reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

mój bąk śpi już 20 min.-udało mi sie go położyć do łóżeczka-bo tak to w dzień to w wózku zasypia.
a dziś...udało się-może był taki śpiący że mu różnicy nie robiło???
melduję że pierogi zrobione!!!
Kubie też wrócił apetyt co mnie bardzo cieszy-zjadł 2 parówki cielęce wcinał farsz z wątróbki jak robiliśmy pierogi-potem jeszcze wyjadał makaron do zapiekanki-i wypił od rana 4 kubki 200ml.soczków.
czy Wasze dzieciaki też tyle piją????
z ciekawości dziś zważyłam jego pampersa zasikanego :-D:-D-ważył 559g.:szok:

Jutrzenko-na tych bumkach pisało że one mają coś w granicach 30cm.(wejdz na stronę biedronki.)
Paula-dzięki...zobaczymy czy ten kwasek coś da?
Pryzybelko-gratulacje!!! ładnie poszło Wam z odstawianiem cyca.-my też mamy już za sobą.
Dota-dzięki-ja czajnik też octem traktuje :tak:-ale każda rada dobra :tak:
nie wiem tylko czy na termos podziała???-sprawdzę.
Grzechotko-super ta Twoja aukcja-taka przejrzysta -szkoda że nie moje rozmiary.:-(
Elcia-no to masz już prezent na Dzień Dziecka :tak::-p:-D-Paula ma racje trzeba być twardym.
Aga-jak sie czujesz?
a gdzie jest Kata?

reklama
Paula to pasemka tyle sie robi?? kurczaki...3 godziny...niezle

Kasia:-)

Moj tez spi....hihii....Siedzial na dywanie i czytal ksiazeczkę, ja poszlam do kuchni obrac mu jabłuszko.... umylam, obralam....przychodze a on siedzi tak jak siedzial tyle,ze śpi....no i polozylam go do lozeczka:tak:
halooo Alex co tam u Was??? jak Oliwer,zdrowy??

Elcia no ładnie Oliwka sie pokazala,ładnie....hihihi;-)

aaaa Kasia pytałaś o picie...nasz tez sporo pije, wlasciwie ten bidonik to nosi ze sobą i cały czas sobie podpija...

wlasnie te prezenty na dzien dziecka:-) musze pomyslec co malemu i na dodatek na dzien dziecka przyjezdza do nas moja chrzesnica(10lat), imlodsza siostra(12lat)....to musze cos dla nich kupic...tyle,ze one to jakies "hana montana" i inne tego typu bzdurki:-D

spokojnie;-)bo nastepnym razem nie napisze nic!!!!nooo!!!:-D

dobra skasowalam....hihihi

Ostatnia edycja:
No Dota 3h to max... Czasem zdarza się w 2-2,5 zrobić ale to zależy od włosów... ;-) no i od warunków.
Bo z Julcią to różnie bywa... czasem zajmie się sobą i nie przeszkadza a czasem chodzi i jęczy... ;-)
Dota hehe a to sen... :-D

Kasia Julka czasem bardzo dużo pije... Zdarzało się nawet litr zimą jak kaloryfery grzały...
No i zależy co... Bo jak jej np. Kubusia dam to wciąga jak smok :-D a jak wodę to lepiej gasi pragnienie i koło pół litra w ciągu dnia...

Ostatnia edycja:
reklama
Paula rozumiem:tak:
No nic mi nie mowicie,ze zabków nie umyłam...lece do łazienki....;-)
ale mi dzis głupoty w głowie.....ojej....:-D

Do góry