joanna30055
mama Ksawka 07
hejka
witam wszystkich po tak długiej nie obecności..
czy mnie jeszcze pamiętacie???
witam wszystkich po tak długiej nie obecności..
czy mnie jeszcze pamiętacie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Przebiła się w kolejnym miejscu (pewnie jak ją T. upychał pod oponę) i powietrze chwila moment schodzi. Takie są uroki posiadania wózków z pompowanymi kołami 

ale jutro wolne
to teraz może więcej zdjęć będziesz pokazywać

chciał małemu zrobić niespodziankę i wcześniej wstał zeby bałwana ulepić. Ale było pisku i radości. Jeszcze go nie widziałam takiego szczęśliwego.

Fajnie że przypomniała mi się ta potrawa.

zmienił mi tabsy, pobrał cytologię i obejrzał szyjkę... I... Nie muszę robić wypalania! :-)
szyjka się ładnie zregenerowała
ehh ile to lżej na głowie...

;-)napisz coś...
Jak by nie było 5 miesięcy nie zaglądałaś... 

;-)
Laska troszkę przystopowała ze wzrostem, ale i tak waży ok. 3100g i w 4000g jej waga końcowa pewnie się zamknie 
:-)