Kata czemu wyprzedaja??? juz jest nowszy model? A nie mozna go juz nigdzie kupic??.
Mi sie lodowka bardzo podoga, z czystym sercem polecam. W srodku w lodowce sa 2 szuflady, jedna na owoce warzywa (ja trzymam w niej onne rzeczy ;-)) a druga tzw mirracle zone, to jest szuflada ktora ma dodatkowo regulowana temperature wewnatrz niej, w 4 mozliwosciach: +2, -1, -3 i -7. Ja w niej trzymam wedline i mam na 2 ustawione (wedlina nawet jak polezy kilka dni to nie jest smierdaca tylko wysycha

). To fajne rozwiazanie, obrazki do tempki sugeruja ze np -1 to mieso, -3 ryby a -7 drob. To przydatne jak chcesz cos przetrzymac ale nie zamrazac w zamralzace ktora mrozi na kamien,
A regulacja temp jest oddzielnie dla lodowki od 0 do 6 st a dla zamrazalki -15 do 22

.
Naprawde super sprzet, ja jestem bardzo zadowolona a zamrazalka naprawde bardzo pojemna. A przy tym jest wizualnie bardzo ladna, powloka tytan sprawia ze nie widac paluchow jak na zwyklych,
A jesli juz nie ma to rozejrzyj sie po sklepach moze inny model LG znajdziesz tez fajny, mi sie ogolnie tej firmy podobaly najbardziej, jeszcze ta side by side rozwazalam ale wzielam zwykla.
Kacha my tak o alkoholu przez Stefanke, tyle dni pila i nam smaka narobila
Asia tak myslalam nad tym prezentem dla Twojej tesciowej, jak ona taka wybredna to nie wiem co Ci doradzic. Mynaszej w tatmym roku kupilismy (z innymi bracmi) taka fajowa elegancka narzute z poduszkami na lozko do sypialni a w tym roku komplet garnkow ze stali nierdzewnej i sztucce. Ale nasza lubi takie praktyczne prezenty, zwlaszca teraz jak sie buduja to te rzeczy co od nas dostanie to nie musi kupic

.
A moz cos ze zdjeciem Filipka, albo jakas serwetke fajna czy wazon
ale sie najadlam, R spaghetti robil.
Ja juz wstawilam kapuche na farsz do pierogowna wigilie i na bigos swiateczny (zawsze gotuje 2 razy wrokui mroze i sobie jemy jak nas najdzie ochota

)
jutro bedziemy lepic pierogi a w srode mam strucle makowa w planach i myslalam jeszcze o orzechowcu

ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo.
Wigilie sobie wzielam wolna :-)