reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka-musi być fajna ta naklejko-tablica...tylko potem żeby dzieciaki nie mazały Wam po wszystkich ścianach.
Jutrzenko-ja ostatnio w intermarche kupiłam po 1.50.:-p madziarynki.
śmiesznie Kubcio wszystko chce dostać....:-D:-D:-D-nawet klapsa.:-D

no to chyba idę już się położyć.

reklama
Jutrzenko-ja ostatnio w intermarche kupiłam po 1.50.:-p madziarynki.

dobra dobra nie chwal sie :-p:-p:-D tylko intermatche to oglnokrajowa siec a ja kupilam w takiej sieci sklepow lokalnych, minsk i okolice maja punkty a wlascicielem jest jakis facet mieszkajacy w naszym powiecie a nie jakas spolka niewiadomo skad ;-);-)

chcialam isc spac ale kuba nie zamierza narazie, wstal o 16:30 i teraz jest w lozeczku i kreci sie i spiewa kolko janiaste :)

No właśnie jak będą mieć w domu jedną ścianę do pisania to już innych nioe będą potrzebowały do tego celu. Mam to wypróbowane bo obecnie naklejam i na ścianę taką ogromną kartkę papieru i na niej sobie rysują.

hej
choć się trochę obrobiłam to na długo nie zawitam, bo łukasz mi się pochorował. Ładne będzie przywitanie drugiego roku- u lekarza. Normalnie w ciągu dwóch godzin rozwinęło mu się choróbsko dostał gorączki ma kaszel a jak kaszle to płacze bo go boli. Teraz śpi ale taki wymęczony., bo jeszcze zwymiotował do łóżeczka przed snem i musiałam wszystko sprzątać pościel i niunia przebierać.

dota- witaj, fajnie że jesteś z powrotem:tak:

ja tylko mówię dobrej nocy bo zmęczona jestem... :-) włosy mam jak zawsze... do odważnych nie należę pod tym kątem ;-)

Kaśka nie czytaj nic!!! Po co??? ;-)
Paaaa....:tak:

reklama
Do góry