nas coś dopaść jak byłam u nich!!!!-nie wiem co?-bo nic nie jadłyśmy dziwnego....jakiś wirus!!!
a moja sis poczuła się zle i poszła do WC-potem do kuchni zrobić sobie miętówkę-i jak czekała na wodę to zemdlała i jakoś podobno tak upadłe że o kuchenkę głową uderzyła!!!!!!-straciła przytomność-mama nie mogła jej dobudzić dość długo!!!!jak juz odzyskała przytomność to wymiotowała na wszystko gdzie siedało!!!-mama siedziała przy niej do rana żeby ta się nie udusiła potem niec jej nie przechodziło i wezwali karetkę-pojechała porobili jej badania -dostała 4 kroplówki i Jacek zawiózł jado domu!!!!
od rana myślałm że zdechnę ciągły bół głowy kości-katar gorczka-Kuba jak na złe jakiś też rozdrażniony dzięki Bogu że już mu te kupki trochę zgęstniały!!!
nie mogłam sobie miejsca znaleść-tak mi siespać chciało -a młody jak na złe zasnął dopiero po 14-ej!!!!
i spaliśmy do teraz -J wziął go na dwór a ja wpadłam na cjwilkę do Was sie wyżalić!!!!!-i zarzucić Was tym co u mnie!!!
mam nadzieję że już jutro wszystko wróci do normy!!!????
miłego popołudnia dla Was!!!!
ja tylko na chwilkę bo dopiero mi siły przyszły..na tyle żeby przed kompa usiąść....nie wiem czy ktoś o mnie pytał bo nawet nie zaglądałam...może jak usiedze jeszcze trochę to poczytam.
u nas chorobowo!!!!
Kuba ma biegunki-byliśmy dziś u lekarza.
ja wczoraj myślałam że ze świata zejdę -taki miałam brzuch jak w 9 miesiącu ciąży i myślałam że eksploduję jak bomba!!!-nie pomagało mi nic!!!!
nie spałam całą noc,potem stwierdziłam że muszę zwrócić bo umrę!!!
no to jak sobie wymusiłam -to tak gadałam z kibelkiem prawie półtorej godz.i też mi doszły biegunki!!!
dziś rano dzwonię do mamy czy lekarz przyjmuje-bo mam rodzinnego u nich w mieście.-mama mi na to że moja sis straciła przytomność

musiało nas coś dopaść jak byłam u nich!!!!-nie wiem co?-bo nic nie jadłyśmy dziwnego....jakiś wirus!!!
a moja sis poczuła się zle i poszła do WC-potem do kuchni zrobić sobie miętówkę-i jak czekała na wodę to zemdlała i jakoś podobno tak upadłe że o kuchenkę głową uderzyła!!!!!!-straciła przytomność-mama nie mogła jej dobudzić dość długo!!!!jak juz odzyskała przytomność to wymiotowała na wszystko gdzie siedało!!!-mama siedziała przy niej do rana żeby ta się nie udusiła potem niec jej nie przechodziło i wezwali karetkę-pojechała porobili jej badania -dostała 4 kroplówki i Jacek zawiózł jado domu!!!!
od rana myślałm że zdechnę ciągły bół głowy kości-katar gorczka-Kuba jak na złe jakiś też rozdrażniony dzięki Bogu że już mu te kupki trochę zgęstniały!!!
nie mogłam sobie miejsca znaleść-tak mi siespać chciało -a młody jak na złe zasnął dopiero po 14-ej!!!!
i spaliśmy do teraz -J wziął go na dwór a ja wpadłam na cjwilkę do Was sie wyżalić!!!!!-i zarzucić Was tym co u mnie!!!
mam nadzieję że już jutro wszystko wróci do normy!!!????
miłego popołudnia dla Was!!!!
Hej!
Nareszcie weekend, ufff... mimo że mam duuuużo roboty, ale jak zwykle, hehehe
Kasiamaj, gdzie wy baby jadacie?;-) Ale podobno jakiś wirus grasuje.
Dota, tylko się za bardzo nie "strzaskaj" podczas tego plażowania w łikend, bo będzie raczek,hihihi
Kata, bunt to chyba nas wszystkie czeka. Mój też się zrobił małą wredotą. I to jego wczesne wstawanie mnie wykańcza.
Jutrzenka, ja to myślę, że Dota zrobiła przekręt z US i dlatego ma taki duży zwrot
;-);-)
Poza tym to nic ciekawego nie słychać. Mieliśmy jechać do teściowej ale zrezygnowaliśmy. Pewnie się obraziła.
27 czerwca mam wesele. Kurcze w co ja oblekę swoje wielorybie cielsko:-(
Idę zaraz na pocztę, bo Filipkowi butki przyszły. Jedne już dostałam i są świetne:-):-)
Nareszcie weekend, ufff... mimo że mam duuuużo roboty, ale jak zwykle, hehehe
Kasiamaj, gdzie wy baby jadacie?;-) Ale podobno jakiś wirus grasuje.
Dota, tylko się za bardzo nie "strzaskaj" podczas tego plażowania w łikend, bo będzie raczek,hihihi
Kata, bunt to chyba nas wszystkie czeka. Mój też się zrobił małą wredotą. I to jego wczesne wstawanie mnie wykańcza.
Jutrzenka, ja to myślę, że Dota zrobiła przekręt z US i dlatego ma taki duży zwrot

Poza tym to nic ciekawego nie słychać. Mieliśmy jechać do teściowej ale zrezygnowaliśmy. Pewnie się obraziła.
27 czerwca mam wesele. Kurcze w co ja oblekę swoje wielorybie cielsko:-(
Idę zaraz na pocztę, bo Filipkowi butki przyszły. Jedne już dostałam i są świetne:-):-)
joanna30055
mama Ksawka 07
szogun już śpi dziad zaraz wychodzi do pracy cisza i spokój bo ostatnio coś się nie możemy dogadać.......
reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej
mój maluch też już śpi:-) byliśmy u mojej siostry oglądać rybki w akwarium. Mały tak się wyszalał z dziećmi że padł
ale fajny dzień dziś, takie piękne słoneczko i wszystko takie zielone. Dopiero dziś to zauważyłam ja wracaliśmy do domu koło 19. Zawsze jestem taka zagoniona że nie zauważam takich rzeczy
kasiamaj- a cóż to za paskudny wirus was dopadł
oby szybko wam przeszło
joanna- czyżby ciche dni
asia- a moze teściowa się ucieszyła, że nie pojechaliście
dziewczyny mam do was pytanie: czy wy się orientujecie ile tam w waszych okolicach zarabia taka osoba na stanowisku kadrowo-płacowym?
zastanawiam się ile tak naprawdę jest warta moja praca
mój maluch też już śpi:-) byliśmy u mojej siostry oglądać rybki w akwarium. Mały tak się wyszalał z dziećmi że padł

kasiamaj- a cóż to za paskudny wirus was dopadł

joanna- czyżby ciche dni

asia- a moze teściowa się ucieszyła, że nie pojechaliście

dziewczyny mam do was pytanie: czy wy się orientujecie ile tam w waszych okolicach zarabia taka osoba na stanowisku kadrowo-płacowym?
zastanawiam się ile tak naprawdę jest warta moja praca