reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No dzieciaki śpią a mąż pojechał z kumplem po auto.
Asia super że skończyłaś tą pracę. To teraz już tylko czekasz na awans?
Paula a ty co insynuujesz z tym moim niewyspaniem?

A wiecie że mój Staś też dostanie takiego dmuchanego osiołka jutro? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Dota, ta, jestem zdolna jak nikt dotąd, hehehehe.... Nie cierpię wodolejstwa, a ta praca to pitolenie o tym samych w koło. No i trza było jakieś 60 stron wody polać. Mam nadzieję, że się na to nabiorą, hehehe

Weroniczka, tak, jak dobrze pójdzie to w sierpniu dostanę.

A ja jestem świetna w wodolejstwu. Zwłaszcza słownie. Dlatego uwielbiałam egzaminy ustne bo potrafiłam zawsze z każdego nawet najgłupszego błędu się wybronić.:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p Maturę ustną zpolskiego zdałam na 4 mimo że miałam zinterpretować wiersze których w ogóle nie znałam. Dostałam tylko ich tytuły i powymyślałam o czym one mogą być:laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p

Weronika, no to tylko pogratulować. Ja nie lubię i nie potrafię nawijać, tylko rzeczowo i konkretnie. Z wypowiedziami ustnymi zawsze miałam problem, ale na studiach się nauczyłam, a w pracy z młodzieżą to nie ma na mnie mocnych, hehehe

No idę kąpać mojego trolika i przygotowywać do snu. Życzcie mi powodzenia, bo ostatnio dość długo walczy ze snem.

Weroniczka nic nie insynułuję...;-)To pojechali wcześniej po to auto? :-)

Asia to kawał dobrej roboty ;-)

Też bym sobie coś nowego na d... kupiła ale na razie mamy kryzys :zawstydzona/y: ehh...

Grzechotka życzę żeby coś Ci się trafiło ;-) :tak:

Tak Paula pojechali wcześniej. Ale i tak nałgał ten mój mąż bo spytał się czy dziś może pojechać bo jadą pod Kraków. No to się zgodziła. A jak już wychodził z domu to się okazało że to aż za Olkuszem czyli jakieś półtorej godziny drogi w jedną stronę:eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

A to zdjęcie mojego naszyjnika, który dostałam od Stasia na Dzień Matki

Ostatnia edycja:
mój synuś już po kąpieli...
wiecie co on dziś zrobił???:szok::szok::szok:-biegał w samych spodenkach bez pieluszki...siedzieli z J na dole w pokoju-naraz J woła chcesz coś zobaczyć...???zeszłam na dół i widzę Kubę siedzącego w pokrywce od skrzyni na zabawki...i...mówię do J i co w tym dziwnego...:sorry:-a on mi na to....to zobacz...-ja patrzę a Kuba ręką między nogami robi pac pac....pac :eek::eek::eek:-nasikał do tej pokrywki i tak w tym siedział.....:baffled::baffled::baffled: (w szoku byłam ile...) nie wiedziałam czy mam się śmiać czy nakrzyczeć na niego...???

Dota-jak Ci się podoba to wezmę go na nasze spotkanko.dam Ci instrukcję...no wiesz....:-D:-D:-D:-D
Asiu-niebieski.... niebieski...:tak:-nie znasz się na kolorkach????:laugh2::laugh2::laugh2:no i gratki za taką pracę.:tak:
Elcia-jak Oliwka-dobrze wszystko?
Grzechotko-powodzenia:tak:
Weroniczko-witaj zatem w klubie osiołkomanek :-D:laugh2::-D-ciekawe czy Staś Ci pożyczy....:-p;-) piękny masz ten wisiorek!!!!!

jutro czeka mnie wyjazd do lekarza na wizytę kontrolną. i pobranie krwi od razu.

reklama
Do góry