reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko-przykre.....
Aga-dzięki-u nas też za rączkę

idziemy
Bebe37.gif

miłego dzionka........
i udanego spacerku dla małych spacerowiczów

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co ja przed chwila zrobiłam chciałam zamarynowac kurczaka i zamiast przyprawy do kurczaka wsypałam pół opakowania kakao heheh maja podobne opakowania i stały obok siebie :-D:-D:-D:-D podobno kurczak w czekoladzie jest pyszny hehhe ale chyba nie tym razem :-D:-D

Grzechotka moja siostra kiedyś na obiad zaplanowała zrobienie dzieciom gofrów z cukrem pudrem. I wkurzała się dlaczego nie chcą jeść. I co się okazało posypała je mąką ziemniaczaną:sorry2::sorry2:

Dziewczyny doradźcie mi jakiej pojemności bidony- kubki ze słomką kupić dzieciakom 350ml czy 420 ml? Bo juz sama nie wiem.

Ostatnia edycja:
a jeszcze wam cos opowiem
kuba wczoraj wyciągnął kostke rosołową ja patrze a on sobie ja rozpakował i wcina żuje żjuje pytam sie czy dobre a ten kiwa głową i mówi ta doble doble i zuje ta kostke jak cukierka heeheh
ale ostatnio zaczął bardziej pokazywac co chce jak pytam go czy zje kanapke czy jest głodny czy zje banana to kiwa głową że tak albo kręci że nie i mówi tak nie to juz sukces u nas bo kuba to nic praktycznie nie gada

weronika ja kupiłam wczoraj nuby 340 czy jakos tak chyba to wystarczy bo on to jak się przyssa to wychlopie wszystko od razu

Weroniczka przykre, ja od razu mysle co ja bym zrobila w takiej sytuacji :no::no::no: straszne.
Co do bidonu to ja mam dwa. Jeden taki wiekszy pewnie ze 300 ml a drugi taki wielkosci kubka niekapka, taki z uchwytami do trzymania, i w sumie wole ten mniejszy bo poreczniejszy i kubie lepiej sie go trzyma niz tamtem, ale uzywam wymiennie. Chyba bym polecila mniejszy, bo ja i tak kubie calego nie nalewam bo on jak pije to troche wpuszczq do srodka i statki plywaja wiec i tak mu po poludniu wymieniam plyn i wylewam jak jest zanieczyszczony ;-)i go myje. A na spacer zawsze biore jeszcze buteleczke soku i dolewam jak wypije bo to zawsze swieze bez statkow :-D:-D:-D

Grzechotka :-D:-D:-D:-D:-D

Aga powodzenia na kursie

reklama
Do góry