reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Ciotki:)

Noc chyba wracam na dobre do Was ...

Wyobraźcie sobie, że ulatałam się wczoraj po całym mieście za ciuchami dla małego i ... nic nie kupiłam!!!:szok: Normalnie katastrofa jakaś ... nic mi się nie podobało, a nawet specjalnie nie było w czym wybierać:wściekła/y: ...
Nogi mi do t... wchodziły ... I gdy wracałam do domu kumpela napisała mi sms-a że o 19 na Rynku jest spotkanie dziewczyn z mojego starego wydziału ... nie widziałam ich chyba ze dwa lata ... bo najpierw ciąża, potem jak Wikuś się urodził to już nie chodziłam na te ich spotkania ... no i nie mogłam sobie odmówić ... Uprosiłam mamę żeby została u mnie na noc i pojechałam ...
Super było, wyszalałyśmy się do prawie 2 w nocy ...
Fajnie się tak czasem odchamić:happy2:.

Kacha i jak tam wyniki? A niezły poślizg maja u Was z tym terminem ... dwa miesiące:szok:
Kasiamaj, Aga u mnie też niestety są nocne pobudki na piciu:wściekła/y: ... ale na szczęście się nie przesikuje.

Kurcze ... Wiktor dziś mnie chce wykończyć ... wyje od rana o byle co ... zaraz mnie coś trafi:-(

Miłego wieczorka ... papa:-)

reklama
tylko jeszcze dodam magdaleno ze po twoim wejsciu na moja ambicje moje dziecko pije juz przez slomke i jest w trakcie nauki dodawania pisemnego !!
kal.aga jaka dzis pogoda w twojej okolicy??
monia ty to masz szczescie. jak jak wychodze cos kupic malej to zazwyczaj kupuje za duzo...

Hejka,
Stefanio bardzo gratuluję dzielnej córki, a Gai współczuję matki z przerostem ambicji

Monia witaj na dobre :)))

A moja pociecha padła o 19. Po 3 w nocy urządził sobie wędrówki po łożku i rodzicach. Przez prawie 2 h wiercił się łaził i nie mógł sobie miejsca znaleźć w końcu zasnął gdzieś w naszych nogach. W dzień też nie bardzo pospał, więc całe popołudnie wrzeszczał wrzeczał i wrzeszczał...moja głowa!
A picie w nocy to u nas nowośc od kilku dni i bardzo mi się ona nie podoba.

Co tam porabiacie kobiety?

ja sie witam wieczorowa pora

zaliczyslimy dzis 3 godzinny spacerek we trojke w polaceniu z kolacja i piwkiem na miescie. ach szkoda ze lato sie konczy, jak ja lubie tak polaic i posiedziec na dworze.

Monia fajnie ze sie wyrwalas, ja wczoraj bylam na kawce po pracy z kolezankami, zawsze to zakas odskocznia

kurde wspolczuje Wam z tym nocnym pojeniem, u nas nigdy tego nie bylo, spimy cale noce :tak::tak::tak:

Moniu witaj na stałe :-)
Ech padnięta dzisiaj jestem, lecę tylko pochłonąć wieczorną porcję lodów i można iść spać ;-)
Stosunkowo udanych nocy Kobietki :-)

hej hej
a my dopiero wrocilismy z festynu grał zespół CLIVER niewiem czy kumacie ale takie dens techno :)) mala byla dzielna i teraz pada w łóżeczku ach lece sie myc i lulu

cześć:-)

a my byliśmy wczoraj na dożynkach gminnych i też się pobawiliśmy, a za tydzień jedziemy na Chmielaki (nie wiem czy wiecie co to za impreza)_ - trzy dni picia piwa:-D:-D:-D
stefanko- wczoraj była piękna pogoda a dziś jest jeszcze piękniejsza:-)
elcia- "za oknem deszcz lalalalaa":-D:-D:-D
moni- to fajnie ze wracasz na dobre:tak::tak:
miłej niedzieli życzę:-)

Czesc :-)
Dziewczyny, spokojnie, nie piszcie tyle, nie nadazam!;-):-D

Aga- to za tydzien 3 dni Ci na bb nie bedzie tak? :-p;-):-D:-D
Elcia- zespolu nie znam, ale najwazniejsze, ze dobrze sie bawiliscie:-)

A wiecie moze co z viki? Pojechali z V do hotelu i sluch po nich zaginal.....:dry::confused:

:szok::-D
o rany ale tłok ;-):-)

u nas ostatnie dni urlopu t. więc spędzamy dzień w dzień bardzo rodzinnie.
dzisiaj byliśmy nad zalewem. młoda się wyszalała w wodzie, pożyczaliśmy dmuchane zabawki i muszę chyba jej jutro jakieś koło albo dmuchany pontonik kupić bo bardzo jej się spodobało :tak: ma być jutro ciepło więc może się jeszcze wybierzemy :confused:
a popołudniu piaskownica (dostałam zgniłym jabłkiem w szyję od 3-latki :-D niechcący bo chciała wyrzucić z piaskownicy i wycelowała we mnie :-D;-)), potem poszliśmy na dni energetyka (ale głośno i tłoczno a nie lubimy za bardzo takich spędów :dry:). gwiazda wieczoru: thomas andres z modern talking ;-) pamiętacie? :-)
we wtorek t. do pracy i znowu rutyna :-D ale trochę mi jej brakuje bo czasami jego metody wychowawcze wyprowadzają mnie z równowagi :angry:

grzechotka też się dawno nie odzywała :-/

reklama
hejo

cos strasznie obumarłe to forum dzisiaj :dry::dry:

My dzis na obiad grilowalismy z moimi rodzicami i siostra. Potem ok 18 poszlismy na spacerek (polaczony z kolacja) i wrocilismy przed 21, juz ciemno bylo.
Fajnie, szkoda ze to ostatni dni.

Aga ja wiem co to za impreza, kilka lat temu jak bylismy na wycieczce w Zamosciu to bylismy na chmielakach :tak:. To w Krasnymstawie :tak::tak: Pamietam ze byla taka dluga ulica z mnostwem stoisk ogrodkow i pelno ludzi :-D:-D. Piwo tez tam pilismy :-):-)

Kata :-D:-D, w sumie lepiej ze bylo zgnile, bo jakby bylo takie jedrne i twarde to by mocniej bolalo ;-);-);-):-D:-D

Viki jest na Slasku a Grzechotka u rodzicow jesli dobrze pamietam :tak::tak:

A za to Joanna juz sie kilka dni gdzies podziewa ;-)

Stefcia wez cos popisz bo na forum cos wieje nuda przez ten weekend :-D:-D

Do góry