reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasiamaj!!! Przywołuję Cię do porządku.... :szok::-p nie siej zgorszenia swoim "gumiakiem"!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Alex to ciężki czas dla nas... te bunty naszych maluchów...

reklama
:szok::szok::szok::szok:nadchodzi!!!!!-gumiak Kasimaj!!!:-D:-D:-D:-D
o proszę takiego mamy kolegę......
jhgjhjhg.jpg
jyjhgjhgj.jpg

kosztował jakieś 20zł.

eja

ja dopoiero wróciłam z wojaży po urzedasch i lekarzach jeszcze cały dzięń pada kurna:eek::baffled:
i za chwile zwasriuję z tym smrodem moim dałam mu dzis kawłek czekaloady i wyje juz z 10 min że chce wiecej

stefcia rybko a to czemu jesteś pod takim wrażeniem mojej osoby hmm????
asia no cgce w szkole pańtwowej bo wiesz etacik wakacje ferie itp itd ciekawe czy dostanę jakies oferty oby

ooo widze dzis dzien kupowania spodni...mi tez sie kupilo dzis jedne....;-)

Grzechotka szukaj,szukaj...u nas w prywatnym gimnmazjum płacą angliście 80 zl na godzine to calkiem niezle,moze Tobie się uda ....:tak:

Kasia ale ten Twoj osiołek jest.....nie nie moge tego napisac....napisze tak: fajny ma ogonek a uszy jakie fajne:-D:-p

Ludziska, skończyłam pisanie, ufffffffffff
Jeszcze tylko kosmetyka, czyli wydruk, strony tytułowe i mam luzik, aż do momentu rozmowy kwalifikacyjnej.

Grzechociu, zatem powodzenia w dostaniu pracy na etacie belfra państwowego. Tak kolorowo z kasą tam nie ma, niestety jak jest z wakacjami i feriami. No chyba, że jak Dota mówi prywatna szkoła. Tylko np. u nas jest tak, że nauczyciel w prywatnej musi wyrobić te 40h tygodniowo. I w niektórych płacą tak jak w zwykłych + premia. Pracowałam kiedyś i nigdy więcej, wrrrrrrrrrr
Dota, coś pisałaś o wychodzących piątkach u maluchów. Filipowi wyszły jako pierwsze, hehehe
Kasiamaj, fajnego masz gumiaka, ale jakiś siny jest:-D

reklama
Asia zdolna jestes:tak:;-)

A z tymi piatkami masz racje, nawet mi chyba to mowilas na zlocie:-)

Do góry