reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc dziewczynki :-)
Mnie sie dzis na sprzatanie zebralo.... no przynajmniej chatka lsni :-)
Jutro chce sie wybrac do nowej grupy z Oliwierkiem, takiej od 18 miesiaca.... zobaczymy, jakie tam zaproponuja zajecia.... W tej co byl, to same maluszki sa i juz czas zeby zmienic na grupe wyzej.... Tam dzieci ledwo siedza, nie chodza, a Oliwier i jeszcze taka dziewczynka juz chodza, nawet biegaja i im sie nudzi z takimi maluchami, wiec razem z mama tej dziewczynki idziemy jutro do tej starszej grupki....
viki- Oj strasznie z tym zebem sie nacierpialas....
Dobrze, ze juz wracasz do zdrowia:-)
Potem najwyzej cos jeszcze dopisze, bo juz zapomnialam, co chcialam....
Mnie sie dzis na sprzatanie zebralo.... no przynajmniej chatka lsni :-)
Jutro chce sie wybrac do nowej grupy z Oliwierkiem, takiej od 18 miesiaca.... zobaczymy, jakie tam zaproponuja zajecia.... W tej co byl, to same maluszki sa i juz czas zeby zmienic na grupe wyzej.... Tam dzieci ledwo siedza, nie chodza, a Oliwier i jeszcze taka dziewczynka juz chodza, nawet biegaja i im sie nudzi z takimi maluchami, wiec razem z mama tej dziewczynki idziemy jutro do tej starszej grupki....

viki- Oj strasznie z tym zebem sie nacierpialas....
Dobrze, ze juz wracasz do zdrowia:-)Potem najwyzej cos jeszcze dopisze, bo juz zapomnialam, co chcialam....

Boże ale miałam dziś dzien....Pablo daje tak popalic ze kosmos...
znow jestesmy na etapie zębów idą mu dwie dolne"3" i przechodzimy od kilku dni dramat....i w dzien i w nocy
no ale z pozytywnych rzeczy to załatwiłam nam dziś wczasy.
mielismy lecieć do Bułgarii, ale jak dzis rano spadł kolejny samolot to jakos mi sie odechciało tak wiec jedziemy tu:
Pensjonat Solaris=
no i wczasujemy od 15 do 22 sierpnia. może któras z was nie planowała nic jeszcze i zdecyduje sie jechac z nami
a ze jest to nowo otwarty 4 gwiazdkowy obiekt dali rabat 40% .
alex kurcze fajnie macie tam z tymi grupami, no i pewnie ze lepiej ze starszymi dzieciakami..to sie mały wyszaleje, no i ta fotke ma rewelacyjną!!!!!!!
znow jestesmy na etapie zębów idą mu dwie dolne"3" i przechodzimy od kilku dni dramat....i w dzien i w nocy

no ale z pozytywnych rzeczy to załatwiłam nam dziś wczasy.
mielismy lecieć do Bułgarii, ale jak dzis rano spadł kolejny samolot to jakos mi sie odechciało tak wiec jedziemy tu:
Pensjonat Solaris=
no i wczasujemy od 15 do 22 sierpnia. może któras z was nie planowała nic jeszcze i zdecyduje sie jechac z nami
alex kurcze fajnie macie tam z tymi grupami, no i pewnie ze lepiej ze starszymi dzieciakami..to sie mały wyszaleje, no i ta fotke ma rewelacyjną!!!!!!!
heh stefanka no to myslcie z J nad urlopem:-) no i z tymi cenami to nie patrz w cennik bo to zupełnie inaczej wychodzi przez te rabaty.
my mamy oferte z zakładki super last minute i za nas dwoje plus dwojka dzieci 6 i 9 lat no i pablo bezpłatnie płacimy 2900 z wyzywieniem!!!
my mamy oferte z zakładki super last minute i za nas dwoje plus dwojka dzieci 6 i 9 lat no i pablo bezpłatnie płacimy 2900 z wyzywieniem!!!
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Sylwia ciesze sie ze niespodzianka sie udala 

