reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia też mamy te bąki :-D
zbieraliśmy też hipcie i chyba 3 nam brakuje :-) a ze 3 się powtarzają

w piątek barbórka, niby mój t. ma mieć wolne ale mają tyle roboty, że kto wie czy nie pójdzie w sobotę i niedzielę nawet :-(

reklama
hipcie też mamy 2 raperów-jakąś baletnicę,śpiewaczkę,hipisa,....bączki dla mnie beznadzieja...puzzle się nam trafiły,a i jeszcze beznadziejne są taki samoloty-nie wiem czy mieliście???? fajnego też ma takiego ludka z lupą.

może T dostanie wolne????

a jeszcze do niespodzianek -to fajne są w danonkach.-my mamy samochodzik.

uciekam się walnąć do łóżka-coś mnie mdli i jakoś nie chce mi się siedzieć.....

Ostatnia edycja:
a u nas teraz ciagle kuba chce prezent jak z pracy wracam. Daje mi buzi i mowi ziezent ziezent i pokazuje na kuchnie (bo ja tam zawsze zakupy klade a potem ide do salonu i tak sie buziakujemy) a jak mowie ze nie mam kubusiu to on zakrywa rece piastkami i tak jakby placze. Dzis akurat mialam lizaka w torebce to mu dalam, ale mial radoche :-D:-D mowil ze ma ziezent :-D:-D

Jajko raz kupilam ale nie specjalnie mu smakowalo, ale musze mu znowu kupic i zobacze. W sumie on praktycznie nie dostaje slodyczy moze dlatgo nie bardzo chetnie je. U nas jak u Pryzybelki daje kubie np cheriosy do miseczki i sobie chrupie. Sam wola jak chce bo idzie do kuchni pokazuje na szafke i mowi kolka :-)

ide zaraz na naznaczonego

u nas też kinderków całe pudełko.. :rofl2: jak młoda dziubnie jajko to resztę ja dojadam po jakimś czasie :-D uwielbiam wszystko co Kinder....

Kacha ło matko!!! Polak? Nieźle... dobrze że szybko go dopadli...

Idę spać bo od 7 Amelka wpadnie... i znów będę nieprzytomna :rofl2:

A no i umówiłam się do mojej fryzjerki... ale się cieszę... na 10-go :-)

wróciłam żeby wam powiedzieć dobranoc. Łukasz dopiero zasnął:szok::szok::szok:

kacha- no właśnie słyszałam że za granica to szybciej Polak Polakowi zaszkodzi niż obcokrajowiec:no::no::no: straszne, ale dobrze że sprawa wyjaśniona. A może Oliś myśli że ciebie to bawi takie przyjmowanie kuksańców, może robisz takie grymasy jakbyś się śmiała;-):-D:-D:-D
kasimaj- no to J. się ucieszy z niespodzianki:-D:-D
kata -M. też długo to robił bo też jest bardzo skrupulatny:tak::tak:

melduję że odkurzacza nie wypróbowałam bo mi się nie chciało odkurzać:zawstydzona/y::-p

helloł.

Elcia ktos już o niej kiedyś wspominał, Magiczne konstelacje - Lampka nocna - Biedronka - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl o taka, tylko że ja zapłaciłam za nią tylko 40zł + kurier bo miałam bon 40zł na Merlina za wypełnianie ankiet na necie:tak:
I jest tak jak mówiłam.... chyba ją darii zostawie, tyle że juz obiecałam tamtej małej.... i niewiem co zrobić:sorry: Wyświetla te gwiazdki naprawde superowo, tak wyrażnie na ściany i sufit, jest słodziutka!

Kata hehe glebogryzarka :-D turboszczotka to jak dla mnie zarombista sprawa:tak:

A wiecie co dziewczyny ja to się w sumie doczekać nie mogę jak mi Oliś zacznie sceny robić w sklepie o słodycze
Kacha oj obyś kiedyś nie żałowała tego co napisałaś.... u mnie w sklepie sceny takie że szok, jak wchodzi to pierwsze co po lizaka cwaniara idzie a potem.... mama to to to to a ja nie i ryk na cały sklep, potem wicie całą droge na rękach, ryk krzyk i ona wraca do sklepu sama!!!! Masakra, normalnie horror!! Dlatego wole iśc sama niż z nią i zjeść nerwy:crazy:

Aga a co do włosów to ja podobnie jak Kaisa, tez bym sie bała. Raz dałam R żeby mi położył rozjaśniacz z tyłu, to po 5 minutach zrezygnowałam :-D i sama nałożyłam

Co tam jeszcze....

A Weroniczka mam zniżke 50% :-) mamy taniej nawet o połowe niż te w sklepach, tzn klienci mają taniej niż gdzie indziej, a ja mam jeszcze 50% tej ceny. Tylko wiesz musiała bym powiedzieć że to dla mnie;-) no i sprawa jest taka że to są zestawy gotowe ale bez pudeł, chłopaki składają i takie sprzedajemy. Pozatym każdą część można u nas kupić, ludziki no wszystko wszystko, albo klocki na wage. Z duplo mamy malusieńko niestety wszystko sie sprzedało na Mikołaja, ale Technics dla męża mamy w cholere. Jak coś byś chciała to pisz daj linka co a ja sprawdze czy mamy, jak nie mamy to może na boku mi koledzy złożą ale to po mikołaju dopiero bo teraz jest zajob, dodatkowo cały magazyn jest w proszku bo nowe regały i całą reorganizacje szefo robi. Także pisz jak coś. A jakby co To na allegro nick DomWiktorii i sklep int tez taki

Stefanka ja pytam...:-pale Ty mnie od paru dni itak nie widzisz:-(;-)
uff

Ostatnia edycja:
stefanka- hej, ja tez cię wspominałam w którymś poście, ale tyle ich dziś napisałam że nie pamiętam w którym:sorry: ale ty chyba nie czytasz:-(

ataata- to była nasz pierwszy raz z malowaniem włosów ciekawe doświadczenie i chyba będzie powtórka bo całkiem dobrze wyszło

a ja zdecydowałam się kupić chrześniakowi m. klocki magnetyczne, jutro poszukam odpowiednich może dojada do mikołaja:sorry:

a teraz DOBRANOC wszystkim

Aga jeśli te klocki maja dojchać to tylko kurier!!!! Poczta sie zapowiedziała, że przesyłki wysłane bodajże od wczoraj dojdą dopiero po tzrech króli:szok: nawet priorytety!!! Zasrana ppoczta, strajkowac im sie zachciewa na święta!!!! Ja tak sobie czekam na częęść do samochodu już od soboty bo burak mi wysłała pocztą a nie kurierem i szlag mnie trafia bo na Mikołaja do szwagierki to chyba chelikopterem pojade!!!
TAKŻE aGA tYLKO kURIER ITO ZA POBRANIEM ŻEBY SZYBCIEJ BYŁO, Ale itak wątpie bo w soboty nie dostarczają, no chyba że 100% zapłacisz

reklama
Ja sie witam...:-) wpadlam tylko na moment.....
Kacha- no to szybko policja go scignela.....:tak: Super, ze wszystko sie rozwiazuje..... Oby tylko teraz kaska szybko byla z powrotem....

U nas raczej na mikolajki nic nie bedzie, bo po pierwsze tu sie nie obchodzi, a po drugie Olivier i tak slodyczy nie je, wiec moze mu tylko zabawke wloze pod poduche, a moze nawet nie.... niech do Swiat czeka....:rofl2:

Do góry