reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Monia tylko Stefanka i Magda wiedzą o co tutaj chodzi:sorry:
Jeśli chodzi o dzieci to ja słyszłam taką opinię że rodzeństwo jest zawsze różne. Tzn jak Marcel był malutki to tylko spał i jadł a Olivia zupełnie inaczej:sorry:

Elcia czy Ty masz jakąś tajemnicę przed nami??:confused::confused::confused:

Ja tam mam trochę rzeczy różowych dla małej i nie widzę w tym nic złego:sorry: To jest chyba jakaś nagonka bo do chłopcow w niebieskich rzeczach nikt się nie czepia.
Widzę ładny ciuszek to go biorę nie patrząc czy jest zielony, czerony, różowy czy jakiś inny:sorry:

Sylwia jeśli Twoja teoria jest prawdziwa to nie ma się co obawiać ... mogę się spokojnie starać o rodzeństwo dla Wiktora ... za rok lub dwa;-)

Stefa, Magda co to za tajemnice na forum!!!! Regulamin tego zabrania!!!

A lekce jazdy.... hmmm w sumie jakby z Sylwi R to chetnie, :-D:-D:-D:-D, mogloby byc ciekawie, jezdze podobno dobrze (R powiedzial ze jestem wyjatkiem ze kobiety moga dobrze jezdzic;-);-)) ale moglabym sie czegos innego nauczyc :-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:,

Łooooo matko:szok::szok::szok: A ja głupia wkleiłam zdjęcie z jego nr telefonu:-D:-D
A tak na serio to dawaj:tak: On jest dobry w te klocki;-):-D;-):-D

magda razem z toba to ja moge najwyzej pojsc do osrodka terapii zebys sie nie zgubila po drodze.
i masz racje to ten etap w zyciu w ktorym stawiam na szczerosc w przeciwienstwie do ciebie.
sylwia pomoc jutrzence konieczna bez wzgledu na konsekwencje :))

reklama
Łooooo matko:szok::szok::szok: A ja głupia wkleiłam zdjęcie z jego nr telefonu:-D:-D
A tak na serio to dawaj:tak: On jest dobry w te klocki;-):-D;-):-D

mam to zdjecie skopiowane :-D:-D i jutro zadzwonie bo tez jestem dobra w "te" klocki :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Jeśli chodzi o dzieci to ja słyszłam taką opinię że rodzeństwo jest zawsze różne.

lomatko a Kuba jest taki kochany i grzeczny :szok::szok::szok: spi cale noce prawie od poczatku, az strach pomyslec jakie bedzie drugie :sorry2::sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry