reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a tak przy okazji macie jakies sprawdzony przepis na sernik (lubie takie wilgotne, te co maja mleko w skladzie), sernik z brzoskwiniami. Szukam w necie, jest tego troche ale wolalabym sprawdzony

.
jutrzenko kiedys na watku kulinarnym dota zapodała przepis na sernik z brzoskwiniami i ja wlasnie z niego zawsze korzystam. jest mega dobry:tak:

Hej Kobietki;-)
Nie było mnie od wczoraj, bo mam więcej szczęścia niż rozumu:no: Schodziłam po schodach dzierżąc w obu rękach laptopa, a poręczy już nie miałam czym chwycić, pech chciał, że się potknęłam i spadłam z prawie ostatniego schodka na parter domu i to centralnie na brzuch:-( Od razu ruszyliśmy na dyżur, na szczęście z Młodą wszystko w porządku, ale ja mam się totalnie oszczędzać, bo wyszło na jaw, że szyjki to ja już nie mam, wszystko idealnie przygotowane do porodu i w każdej chwili akcja może się zacząć:-( Byle tylko do stycznia wytrzymać:sorry2: Takiego cykora jak wczoraj to dawno już nie miałam i wystarczy mi wrażeń już chyba do końca życia :sorry2:

:-)
Weroniczka widzialam w sklepie te ekspresy, moze i fajne sa ale w realu chyba 12 czy 15 tych saszetek prawie 20 zeta :szok::szok::szok:.
jutrzenka maliniaku od razu widac ze nie wiesz o czym mowisz bo to nie sa saszetki :-D
i ekspres jest fajny a nie ''moze i fajny'' wiem ze jak ty nie masz to na bank w twojej ocenie spada :tak::tak: ale weroniczka wie ze ja nie oszukuje:-):-)
ZACZYNAM OD POCZATKU HEHE NADRABIANIA ZALEGLOSCI
dobra juz troche poczytalam
grzechotko zdrowka dla syneczka, mysle ze bedzie lepiej.
viki bedziesz miala teraz czas dla mnie ?? mam nadzieje!! a ze tesknisz za Damiankiem, wiadomo to juz duzy chlopak i pewnie dobry kompan.
dota hmm cos bym ci napisala jak juz jestes hehhe
weroniczko kochana ty to o mnie zawsze pamietasz. niestety ostatnio mialam zla wiadomosc z domu i nie mialam za bardzo nastroju na bb.
kacha ty jestes szalona bez kitu !!!!!!!! wez ty sie kobito opanuj !
jak kogos pominelam to prosze na mnie krzyczec!!

Ostatnia edycja:
Mam jeszcze wieści od Mamy Madzi, niestety nie takie jakich byśmy oczekiwały:
"Rozmawiałam z ordynatorem-sepsa odpuszcza. Crp spada, płytki pięknie narastają...
Niestety serduszko już nie jest w stanie pracować. To, że jeszcze się kurczy to wynik olbrzymich ilości leków, jakie w nie wlewają i będa wlewać tak długo, jak długo pracuje wątroba i nerki i jak długo ono będzie jeszcze na te leki reagować. Mamy już niestety ostrą niewydolność serca, płuca są zmasakrowane przez nadciśnienie, dochodzi do samoistnych perforacji.
A tak bardzo chciałam się cieszyć, że moja dzielna córcia pokonała ostrą sepsę zaledwie w 7 dni, że taka jest silna. Taka jestem z Niej dumna, a jednocześnie tak bardzo mi żal, że jesteśmy tak blisko sukcesu, a serduszko się poddało... Nie wiem, co teraz będzie, nie mogę myśleć. Świat mi się zawalił."

Ja wierzę i modlę się o cud dla tej małej walczycielki:tak:

reklama
Do góry