reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Basia, mały cię "zdradził", ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej spokojnie zakupy zrobiłaś.
Kacha, dopiero 5kg od początku ciąży przytyłaś?? No kochana, to ty możesz jeść, jeść bez odmawiania sobie czegokolwiek.
Paula, cieszę się, że wizyta u gina przyniosła takie dobre wiadomości i nadżerka się ulotniła. Super!! Co młody organizm, to młody:tak::tak:
Dota,to co serwujesz w Sylwestra??

reklama
joanna witaj witaj

basia no juz cuda wymyślamy zeby robił tą inhalację czasem jest bez problemu a czasem ani misie ani srysie nie pomagają czasem go przekupiamy na misiaczki może to mało pedagogiczne ale tylko to działa

a ja mam mały problem zzzz ubraniem na sylwka kiecke mam ale wymyslilam sobie leginsy do pół łydki do tej kiecki i co ja mam leginsy nałożyć nie moga być podkolanówki bo sie będa odznaczać a na gołe nogi przecież nie pójdę chyba tylko rajstopy pod spód jeszcze bede musiala nałozyć chciałam sobie spodnie takie mocno dopadowane czasne kupic ale nigdszie takich jak chciałam nie znalazlam buuu i nic nie mam dodatków

Grzechotka zawsze na drogę możesz założyć rajstopy, a później z nich wyskoczyć ;-)
Ech, a mnie czeka kolejny Sylwester w domu, no ale coś za coś, więc nie marudzę :-p:-)

Kacha 5 kg?:szok::szok::szok::szok::szok::szok: pozazdrościć. No i fajnie że Maleńka zrezygnowała z wcześniejszego przybycia na świat:tak::tak::tak::tak::tak:

A moje maluchy śpią i mam chwilkę dla siebie:tak::tak::tak: więc zajadam sobie jogurt kiwiowy :confused::confused::confused::confused:

hejo
mój maluch już śpi bo nie spał w dzień
miałam iść kąpu kąpu ale M. zajął mi łazienkę:wściekła/y:
u nas przez pół dnia też spadło duuuużo śniegu, a Łukasz isę cieszy jak mu pada na buzię
oho M. wychodzi to idę myju myju potem zjrzę:tak::tak::tak:

Kacha smaczna kombinacja:baffled::baffled::baffled::baffled: ale raczej nie spytam o przepis na makaron czasnkowy z czekoladowymi rurkami;-);-);-);-)

Dziewczyny znacie jakieś fajne drinki?

już umyta:-)
weroniczka- ja nie znam w zasadzie to piłam tylko jednego drinka w swoim zyciu - wściekłego psa - sok malinowy, sos tabasco i wódka oczy wychodzą na wierzch jak się to pije
kacha- to smacznego:szok::szok::szok:
basia- to fajnie ze coś tam idzie do przodu z biznesem jeszcze do tego się podszkolisz:tak: i będzie jak znalazł. Fajnego masz męża że też mu się chciało wcześniej wstać i lepić bałwana:sorry2: :cool:
grzechotka- udanych przygotowań do balu, teraz z ciebie taka laska że możesz przebierać w strojach
dotka- dla cibie tez powodzenia w przygotowaniach sylwestra :tak::tak: no i fajnie ze wam się fajnie mieszka w nowym mieszkanku :tak:
paula- to super że ta zmora sama znikła:tak::tak:
kasiamj- hop hop, co tam u was?
stefanko- gdzie jesteś???

reklama
Weroniczka ja ostatnio robie taki: piwo imbirowe,sok z limetek i czysta wodka-proporcje w zaleznosci jak lubisz...mmmmmniam:tak:

Asia duzo nie robie-salatki juz mam,ciasto i jutro tylko takosy z sosem chrzanowym i łososiem, reszte kupilam-wyjme tylko przeloze na polmiski i bedzie wygladalo jakbym sama zrobiła:-p;-)

Aga dzieki!:-):-)

Majoszka kiedy przyjezdzacie do nas?? moj Krzys sie pyta-ciekawe czemu...hmmm;-):-D

i wielkaaa buzkaaa dla dziewczynek-wiem,wiem....nie odpisuje ja wredna...:sorry2:;-)

Do góry