reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:-D:-D:-D:-D
to może tak na szybko :-D:-D:-D
images

Dobra już wymyśliłam coś na co mam wszystkie składniki w domu: a będzie to ulubiona potrawa mojego R czyli langosz.:tak::tak::tak::tak::tak:
Kasia a rosołek pyszny tylka ta marchewka:sorry2::sorry2::sorry2: nie lubię marchewki. A z rosołu jadam tylko cebulę i kapustę:tak::tak::tak::tak:

no właśnie obiad eee ale mi sie nie chce chyba dzis pierogi beda
dziś z kuba ide na bilans zobaczymy czy cos przytył bo ostatnio to taka chudzina był po szpitalu że wszystkie kości można było policzyć :-D:-D:-D

dzien dobry

u nas dalej zimo, dzis mrozno bo -9 rano bylo, a teraz pieknie bo slonce swieci :tak:

Asia ja mam dwuczęsciowy zestaw na zime, spodnie narciarskie ;-) i kurtke.
Jesli bym miala cos doradzic to napewno dwuczęsciowego :tak:, chociaz pewnie jednoczesciowych nie ma juz w takim rozmiarze dla naszych dzieci;-):-D:-D.
Ja swoj komplet dostalam po brata synu praktycznie w idealnym stanie :tak::tak: wiec juz nie kupowalam. Ale jak mialabym kupic sama to nie wiem czy bym kupila spodnie. W sumie ja je kupie zakladam ale tylko jak pod spodem ma rajstopki (Stefanka:-p). Nie wiem czy Fifi je nosi.
Jesli np idziemy gdzies do sklepu na dluzej, czy na obiad badz kolacje albo w goscie ;-)i wiem ze bede musiala kube rozebrac to wtedy tylko rajstopki i dzinsy zakladam mu na tylek i idzie w samej kurtce.
Ale jak ma isc na sanki czy gdzies tak na chwilke i ma juz zalozone w domu rajstopy to tylko wciagam mu te spodnie na to i idziemy.
To zalezy co Ci sie uda kupic, ja ogladalam wczesniej rozne komplety zanim dostalam i w tych sklepach co widzialam to spodnie byly drzosze niz kurtki albo w tej samej cenie, w cocodrillo to chyba ok 100 kosztowaly same spodnie :sorry2:

mielgo dnia, odezwe sie potem

Kasia hej :-D

u nas z bajek to hitem sa te ktore leca na cbeebies. Od zawsze teletubisie i dobranocny ogrod, ta co tak tancza i spiewaja, traktor tom, a ostatnio ta nowa bajka waybuloo. To takie latajace ludziki i one jakies dzwieki wydaja i kuba po nich powtarza :-D:-D, jakies mruczenie czy inne :-D:-D:-D.
To ta bajka, kuba wpatrzony:
Special Pipling gift set with Waybuloo magazine
Pewnie Sylwia i Stefanka ja znaja ;-):-)

Z plyt mu nic nie puszczam bo on nie oglada tak w ciagu dnia, czasem chce to mu wlacze ale nie patrzy :no:. Bajki tak naprawde oglada tylko w lozeczku przed snem lub po obudzeniu (on nie lubi od razu sie podnosic i wychodzic z lozka tylko lubi sie powyciagac jeszcze)

i zdrowka zycze dla Kubusiow dwoch :tak:

jakos sie kubusie pochorowaly bo moj tez zakatarzony i kaszlacy tylko juz sie poprawia :tak:

reklama
Hej!

My już jesteśmy po bilansie. Wszystko ok, tylko Pani doktor przyczepiła się do tego, żeby go raz na zawsze odpieluszyć, bo już jest w takim wieku, że bez pieluch powinien śmigać. Waga jest ok, tylko wzrost niższy, ale to już ten typ.
Jutrzenka, no wiem właśnie, że te kombinezony drogie i teraz na wyprzedażach patrzyłam,ale już nic nie można dostać. Także chyba daruję sobie kupowanie. Filip ma trzy pary grubych spodni,jedne właśnie takie ortalionowe no i oczywiście, że chodzi w rajstopach pod spodniami:tak::tak:.Ja nie mam z tym problemu i myślę, że dziecko też nie. A z racji tego,że my nie zmotoryzowani i tłuczemy się wszędzie autobusami to musi mieć w tyłek ciepło. Poza tym w domu też chodzi, heheh...
Grzechotka, zdrówka dla Kubusia. Oby te wszystkie choróbska już odpuściły.
Kasiamaj, mnie też podrzuć tego rosołu. Nic mi się też nie chce robić.

Filipa ulubione bajki to: strażak Sam, Tomek i przyjaciele, Zaczarowany ołówek, Sam Sam i sezamkowe zabawy.

A my dziś z mężem zrobiliśmy sobie prezent noworoczny i kupiliśmy nowy aparat. Ale się cieszę, bo ten,który mieliśmy to zdjęcia kiepskie i filmików nie można było nagrywać z dźwiękiem.

Do góry