helloł.
Elcia ktos już o niej kiedyś wspominał,
Magiczne konstelacje - Lampka nocna - Biedronka - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl o taka, tylko że ja zapłaciłam za nią tylko 40zł + kurier bo miałam bon 40zł na Merlina za wypełnianie ankiet na necie

I jest tak jak mówiłam.... chyba ją darii zostawie, tyle że juz obiecałam tamtej małej.... i niewiem co zrobić

Wyświetla te gwiazdki naprawde superowo, tak wyrażnie na ściany i sufit, jest słodziutka!
Kata hehe glebogryzarka

turboszczotka to jak dla mnie zarombista sprawa
A wiecie co dziewczyny ja to się w sumie doczekać nie mogę jak mi Oliś zacznie sceny robić w sklepie o słodycze
Kacha oj obyś kiedyś nie żałowała tego co napisałaś.... u mnie w sklepie sceny takie że szok, jak wchodzi to pierwsze co po lizaka cwaniara idzie a potem.... mama to to to to a ja nie i ryk na cały sklep, potem wicie całą droge na rękach, ryk krzyk i ona wraca do sklepu sama!!!! Masakra, normalnie horror!! Dlatego wole iśc sama niż z nią i zjeść nerwy
Aga a co do włosów to ja podobnie jak Kaisa, tez bym sie bała. Raz dałam R żeby mi położył rozjaśniacz z tyłu, to po 5 minutach zrezygnowałam

i sama nałożyłam
Co tam jeszcze....
A
Weroniczka mam zniżke 50% :-) mamy taniej nawet o połowe niż te w sklepach, tzn klienci mają taniej niż gdzie indziej, a ja mam jeszcze 50% tej ceny. Tylko wiesz musiała bym powiedzieć że to dla mnie;-) no i sprawa jest taka że to są zestawy gotowe ale bez pudeł, chłopaki składają i takie sprzedajemy. Pozatym każdą część można u nas kupić, ludziki no wszystko wszystko, albo klocki na wage. Z duplo mamy malusieńko niestety wszystko sie sprzedało na Mikołaja, ale Technics dla męża mamy w cholere. Jak coś byś chciała to pisz daj linka co a ja sprawdze czy mamy, jak nie mamy to może na boku mi koledzy złożą ale to po mikołaju dopiero bo teraz jest zajob, dodatkowo cały magazyn jest w proszku bo nowe regały i całą reorganizacje szefo robi. Także pisz jak coś. A jakby co To na allegro nick DomWiktorii i sklep int tez taki
Stefanka ja pytam...

ale Ty mnie od paru dni itak nie widzisz:-(;-)
uff