reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota-nie ma za co!!!!;-)-wejdż na allegro-może znajdziesz fajniejsze???wpisz ringówka.-wkleiłam tą żebyś widziała mniej więcej na czym polega ten zacisk.:-)
a...kolczatka-nie zdawała u moich psów egzaminu!!!-owczarki miały dużo kudłów i to nic nie dawało!!!-ten łańcuszek zaciskał się od razu.
miłego odpoczynku.

reklama
cześć:-)

wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków z okazji dnia dziecka:-)
Bebe35.gif

i nie wiem co pisać:no:, ale zaraz pomyślę:sorry:
głowę mam zajętą ta zbliżająca się kontrolą:szok:
Łukaszek już się czuje lepiej, katar mu przechodzi więc chyba w tygodniu już będziemy mieć szczepienie, mam nadzieję :sorry:
wczoraj mieliśmy dwie imprezy- rocznicę komunii mojej chrześnicy i urodziny teściowej, byliśmy na grillu. Pogoda była do d...., ale na wieczór się rozpogodziło. Łukasz przespał tylko pół godziny w samochodzie, ale był dzielny i nie marudził. Bawił się świetnie i my ogólnie też.:tak::tak::tak:

co więcej,..
aha a propos psujących się komputerów - mój też coś zaczyna strajkować:wściekła/y::angry:

Wszystkiego najlepszego dla naszych cudownych grudniaczków z okazji Dnia Dziecka!!!

Hej!
U nas pogoda lipna. Raz pada, raz świeci słońce. Beznadzieja. Spać mi się chce, bo Fifulion wstaje 5.30.
Poza tym dzień podobny do dnia i nic się nie dzieje.
POzdrawiam :)

Ja tez sie witam :-)
U nas tez nic ciekawego. Pogoda zajefajna, wiec przynajmniej tyle dobrego. Wczoraj caly dzien spedzilismy na plazy, a dzis na dlugim spacerku.....:-)

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka :-) Tym malym i tym duzym dzieciom....:-)

goracoooo...
dota ringowka nie bedzie dobra bo to smycz z obroza ale na wystawy wiec nie sa zbyt solidne. lancuszek zaciskowy super sprawa ale trzeba go umiejetnie uzywac. i niestety nie zgadzam sie z kasia maj ze polega na tym ze sie zaciska jak pies ciagnie bo wiecie same ze duzo psow ciagnie nawet na kolczatce ktora tez jest zaciskowa. ale mysle ze jak nauczysz sie zaciagac lancuszkowa to po paru spacerach przestanie ciagnac :)
eehhh ja tez chce miec psa!! dota jak chcesz to przyslij swojego do mnie to ja go naucze heheh lezenia na kanapie i jedzenia ze stolu hehe.
pozdrawiam was panieneczki

hej wieczorem i co robimy skończyły sie seriale buuu:baffled::baffled::-D

kubie chyba zeby znowu ida ja juz nie wiem marudny cały dzień jest już od wczoraj marnie śpi i w dzien i w nocuy kupy dzis miał zielone 4
rozmawiałam z nim ale wiecie hehheheeh pytam sie co go boli żeby pokazał najpierw pokazał na brzuch a potem na bużke hehhe i nie wiem :-D:-D nie moge sie dogadać:-D

grzechotka moja Gaja to ma jasne sugestie hehe dzis zaprowadzila mnie za raczke do wieszaczka z kluczami mysle sbie chce sie pobawic wiec jej zdjelam a ona dalej mnie za raczke prowadzi z kuczami w garsci do drzwi hehe i pod drzwiami kluczami probuje otworzyc hehe no to jasne ze na dwor chce dziecko nie ?? powiem wam ze jak bym ja wypuscila to ona sama sobie idzie na plac zabaw i nawet sie nie oglada!!

hello!!!
a my wczoraj wróciliśmy póżno ale fajnie było szogun się wyszalał:tak::-D
a dzisiaj pogoda taka sobie też słońce i deszcz:tak:
grzechotka,stefanka dobre hehe ale się uśmiałam:-D:-D:-D
i co jeszcze hymmm

hej!
wiecie co nie wiem co robić??? Kuba od ok godz.15 ma 39 gorączki!!!
byłam z nim u pediatry kazała dawać tylko paracetamol-żeby zbić gorączkę!!!-i co...???i nic -gorączka nadal się utrzymuje!!!!
do tego Kuba jest rozdrażniony płacze nie da się dotknąć-woła tylko nie-jak chcemy zbadac mu temp.albo sprawdzić czoło czy ma ciepłe???
kazała pobrać jutro mocz na badanie og.i posiew.
i zbadała poziom cukru.-miał w normie.
nie wiem czy jechać z nim na oddział -jak mu ta temp nie spadnie????
jak myślicie???

Stefanko--nie będę się sprzeczać-:no: skoro tak uważasz-tylko ja mam to wybadane na własnych psach-kolczatka to nie jest to samo co łańcuszek.:tak:;-)-ale każdy ma swoje zdanie.

reklama
I ja się z Wami witam Kobiałki, jak to mówią lepiej późno niż wcale ;-)
U nas upałów ciąg dalszy, więc w domu siedzę tylko wieczorem. Pojechałam dziś na miasto z zamiarem zrobienia wielkich zakupów i wróciłam z niczym, nic mi się nie podobało :sorry: Ech, jutro zrobię drugie podejście :tak:
Muszę Wam się pochwalić, że dzisiaj zaliczyłam pierwszego pawika (z Młodym w ciąży nie wiedziałam co to jest), szkoda tylko, że w czasie kąpieli wypuściłam go sobie do wanny :-D

Do góry