reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weronika no super naprawde super masz talent to juz druga taka uzdolniona krawiecko:-D:-D
a dostałaś ode mnie???

a ja już po zakupach po spacerku po prasowaniu praniu i układnaniu w szafie no i obiad juz gotowy mam chwile zanim sie rozbunik nie obudzi

reklama
już jestem...cieszycie się?????
byłam z Kubą na placu zabaw nad jeziorem-ale aparatu nie miałam:-(-kiedyś Wam pokażę jaki świetny plac zabaw zrobili.
Kuba nie mógł się wyszaleć....wszędzie chciał być na "już":-D:-D:-D ze ślizgawki bez trzymanki już śmiga :tak:
a teraz mała szalenizna śpi nawet nie drgnie...wyczerpany :-D:-p

Kata-mój też raczek :-D:-D:-D-ale z 22.-ego 06.torcik właśnie chciałam zrobić....niech ma...:-p
Aga-a w którą stronę do Ciebie??
Dotka-jak u Was z pogodą????-u nas upał.

hejka panienki;-):-):-)

Kasia u nas tez gorąco.....uffffffff:-):-):-)

Tez juz sobie posprzatałam, wszystko lśni;-)Mufinek śpi....bylismy na dworze,pobiegał sobie, znowu pozabijał mnóstwo mrówek-chhh....tyle mu tłumacze,ze nie wolno,ale wiecie jak to jest- im wiecej sie mówi: nie wolno,tym to jest bardziej kuszące....a na koniec znalezlismy duuużą kałuze i pozwoliłam malemu sie w niej pokulac....mały był cały mokry ale bardzo szczesliwy....wrocilismy i zasął:tak:

Zmykam zjeść sobie coś słodkiego.....narka!:-):-):-)miłego dnia!
Smiley-IPB-135.gif
Invision-Board-France-403.gif

dziewczyny to wtedy czwartek,ok??
Kasia z grila nici...na plazy nie wolno, tak samo alkohol,palenie....ale zobaczycie maluchy beda sie bawily na piasku, troche sobie tez pospacerujemy...:tak:ja wezme zabawki plazowe:-)
Teraz tylko o ktorej?
Ja proponuje tak po obiadku-od 15:00....chyba ,ze rano to zalezy jak Ela dojedzie-od 10:00-11:00 ....napiszcie jak Wam pasuje:-)

Oj Ela ,Ela...Zielona Gora?:-D:-D

ahoj z mińska przesyłam slonce i upal

szkoda tylko ze w pracy musze sie dusic, zaraz sie ugotuje :eek::eek::eek:.

i lece dalej pracowac bo tyle mam roboty ze szok :crazy::crazy:

Weroniczka brawo, zdolna bestia z Ciebie

paaaaaaaaaa

lece bo chce ..... lalalalalalala (to dla Doty specjalna dedykacja :-):-))

reklama
Do góry