reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia kurde wspolczuje, trzymam kciuki zebys na jakiegos madrego lekarza trafila co Cie zdiagnozuje.
A moje auto przechodzi chyba jakis kryzys ;-);-) ale go lubie dlatego nie chce sprzedawac, bo to jest naprawde fajny samochodzik bo nie taki oklepany i duzo takich nie jezdzi. Mam nadzieje ze te chyba 600 co pojdzie to bedzie wszystko. Oby.

reklama
jutrzenka nie oklepany i nie ma duzo bo wszyscy wiedza ze to sa psujace sie zlomy hehhe oryginalnosci ci sie zachcialo to teraz plac!!

magda a od kiedy zdanie ' rozowe ubranka dla dziewczynek to wiocha ' jest tylko wyrazaniem opinii??
asia hmm znam sie na paru czesciach ciala :) jeszcze nie wiem co ale na pewno bedziesz musiala sie rozebrac!
sylwia no to zmienia postac slowa :)
jutrzenka wez sobie kup prawdziwe aut - honde

Stefcia Ty to wiesz jak mnie rozbawic, :-D:-D:-D zazdroscisz po prostu bo pewnie taki jak Ty masz stoi na kazdej ulicy po kilka sztuk :-p:-p:-p.
A oryginalnosc kosztuje :-D:-D:-D
Poza tym widze ze sie nie znasz na samochodach i nie wiesz ze Rover i Honda ma te same czescie :-p:-p:-p:-p

Asia mam Rovera :-), i nie idz soac bo wieczor sie dopiero zaczyna i tu sie zaraz forum rozkreci

Magda a kiedy Ty zdazylas tak podpasc Stefance bo chyba cos przegapilam :confused:

Sylwia a jak Oliwka, schodze te krostki czy narazie bez zmian??

Stefanko jak już cytujesz to bądź dokładniejsza...może coś na pamięć...orginał brzmiał "jakbym miała córeczkę to pewnie nie chodziła by w różach i nie nosiła kwiatuszków we włoskach" co zmienia postać rzeczy

Asiacur Ty się w ręce szarlatanów nie oddawaj, nawet jak usilnie wciskają ciemnotę, ze się znają

Asiacur zdrówka życzę i oby ci "lekarze" wreszcie zdiagnozowali Twoją chorobę i znaleźli właściwy lek:tak:
Jutrzenka zagrożenia nie ma, bo to szyba-klejonka i nie wyleci, ale jak mnie zatrzymają to dowód rejestracyjny mogę stracić ... dlatego na razie "kanałami" jeżdżę:baffled:
Stefanka hej! Za szybę nie zwrócą, bo tylko OC płacę ...

Ale wymienię ją, obiecuję ... jak tylko przyjdą lepsze czasy ...;-)

Sylwia czyżby córcia nocnym markiem była, że do tej pory siedzi;-)

reklama
jutrzenka to moze poprostu nie kupuj auta starszego od siebie bo widzisz ja mam na gwarancji to sie nie martwie :) a jesli chodzi o stluczki to proponuje auto w odblaskowym kolorze i dodatkowe lekcje jazdy hehe
magda jesli pragniesz cytatu to brzmialo to raczej ''jak ja kur.. bede miala dziewczynke kur.., to nie bede jej ubierala w jeb.. roz i pierd.. kwiatuszki bo to wiocha jak chu...''

Do góry