reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry babole :)hihihihihihih

ja pije kawke

T szykuje sie do pracy

mała spi - pieknie przespała noc :) zero pobudek jupi oby juz tak zostało:)

za oknem szaro i buro i wieje ze głowe moze urwac nosz kurczaki kiedy bedzie te ciepło no .......mała juz szaleje ze nie moze wyjsc na dwór wczoraj bylismy z 20 min i tylko tyle przewczoraj wcale bo cały dzien lało .. ja chcem lataaaaa

reklama
hej

elcia u nas od rana słonko po oczach daje wpadnij tu:-D:-D:-D

dziewczyny jakie prezenty mamom robicie bo brak mi weny?????????

hihihih Grzechotka wsiadam na hmmm... na co hmmmmm..... o na miotłe i juz lece hihihihihihi
a o prezenty tez miałam pytac hihihi
a i jeszcze na dzien dziecka ale to na innym watku:)

ja na dzień dziecko to sie za bardzo nie wysilam dostanie jakąś kolejną piłkę i zestaw z taczka do piaskownicy i tak sie niczym nie bawi
babcie i dziadek kupią mu rowerek

gorzej mam problem z mamą nie mam pomysłu :baffled:

tez dla mamy bym chciała cosik fajnego:)
a ty dla mamy sie pytasz czy mamy-tesciowej hihihih

witamy się i my

u nas od rana słonko świeci i niebo bezchmurne :tak:-aż miło.
zaraz zmykamy na śniadanie
a później mam zamiar zabrać się za pierogi dla Kubusia i zapiekankę na obiad.
co tam jeszcze-hmmm...czujemy się już lepiej -znacznie lepiej!!!!

Jutrzenko-już sprawdzałam różne rzeczy-może po prostu muszę wywalić termos :baffled:
zdrówka dla Kubunia -bidulek

Elka-Elooooo :-D;-)
Grzechotko-witaj.

też nie mam pomysła na prezenty????
takie są już od wczoraj....
s2_s.gif

może coś takiego??? ma być w biedronce.
s2_s.gif

o i jeszcze fajne piżamki będą.
s6_s.gif

miłego dnia dla Was!!!!!

Ostatnia edycja:
kasia witaj powiedz jak ty podajesz zyrtek Kubie rozrabiasz go z czymś ???
ooo bardzo mpraktyczne i tanie ta bramka fajna i piżamki

elcia to dzień mamy a nie teściowej niech r myśli dla swojej chociaż pewnie ja będe musiała pomysleć za niego:-(;-)

Grzechotko-podaję mu na łyżeczce prosto do buzi 5 kropli rano i wieczorem.
też podoba mi się ta bramka-i myślę nad jej kupnem...zwłaszcza że Kuba lubi grać w piłę (no i sąsiedzi mają bramkę) a nie zawsze możemy tam wpuścić naszego szkodnika :-D:tak:

reklama
Do góry