reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Łukasz dziś znów nie miał drzemki w dzień i już spi.

kachawawa- oczywiście nie hciało misię już siedzieć w pracy - zapomniałam dodać:-D:-D
basia- fajnie że masz już wysprzątane, daj jakieś zdjęcie z tymi pasemkami- ciekawa jestem jak to wygląda :tak::tak: pewnie Alex potrzebuje trochę czasu na oswojenie się z pokojem. Może rzeczywiście nie zostawiaj go tam samego, a wychodź dopiero jak zaśnie:sorry:
alex- co kupiłaś?
pryzybela- ty na spacer a my do łóżeczek spać:rofl2:

aha i pralka mi dziś wróciła, muszę pochwalić tą firmę mimo że się pomylili to szybko błąd naprawili a i pralka jest ok

reklama
dobry wieczór
uffff-narobiłam się z tymi gołąbkami....ale już tylko zostało doglądanie czy się dobrze pieką..jutro mam wizytację teściów-i zostaną na obiad.

nie wiem co miałam Wam odpisać-bo zapomniałam...:-D:-p
co porabiacie????

czesc dziewczyny

u mnie znow Damian chory..
nosz kur... poszedł na 3 dni do szkoly i znow jakiegos wirusa przytargał...
w nocy prawie 40 stopni temp, bol gardła, glowy ...jutro idziemy do lekarza ..

jak na złosc jestem sama z chlopcami bo Waldi wczoraj pojechał na szkolenie i wroci dopiero jutro w nocy...

wybaczcie ale narazie musze spadac...wpadne poznym wieczorem to ppczytam co u was

buziaki laleczki:-p

to jestem wiec cos naskrobie ;-)

Kasia ja pracuje do 16 :cool:, a jak to pieczesz golabki, w piekarniku??, ja gotuje w garnku :sorry:

Weroniczko uwdanego pichcenia i imprezki

Paula nie wyszlo na moje niestety :no:, mimo ze z pisma wynikalo ze zerowych info nie przesylamy to i tak kazal wyslac. Niby wszyscy rozczytali u nas tak samo (w niektorych urzedach tez ) ale i tak niesmak jakis byl a ja nie lubie takich sytuacji. Paula no to szacuneczek za organizacje

Baska to pochwal sie tym pokoikiem nowym :tak:

Kacha spoko niech chlopak cwiczy, moze jakas kariere zrobi :tak::tak::-)

Pryzybelka ja tez meteopatka, wiem co czujesz. A jak co to ja Cie pomoge jakos powkurzac jakbys chciala u mnie cos ogarnac ;-):-D

Alex dzieki za buziaka, dolecial :laugh2:

Aga to fajnie ze na taka spoko firme trafilas. To bedziecie pranie w swieta robic :happy:

Viki zdrowka dla Damianka :tak:

jest tu ktos, halo halo

Hejka wieczorkiem..... A ta co chciala rozkrecac imprezy, to jej nie ma..... (Stefanka :cool2:)

Aga- pieluchy kupilam....:-D:-D:tak: No i jeszcze pare drobiazgow, typu tusz do rzes, zel do mycia itp....:-D:-D zadna rewelka.....:-D
Viki- no to Damianek pochodzil dlugo do szkoly:sorry: No ale taki sezon teraz chorobowy.... Zdrowka dla Was.....
Jutrzenka- dolecial buziak? To dobrze.....:-)
Kacha- to masz teraz prawie tak glosno jak Kata....:-D:-D:-D:-D:-p;-)

reklama
Do góry