reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia proncie bardzo
truskawki_1.jpg

reklama
jeny tak patrze na ten napis twój (OLIVIA) i na zdjecie Marcela i ja tez chce 2 dzidzie buuuuu

hehe kuba tez sie skrzywil i go zatrzeslo :-D:-D:-D, dalam mu na probe jedna rozgnieciona widelcem, a potem jeszcze 4 i wszystkp zjadl.
Jak jutro bedzie ok to mu na drugie sniadanie dam z serkiem wiejskim z piatnicy tym styropianem :-D:-D, dzis tak jadlam w pracy i bylo pyyyyyyyyyyycha

reklama
dobry wieczór paniom ;-)
my przed chwilką grilla skończyliśmy-była moja siostra z chłopakiem,rozegraliśmy meczyk :-D-było miło,Kuba zaliczył kilka wywrotek :-p:-pna szczęście wyszedł z tego cało!!!:tak::tak::tak:

powiem Wam-że być może znalazłam sobie pracę na pół etatu....tak z ciekawości przechodząc zapytałam i babka miała oddzwonić tzn,szefowa bo gadałam z pracownicą-zapisała mój numer za jakieś 2 godz.babka zadzwoniła czy mogłabym wpaść.
praca w kawiarni.ciastkarnio-lodziarnia.widziałam też że podają tam drinki.
na początek byłabym na okresie próbnym przez miesiąc.godziny pracy od 16-ej do 20-ej ewent.21-ej.
muszę podjąć decyzję i wpaść tam na 2 godz.zobaczyć czy mi to odpowiada i czy dam radę...............
ewentualnie sąsiad miał popytać w pizzerii u znajomych czy nie potrzebują kogoś????

idę Was poczytać-bo z tego co widziałam to nieźle dałyście czadu...........:-D:tak:;-)

Do góry