Buziaki
chora jestem wiec to na tyle, do tego kuba ma cala buzke w krostach i sie zastanawiam czy to uczulenie czy to komary go tak pogryzly, bo cala noc prawie nie spalam przez ta cholerna chorobe i te przeklete komary bo brzeczaly nad uchem

pozdrawiam i do uslyszenia

Buziakichora jestem wiec to na tyle, do tego kuba ma cala buzke w krostach i sie zastanawiam czy to uczulenie czy to komary go tak pogryzly, bo cala noc prawie nie spalam przez ta cholerna chorobe i te przeklete komary bo brzeczaly nad uchem

pozdrawiam i do uslyszenia
Paula21
Grudzień '07
Hejka :-)
Kasiamaj Julka też ma takie chodaki
moja mama jej kupiła...
pomyka w nich na podwórku. Teraz jak się macza w basenie to jak znalazł szybko wrzucić na mokrą nóżkę 
Poza tym to lekko się dziś spiekłam na słoneczku. Pogoda dopisuje to zarzuciłam dziś przyspieszacz i na słonku poleżałam jak mała szalała u babci na powietrzu... pewnie mnie będzie troszkę piekło w nocy...
ale warto było bo w końcu jak człowiek wyglądam ;-)
Sylwia :-) fajnie że się cieszysz z niespodzianki :-)
ja się z kartką zbierałam i zebrać nie mogłam
ale gdzieś tam jestem...
Czy u was też taka plaga komarów?? bo u nas koszmar... idę się kąpać bo Offem śmierdzę...
nie do wytrzymania...
Kasiamaj Julka też ma takie chodaki
moja mama jej kupiła...
pomyka w nich na podwórku. Teraz jak się macza w basenie to jak znalazł szybko wrzucić na mokrą nóżkę 
Poza tym to lekko się dziś spiekłam na słoneczku. Pogoda dopisuje to zarzuciłam dziś przyspieszacz i na słonku poleżałam jak mała szalała u babci na powietrzu... pewnie mnie będzie troszkę piekło w nocy...
ale warto było bo w końcu jak człowiek wyglądam ;-)Sylwia :-) fajnie że się cieszysz z niespodzianki :-)
ja się z kartką zbierałam i zebrać nie mogłam
ale gdzieś tam jestem... Czy u was też taka plaga komarów?? bo u nas koszmar... idę się kąpać bo Offem śmierdzę...

nie do wytrzymania...kasiamaj
mama 2007/2010
dobry wieczór..
jest ktoś tu jeszcze????
chyba już odpoczywacie.....
no to ja mówię dobrej nocki.
jest ktoś tu jeszcze????
chyba już odpoczywacie.....
no to ja mówię dobrej nocki.
Ostatnia edycja:
reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
heja
sylwia

oby tylko Olivka nie płakała ze wzruszenia

samych uśmiechów

viki no spoko sponsoring załatwiasz to jedziemy

a my dzis caly dzien u cioci oli w ogródku kuba kapal sie cały dzien w baseniku nie chciał wyjść z niego nawet na chwile taki był zadowlony a dla nas mały grilik i opalanko i piweczko ach lubie takie dni szkoda tylko ze ciocia ola ma ta malo wolnego z pracy
ja już sie nie moge doczekać wyjazdu jeszcze 4 dni i jedziemy w niedziele po południu wyjeżdzamy najpierw do rodziny na śląsk tam troche sie prześpia (bo mói rodzice to już 500 km przejadą) i o 4 rano już w droge do chorwacji boje sie troche tej drogi bo to 10-12 h w samochodzie z kuba bedzie szalał ale chyba jakos przeżyjemy
potem sie bedziemy byczyć przez 10 dni

sylwia

oby tylko Olivka nie płakała ze wzruszenia

samych uśmiechów

viki no spoko sponsoring załatwiasz to jedziemy

a my dzis caly dzien u cioci oli w ogródku kuba kapal sie cały dzien w baseniku nie chciał wyjść z niego nawet na chwile taki był zadowlony a dla nas mały grilik i opalanko i piweczko ach lubie takie dni szkoda tylko ze ciocia ola ma ta malo wolnego z pracy
ja już sie nie moge doczekać wyjazdu jeszcze 4 dni i jedziemy w niedziele po południu wyjeżdzamy najpierw do rodziny na śląsk tam troche sie prześpia (bo mói rodzice to już 500 km przejadą) i o 4 rano już w droge do chorwacji boje sie troche tej drogi bo to 10-12 h w samochodzie z kuba bedzie szalał ale chyba jakos przeżyjemy

potem sie bedziemy byczyć przez 10 dni