reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
asia wiedziałam! :-) pewnie ty też :-p no i gratuluję serdecznie!!! :-D
weroniczka :-D dobrze, że nasikał na głowy przechodniów :-D ty to się masz z tą pocztą, może znowu adresy pomylili?

Asieńko ogromne gratulacje :-) No to teraz musisz postawić wszystkim... po faworku ;-):-p
A tak z innej beczki w dniach 1 wrzesień-12 wrzesień będę w Wawce, ktoś się pisze na spotkanie? :-)

Hehehehe, ale jak złapię smaka to jeden może nie styknąć ;-):-p
Kurcze narobiłam sobie smaka na faworki i nie wiem skąd je wytrzasnąć :-)

reklama
hejka

u nas dzien plazowy zaliczony. Kuba po prostu oszalal. Z placzem wracal z wody, potem mogly siedziec caly czas w piachu. Radosc nie ma granic. Jutro tez ma byc cieplo wiec powtorka z rozrywki.

kupilam filtr 25 i wcale sie nie opalilam :sorry::sorry:, kuba tez nie bo go 2 razy smarowalam. Moze to i dobrze po 2h na plazy siedzial w pampersie i kapielowkach :tak::tak::-)

teraz lezy w lozeczku i zasypia. Mam nadzieje ze pospi jak dzis do 8:30.

Asia gratki

Kacha i ja sie pisze na spotkanie

Ostatnia edycja:
Do góry