reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc :-)
viki- no dokladnie tak jak Sylwia nasza mowi- wywalic nic nie wywala, ale bedziesz musiala posmakowac, czy czasem jekiejs domowej roboty bomby nie zmajstrowalas....:-D I zawsze jak chcesz mozesz kupic sloiczek jedzonka juz po odprawie...

U nas nadal bardzo fajnie! Wiec spacerek byl.... a teraz musze niestety wziac sie za sprzatanie, bo prawie potykam sie juz w tym domu...:sorry:

Hej Laseczki :-)
Viki dokładnie tak jak Sylwia i Alex piszą dla dziecka możesz mieć jedzenie, najwyżej będą kazali Ci spróbować ;-)
Elcia róbże tego teściora, a nie trzymasz nas w niepewności, razem raźniej będzie:-pSylwia niedługo pogna na porodówkę i sama zostanę na placu boju, a tak to co dwie głowy to nie jedna ;-)

No i przynajmniej troszkę z niej zmyją tego brudku który nazbierał się przez ostatnie tygodnie od kiedy Stefanka ogłosiła strajk kąpielowy;-);-);-);-);-)

Witam się z Wami i odrazu zmykam bo idę szyć kurteczkę dla Małej bo ta którą ma ma zawąskie rękawy i ciężko się ją wkłada kiedy Małgosia ma na sobie jakiś sweterek.

hej babki!!!

no i jesteśmy po wizycie u lekarza-nikt nie pytał jak nam poszło!!!! :no::-p
wyniki krwi-za mało żelaza!!!!-czyli łączy się to z niejedzeniem.....jak tak dalej pójdzie to jeszcze inne niedobory wyjdą......-do powtórki za miesiąc!!!
wyniki moczu-bad ogólne nawet ok-liczne bakterie w polu widzenia.
posiew moczu-zróżnicowana flora bakteryjna....-do poprawki za miesiąc-bo stwierdziła że jak taki wynik to coś musiało się zanieczyścić........:-(
dała skierowanie na badanie kału-na pasożyty i na posiew.
stwierdziła że to jakiś wirus............
dostał smektę -nifuroksazyd-acidolac-i elektrolity.

Kuba dziś spał 4 godz w południe....-zaglądałam czy aby nic mu nie jest bo dziwne to było że tak długo.....

dziewczyny -mam pytanie jak podajecie smecktę????-Kuba wrzeszczy bo to ohydne!!!!-nie dziwię się bo sama też bym tej gliny nie chciała!!!!!

Viki-bezpiecznego lotu
Kacha-może i ja dołączę......jak 14-ego i do mnie nie przyjedzie.....
Weroniczko-dobre z tym zmywaniem brudu-ciekawe co na to Stefanka???żeby tylko kataru nie dostała......
Dota-a Ty co tak cicho siedzisz-nadrabiacie......:-D:-D:-D:-D

kurcze muszę wybrać tel.bo mi się umowa skończyła-może Wy mi coś polecicie????

heloł dziewczynki:-)
ja na chwilkę bo padam na twarz:confused2:, tylko coś naskrobię i idę spać z małym:tak:
wczoraj w końcu udało się nam zrobić to szczepienie, mały był dzielny, ale przed przewrócił sie i nabił sobie guza na szczęście niedużego:baffled:. Tak się popisywał przed trzema 9-cio letnimi blondyneczkami.:szok: A ryk był taki, że nawet przy ukłuciu tak nie płakał. Chyba ucierpiała jego męska duma:eek:.

a wczoraj wieczorem wyczułam na główce Łukasza takie guzki pod skórą z tyłu, z jednej strony jeden a zdrugiej dwa i nie wiem co to może być, czy to węzły chłonne? :confused2:czy to jeszcze główka mu sie kształtuje?:confused2: a może lepiej pójśc z tym do lekarza?
chyba go to nie boli bo jak dotykałam to nie wyrywał sie ani nie odwracał głowy.:sorry:

kasiamaj
- zdrówka dla Kubusia, ja nie dawałam smecty a mi samej też nie smakuje bleee
elcia- a to ciekawe z tą@ i sennością, ja tez tak miałam jak byłam w ciązy cały czas mi sie spać chciało:sorry:

no i buziaki dla wszystkich bo juz musze zapałki wkładać:confused2:

reklama
Aga-nie wiem z tymi guzkami???co robić???-ale to są ruchome guzki-przeskakują Ci pod palcami czy twarde jak kość?
co do senności ciążowych-to u mnie tak samo było przy Kubie spałabym cały czas!!!! 24h.-i jeszcze mi było mało.

Do góry