reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej babki
napisze że żyję -bo nikt o nas nie pytał....:sorry:
cały dzień minął spokojnie.
u nas nie ma aż takiej zimy jak Jutrzenka pisze....może dopiero przyjdzie???
ale zimno było....
Aga-zdrówka dla Łukaszka.
Baśka-fajny ten expresior.
Magda-cieszę się ze u Was ok.

reklama
ja sie tylko witam

strasznie mam dzis napiety harmonogram ale dzien udany, w pracy wigilia moze byc, potem z okazji R urodzin obiadek na miescie i szampan w domu, :tak::-).

teraz chwila odpoczynku, ogladam w necie jutrzejszy odcinek brzyduli

Weroniczka widzialam w sklepie te ekspresy, moze i fajne sa ale w realu chyba 12 czy 15 tych saszetek prawie 20 zeta :szok::szok::szok:.

nie wiem czy jeszcze dzis zajrze bo wiecie ... :-D

u nas zima przyszła nagle, w ciągu 2 godzin nasypało, akurat jak byłam u koleżanki, więc mi przyszło wracać w śnieżycę ale udało się!
a tych bonów to już bym musiała na wysypisku szukać; bo się zorientowałam z tydzień później :confused2:
no cóż, mam nauczkę.

a my mamy expres ciś. philips senseo na pady i niestety ciężko z tymi padami.

No to nic...śnijcie o niebiańskim smaku wymarzonej kawy i wstancie jutro rześkie i radosne!

DOBRY WIECZOR

a u mnie smutno..
kurka damian pojechal wczoraj z moją mama i ja normalnie tesknie jak nie wiem...
no ale sobota juz niedlugo;)
ale jakos dziwnie tak samemu w domu..no z pablem, ale nie ma V nie ma damianka;-)
echh cos mam handre dzisiaj:sorry:

jutrzenka to twoj mąż ma dzis urodziny?w takim razie złoz mu od nas zyczenia:tak:

co do ekspresów, to my tez myslimy o zakupie...tyle ze sami nie wiemy do konca ktory:-p:cool:a juz tak od roku myślimy hehehe

za oknem sypie śnieg....zimno brrrrrr
jak ja nie cierpie zimy:crazy:

Jutrzenka- to od nas tez zyczonka dla R...:tak:

Co do expresow, to tutaj wszystkie dyski mozna bez problemu dostac, tzn do wszystkich expresow, ale w Polsce no to wlasnie Magdalenka napisala jak to wyglada.....wiec sie Viki i Weroniczka- zastanowcie....:tak:
Ja jakos nie choruje na expres do kawy... choc kawke uwielbiam i duzo jej wypijam......:cool:

dzien dobry małe spioszki eskimoski;-):-)

Magda hej,hej! ale pech....ale najwaznijesze,ze zdrowi jestescie i macie siebie:-)i zagladaj do nas bo my bardzo tesknimy:tak:

oj ze mnie to kiepska kawoszka, tak samo Krzysio...ja to bardziej herbatki:-)

echhh czekam na ten śnieg a tu nic-mogłybyscie sie podzielic troszke...mrozno jest i tylee:tak:

udanego dniaaaa!!! dzis juz czwartek i prawie łikend:tak:
pozdrawiam cieplutko!:-):-):-)

edit: Jutreznka spoznione zyczenia dla kochanego mężusia:))
i dla wiekszego grudniaka Damianka!!!!
100 lat chłopaki!!!!

Ostatnia edycja:
berek!

u nas śniegu napadało i ciągle prószy :-)
ale tempka na dworze -9 st. - już mniej optymistycznie ;-)
miałam wyjść na sanki z młodą ale chyba poczekam :sorry:
wezmę się za sprzątanie
wczoraj ubraliśmy choineczkę i na dół powiesiłam fantastik sam plastik bo młoda bombkami się bawi i ciągnie :sorry:
no i ozdóbek muszę dokupić bo u mnie musi być dużo i kolorowo i świecąco na choince :-)

serdeczne życzenia dla dużych grudniaczków! :-)

Cześć dziewuszki.

My po pierwszym dziś spacerku:tak::tak::tak::tak: Ale było fajnie bo jednak jak jest śnieg na polu to mróz inaczej się odbiera.:tak::tak::tak::tak:

Dota ja do niedawna kawy w ogóle nie piłam a wręcz nie lubiałam i też tylko herbaty pijałam. A teraz dzieciaczki nie pozostawiły mi wyboru:laugh2::laugh2::laugh2: Bo przy ich wstawaniu o 6 rano muszę wypić kawę żeby jakoś przetwać dzień. Jak był sam Staś to mogłam w ciągu dnia się zdrzemnąć a teraz wystarczy że na 2 min. zamknę oczy i już któroś coś zmaluje:crazy::tak::crazy::tak:

Ja też dołączam do życzeń dla Jutrzenkowego lubego i dla Damianka.

A teraz z mykam na allegro bo muszę Małgosi kupić jakiś kombinezon bo ten który ma to jest mocno w sam raz i za chilkę może być już zbyt mocno w sam raz:eek::eek::eek::eek:

hej laseczki
u nas dziś -11*C brrrrrrr......
Śnieżek pada......i robi się biało-Dotka-chcesz to trochę podeślę do Ciebie :tak:

ja dziś się naśmiałam....bo Kuba wymyślił sobie że rybkę nakarmi...i co zrobił???-wrzucił jej kawałek parówki :-D:-D:-D:-D
bo sam jadł i stwierdził że dobrze byłoby się podzielić.:-)

dziś mój J zwoził choinki na sprzedaż z sąsiadem....i tak już fajnie świątecznie się robi...mamy chyba z 10 choinek na podwórku.

kurcze wkurza mnie śnieg na oknie "dachowym"-nie wiem musze chyba okno otworzyć żeby go zrzucić bo ciemno w pokoju...:zawstydzona/y:

chcieliśmy dziś stroić balkon..ale chyba sie nie wyrobimy.....

Weroniczko-a na jaki rozmiar Małgośka potrzebuje ten kombinezon???
kupujesz nowy czy używany???
Jutrzenko-i jeszcze od nas życzenia spóźnione.
Viki-nie smutaj się.
Kata-a robiliście też sami jakieś ozdoby???

a i sto lat dla Damianka.

reklama
Do góry