reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota ja tak intensywnie ćwiczyłam :-D
Asia ja tez bym się chyba skusiła...ale szkoda mi teraz pieniążków. Na razie zostaje przy A6W

reklama
dzien dobry

przyszłam oznajmić ze zyję....
dopiero od dziś choc wciąż towarzyszy mi augumentin i ketonal:baffled:

dota ty prosiłas o relacje...
a wiec hmmm
samo wyrwanie obeszło się bez cięcia i szycia ale ze ząb był duzy a do tego miał 4 korzenie w tym jeden wykrzywiony... było ciężko...poza tym był kościozrost czyli korzenie przyrośnięte do kości.
wszystko trwało jakieś 30 minut(podobno krótko jak na tak skomplikowany ząb)
znieczulenie działało wiec nic nie czułam poza dłubaniem w zebie, dziąsle i szarpaniem całej głowy....

ale najgorsze przyszło później, jak znieczulenie przestało działac.
mogłam gryźć ściany z bólu,łzy ciekły mi same z bezsilności, policzek spuchł bolała głowa, szyja węzły chłonne i ucho...
wieczorem znów wylądowałam na dentystycznym fotelu...
niby było wszystko ok ale właczyli antybiotyk i dali ketonal.
no ale co z tego jak tabletka działała 3 godziny a mogłam ją łykać co 6.
w nocy dostałam wysokiej temperatury, ale na drugi dzien spadła..ale b ól nie ustepował.
wczoraj znow wylądowałam u pana stomatologa...wyczyscił zębodół wsadził opatrunek tabletke przeciwbólową i zaprosił na czwartek na kolejny opatrunek.

dziś czuje sie lepiej.ketonal tylko rano i wieczorem...

ale ciesze się ze mam to za sobą:sorry2:

no a poza tym to tradycyjnie dowiedziałam sie ze moj mąż nie wróci 31 lipca tylko 7 sierpnia:wściekła/y:pozostawie to bez komentarza bo strasznie bym tu musiała klnąc:zawstydzona/y:

damian wrócił z mazur a wczoraj pojechał nad morze na obóz sportowy.
póki co jest zadowolony i nie ma czasu ze mną gadać:cool2:

no i tak apropo ćwiczen....przez ten moj ząb czy raczej juz jego brak..moja 6 weidera poszła się.....
nie dałam rady przy tym bólu jeszcze cwiczyc:dry:przyznaje sie :zawstydzona/y:
no ale schudłam i teraz musze jeszcze troche pocwiczyc i bedzie git:tak:

no to moze w koncu wieczorkiem poczytam co tam u was bo te kilka dni to normalnie mam wyjęte z zyciorysu...

milego dzionka mamusie

hejka!!!
cholewcia ale ciepło masakra...
szogun się kąpie i zaraz pójdzie spać....
viki trzymaj się..
u nas butki też 24
i widzę że ćwiczycie dziewczynki to i ja muszę zacząć jak najszybciej....i już macie rezultaty zazdroszczę i wytrwałości...
i co jeszcze hymmm

Cześć babeczki ;-) :-)

Viki :shocked2: to miałaś przeżycia bidulo... współczuję bo nie ma chyba nic gorszego od bólu zęba... :baffled:

Aga u nas różnie. Tydzień temu kupiłam adidaski jedne 22 (ale jakieś spore bo z innych 22 wyrosła a te są z zapasem) a drugie kupiła mama 24 i tez są dobre. Równa z tamtymi :sorry2:
Do chudnięcia nie pomogę... :no:

Stefa a co żeś się tak rozpisała? :-p

Siostra u mnie jest. Ta najmłodsza... dla niej to odskok i frajda jak może u mnie spać ;-)

Idę robić sobie pediciure ;-) :-)

hejka
u nas tradycyjnie wieczorem-usypianie przez tatusia.
a ja mam wolne.
oklejałam dziś szyby w samochodzie z sąsiadem i teraz mnie nogi niesamowicie bolą :baffled::-p-ale co tam ważne że się przydałam :tak::-)
jutro jedziemy do dziadków i zostaję do czwartku -bo mamy mszę za babcię.
kupiłam dziś Kubie buty ogrodowe :-D:-D:-D-żebyście widziały jak w nich pomyka :-D:-D:-D
i jaki zadowolony że wszyscy takie mają-tzn.my i sąsiedzi.-paradował w nich i pokazywał że ma takie same....:-D:-D

Viki-matko-straszne te Twoje przeżycia dentystyczne!!!! :szok:-dobrze że dzielna jesteś!!!-oby wszystko dobrze się pogoiło.
Paula-czy to coś specjalnego????
Stefanko-i witaj...;-):-)
Elcia-gdzie Ty???-wybyłaś gdzieś bo nie doczytałam może......

reklama
Paula-a...no :tak:-myślałam ze jeszcze coś kombinujesz :-);-)z nóżkami.
miłego spacerku -i dobrej nocki.

ja chyba też się zmyję :-D-potrzebuję snu...dziś jak po południu odleciałam to mnie nie było prawie 2 godz......:-p

jakby coś to spokojnej nocki mamuśki.

o Stefanka- hej -hmmm...zaraz coś poszperam albo wkleję fotkę naszych.

mamy podobne do tych niebieskich tylko z owieczką-są bardzo miękkie (jak je zegnę to mieszczą mi się w zamkniętej dłoni) i w sam raz na podwórko i do piaskownicy.

http://www.allegro.pl/item678462626_piankowe_chodaki_rozmiar_27.html

te z załączonego linku nie są chyba takie giętkie jak nasze....

Ostatnia edycja:
Do góry