reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mój brudasek się kąpie a w mieszkaniu piękny zapach...

... upiekłam biszkopt do tortu dla Julci :-):-):-)
Zeby go dobrze pokroić dziś upiekłam, jutro zrobię a niedzielę będzie jak znalazł na 15 :-):tak: hehe jak się uda to będę zawsze sama robiła :-)

Asiu miło... :-):-):-);-);-);-)

Idę wyciągnąć pachnącą Juleczkę bo krzyczy "chce wyjść! lęcnik!!!" :-D:-D:-D:rofl2:

reklama
Paula zostawiasz Julke sama w lazience jak sie kapie?, ja jakos sie boje i siedze obok i go pilnuje :sorry:. I czekamy na fotki tortu :tak::tak:. To u Was imprezka w niedziele, u nas za tydzien w sobote

Alex czesc wogole ;-)

Weroniczka nie smutaj sie

Jutrzenka- ja tez nie zostawiam Oliviera samego....Tez sie boje.....:sorry:
Paula- jak biszkopt wyjdzie to mi tez bedziesz robic, dobra? ;-):tak::-)
Ataata- ja w ogole jestem przeciwniczka antybiotykow... Oliwier mial tylko raz w swoim zyciu, no 2 jesli liczyc krople z antybiotykiem na oczko...:tak: Zobacz jak sie sytauacja rozwinie, no bo wiadomo, ze czasem trzeba podac.... sama bedziesz wiedziala.....:tak:
Weroniczka- glowka do gory.... chlopy widzisz to takie sa......:cool:

Wiem Alex że chłopy takie są ale mój to jest 100% takiego typowego faceta i czasami okropnie mnie to drażni. Ale jest z tego jeden pozytek. Jestem teraz z Wami bo mam komp wolny:tak::tak::tak::tak:

jestem i ja:-);-);-)

o czym mowa??? a faceci na tapecie...moze byc;-)

oj i mi pachnie ten biszkopt Paulowy....mmmm:-)

reklama
wiem,ze to nie watek kulinarny ale tak mi sie przypomnialo...robie jutro takie ciasto-znalazłam przepis, ciasto bez pieczenia...rafaello,o tak wyglada:
(hmmm...ciekawe czy mi wyjdzie?)

Do góry