reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, tak wrócimy chyba 2 stycznia do lodzi.
włsnie dowiedzialam się ze moj mąż wróci 28 grudnia( pewnie to sie jeszcze 100 razy zmieni znając zycie)ale juz cieszę się na wspólnego sylwestra bo pozniej 3 stycznia jedzie na inny statek na 6 tygodni:tak:
wraca 12 lutego, natomiast 13 ja jadę z damianem na obóz karate.
jade miedzy innymi jako opiekun ale tez z myslą ze troche sobie wypoczne....

nie mniej jednak juz sie denerwuje jak to bedzie 10 dni bez Pawła:szok:
no ale co tam..niech tatuś się wykaże... a co...

reklama
poczytałam co tam u was ale nie wiem co komu napisać:zawstydzona/y:
grzechotka- fajnie że już Kubuś w domu, obyście już nie musieli nigdy wracać do szpitala
viki- to fajnie że chociaż sylwestra razem spędzicie:tak::tak::tak:
paula- jak tam dajesz radę?

a ja się czuję naprawdę o niebo lepiej, Łukasz śpi- od wczoraj zaczął już jako tako sypiać dziś w nocy budził się tylko 4 razy:tak::tak: ale to już postęp :tak::tak:

miałam takie piękne plany wysprzątać do tej soboty wszystko ale nie wyszło. Mam w domu syf nie z tej ziemi.:szok::szok::szok::szok:

no i jeszcze m. znalazł dodatkowe zajęcie został kurierem i rozwozi książki telefoniczne. Jeszcze nie wiemy czy to się będzie opłacać ale jak nie spróbuje to się nie dowie. Prawda?
p.s moi rodzice to zajęcie oczywiśćie mocno skrytykowali zresztą jak wszystko inne:-(

jutrzenka ty maliniaku :))
wpadlam tylko powiedziec dobrrrywieczorekk
ja sie wybieram na imprezke. prosze nie czekac wroce po 24 pijana hehehe
kasia maj wez juz nie krzycz bo traume bede miala hehe

Ja tez wpadam tylko powiedziec dobry wieczorek.....:-) ale ja na imprezke nie ide:no:, ja z tych porzadnych....:tak::tak::tak::-p;-)

Viki- akurat wypoczniesz.....:cool2: mlodzi sie beda po katach calowac, sama rozumiesz.... kolonijne sluby i te sprawy, no co Ty viki- mloda nie bylas? Nie pamietasz jak to bylo? :-D:-D:-p;-):tak:
Aga- fajnie ze juz jestes z nami....:tak: Ciekawe czemu tak wszystko Twoi rodzice krytykuja..... w koncu chyba dobrze, ze chlop nie siedzi z palcem w du....e, tylko szuka jakiegos dodatkowego zarobku...... Tak ja przynajmniej uwazam.....

Zdrowka dla chorowitkow.... pamietam, ze mialam cos jeszcze do kogos napisac, ale tyle tych postow, ze juz nie pamietam.....:sorry:

Acha a ja upiekalam ciasteczka....:shocked2::tak::-) Choc do wypiekow mam 2 lewe rece, to nawet wyszly dobre.... :-) Tylko ksztalty sie smieszne porobily....:sorry::confused2:
W ogole to robie taki test, co by na urodziny Oliwierowi upichcic... jutro test ciasta.....:szok::tak::eek: Zobaczymy jak mi pojdzie....:sorry: A jak nie pojdzie, to bede musiala kupny miec, blee!:baffled::baffled::frown:

Elo, elo Laseczki ;-)
Wpadam się tylko przywitać i uciekam męczyć się dalej ze skurczybykami:sorry: Dręczą mnie od rana, ale się nie nasilają. Oby Młoda łaskawie zechciała poczekać, bo jeszcze rodzić nie chcę:sorry:

Stefanka no wiesz... tak się spijesz? :-p:-D
A te twoje "maliniaku" to mnie rozbawia... :-D:-D:-D

ee Alex to eksperymentujesz w kuchni? Dobrze, dobrze... próbuj może nowe talenty w sobie odkryjesz :-D;-)

Dziecko mi usnęło na Amelki leżaku :rofl2: moja Kochana... dwa lata temu już ją tuliłam... o 19.26 się urodziła... ehh... cudne wspomnienia... :-):tak:

ojjj padam

dobrze ze juz jutro tam impreza to w niedziele odpoczne :tak::-)

Viki z tym obozem fajna sprawa, napewno w jakis sposob odpoczniesz, zawsze to jakas rozrywka, posilki podane nie trzeba w kuchni ciagle stac, a co sie wylatasz za karatekami to inna sprawa ;-):-D:-D

Kacha dasz rade bedzie dobrze

Alex ja tez z tych porzadnych, my nie to co Stefanka :-p:-p, na 24 mowi ze wroci, hehe jak sie doczlapie po pijaku na kolanach to moze bedzie, no chyba ze ja przyniosa :-D:-D:-D

Aga fajnie ze Twoj maz znalazl cos dodatkowego, trzymam kciuki zeby sie udalo, zawsze to dodatkowa kasa :tak:

Paula sernik wyglada dobrze, a jak smakuje to zobaczy czy goscie beda jedli :-D:-D:-D. Jak nie to bedzie tort, wafle i tesciowa ma mi cappucino zrobic. A powaznie to smaczne, chociaz jak dla mnie moglobybyc slodsze :happy:

co robicie?

ja sobie pobieram poniedzialkowy odcinek brzyduli.
A w poniadzielek pobiore sobie wtortkowy i Wam powiem jak sie skonczy :-p:-p:-p:-p

reklama
na wp juz popsuli i opisali ostatni odcinek...opowiedziec????hihi;-)

Jutrzenka Ty porzadna???? i pobierasz Brzydule?legalnie?

co robicie?

Paula mąż przyjechał?

Do góry