reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka wieczorkiem....:-)
A ja jeszcze wczoraj pisalam, ze za sniegiem tesknie, bo 5 lat nie widzialam, a tu dzis snieg u nas padal!...:szok::tak::tak: Teraz juz go nie ma, ale przynajmniej troche bylo bialo przez godzine za oknem..... na prawde fajnie.....:tak::-)
A swoja droga jak ostatnio tak moje zyczenia sie spelniaja, to niech sie spelni wygrana w totka.....:-D:-D:cool2:

Co tu taka cisza??? :szok:

reklama
Alex weekend jest to wszystkie jak zwykle imprezują ;-):-p:-) U nas wczoraj śnieg padał, ale się nie utrzymał. Za to przymrozek jest, wszystko dookoła oszronione, normalnie jak nie na wyspach;-)
Kata fajnie musiała ta rozmowa Kini z Mikołajem wyglądać :-D Ja też się kiedyś bałam Mikołaja, ale już z tego wyrosłam ;-) Z tym bałaganem też musiało być fajne :-D No niezła aparatka z tej Twojej Córci ;-)

hej babki.

jak wam mija wieczór???
ja mam wolną chwilkę -ale nie wiem jak długo zostanę???

wiecie co??? wczoraj dzwoniłam do Kuby przychodni z zapytaniem o bilans dwulatka...czy to oni będą wołać czy samemu trzeba sie stawic???
i wiecie co babka mi powiedziała??? no że najlepiej samemu i że dobrze ze dzwonię bo na ten bilans to 23-mamy przyjść bo to tylko podobno do miesiąca po dacie ur.....(tak mi powiedziała)że trzeba wykonać......to ja sobie pomyślałam że gdybym nie zadzwoniła?????
no i tak 23-ego maszerujemy do przychodni na przegląd :-D:tak:

wiecie u nas -20*C :szok::szok::szok: -J dziś okno mył do południa to było -10 i mu płyn na szybie się sproszkował :szok::-D-ubrał balkon i jest świątecznie.

a ja dziś wnerwiłam sie na Rufiego...zrobiłam wianek na drzwi ze świerku.....i co??? pojechaliśmy do miasta a ten zeżarł ten wianek wracamy a wszystko w strzępach !!! :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zmobilizowałam sie i zrobiłam drugi....bo robię co roku...ale już tym razem powiesiłam na okno od strony dworu.(tu nie sięgnie)

Jutrzenko-kiedy ja nie mogę ...mam żarło-wstręt.
Viki-i jak podróż??? dojechałaś???
Dotka-a ja tam babkę (gołą) widzę....tyłem.
Kacha-chcesz śniegu...to Ci dam trochę...
Alex-jak zakupy???
Stefania-gdzie jesteś????-wszystko ok???
Kata-nie mogę z Kiniolka.-ona to niezła aparatka.....:-D:tak:

To i ja się witam wieczorowo...
wysprzątałam pokój. Jutro może kuchnię... chociaż tam pracuję to w moment bałagan się robi ;-) zobaczę... Okna pomyłam tylko od środka :cool2::-p:-D bo i tak by mi zamarzał płyn ;-)
Poza tym ok :-) cieplutko w mieszkanku a to najważniejsze ;-) Pięknie jest jak się tak pali w piecyku... tak domowo... ;-)

Kata hehe to Kinia odważna :-D:-D

Alex, widzisz... marzenia się spełniają... ;-) :-D

Kacha co Cię tak Jessi straszy? Niech poczeka jeszcze kilka dni. ;-)

Cmoki dla wszystkich... :-)

no aparatka aparatka :tak: jak zaczęła gadać to co dzień coś wymyśli ;-)
przed chwilą obcinała lalce paznokcie :-D
a jak powiedziałam żeby wyłączyła rybkę mini mini bo już śpi to zapytała: gdzie jest pilot? :-D no miało dziecko rację :-D

mała się wyspała i położę ją chyba koło 23 :sorry:
kasia a może brzydki zrobiłaś i rufiemu się nie spodobał :-D
kacha jak madzia? brak wiadomości to dobra wiadomość ;-)
dota jam grzesznica bo też gołą laskę widzę :-p ale wpatrywałam się w demota i zajarzyłam po czasie :tak:
alex u nas na święta ma być odwilż i +8 st. :-( no ale wymroziło co miało wymrozić
stefcia pewnie imprezuje i wytrzeźwieć nie może :-)

jeszcze mi się przypomniało, że jak byliśmy w ikei moja mama pokazała nam miejsca dla rodzin z dziećmi (była wcześniej), no i zaparkowaliśmy a jak wróciliśmy to z dachu jakiś szajs napadał na przednią szybę :wściekła/y: ani tego umyć ani zeskrobać! trochę moimi paznokciami zeszło ale t. już myślał, że szybę będzie wymieniał :-D normalnie wycieczka by nas dużo kosztowała ;-) ale już wiemy żeby tam nie stawać. wszystko tam jeszcze świeże i chyba przez te mrozy się porozszczelniało bo na szybciora robili i efekty są :sorry:

edit: paula ja se odpuściłam sprzątanie dzisiaj - t. ma we wtorek urlop to ogarnę i okna też umyję tylko od środka :-D

hehehhe-to u nas było lepsze mycie okien :-D
Kata-nie wiem może i brzydki..:-(.albo za ładny :-p bo chciał sobie swoje legowisko udekorować świątecznie.
Kacha-niech Jessi poczeka jeszcze bo będziesz miała "grudniaczkę".

He he Kasia- ja tez mialam wlasnie napisac, ze moze Rufiemu sie po prostu nie podobal ten wianek......:-D:-D;-)A z tym bilansem, to rzeczywiscie jaja....:eek:
Kata- no Kinia niezla....:tak::tak: i jaka juz wygadana....:shocked2::tak::-)
Paula- to dokladnie jak u mnie.... wysprzatam i za chwile znow bajzel....:wściekła/y::wściekła/y::tak:

alex dlatego ja sprzątam na ostatni dzwonek ;-)
kasia jak byłam na ostatnim szczepieniu to na bilans kazały przyjść po nowym roku (kinia z wigilii), pójdę i ją zapiszę bo one raczej nie zadzwonią :no:

reklama
niedojedzony-----wżera jak głupi dwa razy na dzień!!! i jeszcze mu mało...i tak zwiększyliśmy mu porcję o jedną na zimę bo tak to dostawał raz dziennie.

kurcze...młody coś J marudzi i nie chce zasnąć...

Edit-no właśnie -dobrze ze ja zadzwoniłam.....zdziwiona byłam bo u mojej mamy w przychodni to zawiadomienia wysyłają poczta....

Do góry